TCL NXTPAPER 11: Tablet σαν εφημερίδα

Author: Electronicanto Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
TCL NXTPAPER 11

Πέρα από τα smartphone TCL 40 NXTPAPER και TCL 40 NXTPAPER 5G, το tablet TCL NXTPAPER 11 είναι η τρίτη από τις πρώτες συσκευές που αξιοποιεί την πρωτοποριακή και αποκλειστική τεχνολογία NXTPAPER 2.0 της TCL.

Το NXTPAPER 2.0 είναι μια τεχνολογία που έχει αναπτύξει η ίδια η TCL με βάση την τεχνογνωσία της ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οθονών παγκοσμίως και στόχο έχει να προσφέρει άνετη εμπειρία θέασης, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του περιβαλλοντικού φωτισμού ή της γωνίας θέασης.

Βασική διαφορά της τεχνολογίας της TCL σε σχέση με άλλες που διαφημίζονται ότι προσφέρουν εικόνα σαν από χαρτί είναι η δυνατότητα της NXTPAPER 2.0 να αποδίδει πλήρη χρωματική γκάμα.

Σε αντίθεση με άλλες προσεγγίσεις το NXTPAPER 2.0 δεν αρκείται σε επέμβαση μέσω λογισμικού, αλλά αξιοποιεί και ειδικά χαρακτηριστικά του hardware της TCL για να επιτύχει εικόνα εξαιρετικά ξεκούραστη και φιλική στα μάτια.

TCL NXTPAPER 11: Το προσιτό tablet που σέβεται τα μάτια σας

To TCL NXTPAPER 11 είναι ένα λεπτό και με συμπαγή σχεδίαση tablet με οθόνη 11”, ανάλυσης 2K. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άνετη εμπειρία θέασης σε πολλές διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και για διαφορετικές χρήσεις.

Τα γραφικά στην οθόνη του TCL NXTPAPER 11, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα smartphone της σειράς 40 NXTPAPER είναι κορυφαίας ποιότητας και η ζωντάνια τους βελτιώνεται περαιτέρω με το AI Boost, το οποίο συμβάλει στην ξεκάθαρη απεικόνιση για μια ψυχαγωγική εμπειρία που καθηλώνει.

Στην οθόνη του είναι ενσωματωμένα πολλαπλά layer για τον περιορισμό του επιβλαβούς μπλε φωτός, με τη μέριμνα τα χρώματα να παραμένουν αληθινά όπως τα αυθεντικά. Το TCL NXTPAPER 11 είναι πιστοποιημένο από την TÜV για το φιλτράρισμα του μπλε φωτός.

Το αντιθαμβωτικό γυαλί που χρησιμοποιείται μειώνει τις αντανακλάσεις φωτός και συμβάλει στην αίσθηση σαν-χαρτί που προσφέρει η οθόνη. Επίσης, η TCL έχει λάβει μέριμνα ώστε η οθόνη του NXTPAPER 11 να είναι εξίσου απολαυστική ακόμη και όταν παρακολουθείται υπό γωνία – είτε πρόκειται για τη θέαση μιας ταινίας ή video, ή κατά την ανάγνωση και τη γραφή με τη συμβατή γραφίδα T-pen.

Η οθόνη του TCL NXTPAPER 11 ενθουσιάζει τους φίλους της τεχνολογίας, αλλά και τους παραδοσιακούς χρήστες που αγαπούν τα σκληρόδετα έντυπα, τα e-reader και τις χειρόγραφες σημειώσεις. Διαθέτει επίστρωση νανοχημικού υλικού και σε συνδυασμό με τη χαμηλή καθυστέρηση της γραφίδας T-pen και την ευαισθησία πίεσης 4096 επιπέδων προσφέρει ρεαλιστική αίσθηση, ομαλή όπως το χαρτί και το στυλό.

Για την ανάγνωση, υπάρχει η αντίστοιχη ειδική λειτουργία – λειτουργία ανάγνωσης -, η οποία αναπαράγει το εφέ της γκρι κλίμακας ενός χάρτινου βιβλίου.

Ιδανική εξισορρόπηση μεταξύ εργασίας, ψυχαγωγίας και παιχνιδιού

Το TCL NXTPAPER 11 είναι εξοπλισμένο με εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να ικανοποιεί επιθυμίες εργασίας, διασκέδασης και ψυχαγωγίας

Η μπροστινή ευρυγώνια κάμερα με ανάλυση 8MP είναι κατάλληλη για βιντεοκλήσεις και πλαισιώνεται από τέσσερα ηχεία και δύο μικρόφωνα για να σας ακούτε και να ακούγεστε καθαρά.

Επιπλέον, η TCL έχει μεριμνήσει για ένα απλό στη χρήση και εύκολο User Interface, που παράλληλα υποστηρίζει το multi-tasking με τις λειτουργίες Split Screen και Floating Window, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο το χαρακτηριστικό dual screen στο tablet.

Η αυτονομία του TCL NXTPAPER 11 υποστηρίζεται από τεράστια μπαταρία 8000mAh, η οποία μπορεί επιπλέον να προσφέρει ισχύ σε άλλες συσκευές με τη λειτουργία αντίστροφης φόρτισης.

Το TCL NXTPAPER είναι διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής 279 € μαζί με θήκη και γραφίδα Τ-pen σε χρωματισμό Dark Grey.

Καλή ανάγνωση! (Electronicanto)
Previous Article

TCL 40 NXTPAPER και TCL 40 NXTPAPER 5G: Τα πρώτα smartphone στον κόσμο με οθόνες σαν χαρτί

Next Article

Τρόποι για να αποφύγετε τα ψεύτικα προφίλ στα social media