Κλήρωση Sound bar LG SJ7

klirosi-LG-SJ7

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση του Sound bar LG SJ7που προσφέρουν το Electronicanto και η LG, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση σημαίνει αποδοχή των όρων που αναγράφονται παρακάτω σε αυτή τη σελίδα.

Ο νικητής της κλήρωσης που θα κερδίσει το LG SJ7 θα ανακοινωθεί 31/1/2018 με ανάρτηση στο Electronicanto.net.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω έως και 29/1/2018 για να λάβετε μέρος στην κλήρωση. 

Όροι συμμετοχής στην κλήρωση

  1. Στους διαγωνισμούς και τις κληρώσεις του Electronicanto μπορούν να λάβουν µέρος όσοι διαμένουν µόνιµα στην Ελλάδα. Εξαιρούνται από όλες τις κληρώσεις και τους διαγωνισμούς οι συντελεστές του electronicanto.net, από τους αντίστοιχους διαγωνισμούς οι εργαζόμενοι στις εταιρείες που προσφέρουν, τα δώρα καθώς και οι (Α’) βαθμού συγγενείς τους .
  2. Δηλώσεις συμμετοχής στην κλήρωση για το LG SJ7 γίνονται δεκτές έως και τις 29 Ιανουαρίου 2018. Έγκυρες συμμετοχές για την κλήρωση θα θεωρούνται όσες δηλωθούν έως και 29 Ιανουαρίου 2018. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και τα αποτελέσματα της θα ανακοινωθούν μέσω του electronicanto.net και θα επικοινωνηθούν και μέσα από τη σελίδα του Electronicanto στο Facebook και ο νικητής θα ενημερωθεί προσωπικά μέσω e-mail.
  3. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα μίας συμμετοχής. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση οφείλουν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής. Έγκυρες θεωρούνται όλες οι συμμετοχές που έχουν αποσταλεί εντός των χρονικών ορίων της κλήρωσης και πληρούν τους όρους που περιγράφονται σε αυτή τη σελίδα.
  4. Οι συμμετέχοντες που θα κληρωθούν, στο email με το οποίο θα τους γνωστοποιηθεί η νίκη τους, θα πρέπει να απαντήσουν με το πλήρες ονοματεπώνυμο τους και ένα έγκυρο τηλέφωνο επικοινωνίας. Τα στοιχεία τους θα παραμείνουν στα αρχεία του Electronicanto.
  5. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
  6. Οι διοργανωτές του διαγωνισμού και της κλήρωσης έχουν το δικαίωμα να ματαιώσουν την κλήρωση και/ή να μεταβάλουν τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες χωρίς ειδοποίηση.
  7. Στην περίπτωση που ο δικαιούχος αρνηθεί το δώρο του ή αδρανήσει για την παραλαβή του, τότε οι διοργανωτές αποφασίζουν για την ακύρωση του δώρου ή τη µεταβίβασή του στον πρώτο επιλαχόντα ανά περίπτωση, με βάση τον σχετικό κατάλογο. Η τελική ημερομηνία ακύρωσης λόγω αδράνειας είναι 7 ημέρες μετά από την επιλογή των νικητών. Η προθεσμία αποδοχής του δώρου από τον πρώτο επιλαχόντα είναι 7 ημέρες μετά την ακύρωση του προγενέστερου νικητή.
  8. Η συμμετοχή στην κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.