Οι τιμές του Samsung Galaxy Z Fold 3 μαζί με άλλων συσκευών διέρρευσαν

Author: No Comments Share:
Οι τιμές του Samsung Galaxy Z Fold 3 μαζί με άλλες συσκευές διέρρευσαν

Το Samsung Galaxy Watch 4 ίσως έχει χαμηλότερη τιμή από τους προκάτοχούς του.

Ένα νέο leak μας έδωσε μία λίστα με πληροφορίες που δεν είχαμε ακούσει μέχρι τώρα: τις τιμές των συσκευών. Ανακοινώθηκε επίσημα πως το Samsung Unpacked θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου και περιμένουμε την παρουσίαση μίας πληθώρας συσκευών, χάρη σε φήμες μηνών, συμπεριλαμβανομένου του αναμενόμενου Samsung Galaxy Z Fold 3.

Ο χρήστης reddit u/FragmentedChicken δημοσίευσε μία λίστα με τιμές που βρήκε στο LambdaTek για λίγες συσκευές της Samsung που αναμένονται να κυκλοφορήσουν στο event της 11ης Αυγούστου. Προφανώς και αυτή η διαρροή μπορεί να αποδειχτεί αναξιόπιστη, είτε γιατί οι καταχωρήσεις μπορούν να είναι εσφαλμένες, είτε γιατί η Samsung μπορεί να «πειράξει» τις τιμές μέσα στις εβδομάδες που μένουν για το Unpacked.

Αρχικά, το Samsung Galaxy Z Fold 3, σύμφωνα με το LambdaTek θα κοστίζει 1.673,21 ευρώ για την έκδοση με τα 256GB αποθηκευτικού χώρου και 1.777,47 ευρώ για την έκδοση των 512GB. Σύμφωνα με πηγές θα διατίθεται σε αποχρώσεις phantom black, phantom silver και phantom green.

samsung galaxy z flip

Αυτή η τιμή είναι σχεδόν ίδια με αυτήν του Samsung Galaxy Z Fold 2 όταν κυκλοφόρησε, παρ’όλο που είχαμε ακούσει φήμες όπου το ήθελαν φθηνότερο. Κάτι που πρέπει να αναλογιστούμε είναι πως η Samsung έχει την τάση να στρογγυλοποιεί τις τιμές της σε ένα καλό και όμορφο νούμερο οπότε περιμένουμε τις τελικές τιμές να ανέβουν στην κοντινότερη εκατοντάδα.

Η άλλη αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung, το Galaxy Z Flip 3 θα ξεκινάει από τα 975,04 ευρώ για την έκδοση με τα 128GB αποθηκευτικού χώρου και θα φτάσει τα 1.025,95 ευρώ για την έκδοση των 256GB. Θα διαθέτει μία μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων και οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν αποχρώσεις ανάμεσα σε μαύρο, άσπρο, ανοιχτό ροζ, σκούρο μπλε, γκρι, λεβάντα, cream και πράσινο σύμφωνα με την διαρροή.

Αυτές οι τιμές είναι αρκετά πιο χαμηλές από αυτές του Samsung Galaxy Z Flip (1.170 ευρώ) και του πιο ακριβού Samsung Galaxy Z Flip 5G (1.229 ευρώ).

samsung galaxy watch

Οι άλλες συσκευές που βρίσκονται στην λίστα αφορούν τα smartwatch και τα ακουστικά της εταιρείας.

Το Samsung Galaxy Watch 4 των 42mm, για παράδειγμα, σύμφωνα με το LambdaTek ξεκινάει από τα 256,46 ευρώ για την έκδοση GPS και 298,17 ευρώ για την έκδοση με 4G LTE. Το μεγαλύτερο μοντέλο των 46mm θα ξεκινάει από τα 379,02 ευρώ για την έκδοση GPS, ενώ η τιμή της έκδοσης με 4G LTE θα αγγίζει τα 419,46 ευρώ. Τέλος σύμφωνα με την διαρροή θα υπάρχουν μόνο δύο αποχρώσεις, μαύρη και ασημί.

Τώρα, όσον αφορά στο Samsung Galaxy Watch 4 Active, η τιμή του θα ξεκινάει από τα 256,46 ευρώ για την μικρότερη GPS έκδοση των 40mm και θα φτάνει τα 298,17 ευρώ για το αντίστοιχο με 4G LTE. Το μεγαλύτερο μοντέλο των 44mm θα ξεκινάει από τα 277,97 ευρώ για την έκδοση GPS, ενώ η τιμή της έκδοσης 4G LTE θα κυμαίνεται γύρω από τα 317 ευρώ. Το Samsung Galaxy Watch 4 Active θα διατίθεται σε μαύρο, ασημί, πράσινο και ροζ χρυσό.

Τέλος, μεταφερόμαστε στα Samsung Galaxy Buds 2 όπου θα κοστίζουν 149,64 ευρώ και θα διατίθονται σε μαύρο, βιολετί, άσπρο και πράσινο. Αυτή η τιμή βρίσκεται ανάμεσα στις τιμές των Samsung Galaxy Buds Plus και Samsung Galaxy Buds Pro, οπότε δεν θα μας έκανε έκπληξη αν η τιμή θα είναι όντως αυτή.

Κλείνοντας, ακόμα και αν οι τιμές δεν είναι ακριβείς, πλέον έχουμε μία ιδέα για το ποιες συσκευές θα παρουσιαστούν στο Unpacked στις 11 Αυγούστου.

Previous Article

Τα Windows 11 δεν θα παραμελήσουν το Microsoft Store

Next Article

Η Ιαπωνία έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας Internet με 319Tbps