vivo V29 Lite 5G – H χρυσή ευκαιρία στη μεσαία κατηγορία

Author: Electronicanto Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
vivo V29 Lite 5G - H χρυσή ευκαιρία στη μεσαία κατηγορία.

Τη στιγμή που νομίζεις ότι τα γνωρίζεις σχεδόν όλα και μπορείς να κινηθείς προς την απόκτηση του smartphone που θα σε συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σου διακοπές – οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν και αρκετές δόσεις από περιπέτεια – έρχεται στο προσκήνιο το νέο vivo V29 Lite 5G

vivo V29 Lite 5G - H χρυσή ευκαιρία στη μεσαία κατηγορία.
Με πάχος μόλις 7,89mm και βάρος 117 γραμμάρια, το V29 Lite 5G… μόνο βάρος δεν πρόκειται να σου γίνει ακόμη και με τον ελαφρύ εξοπλισμό (και ιματισμό), ο οποίος θα συνοδεύσει το καλοκαιρινό σου στυλ και φέτος. (vivo)

Στόχος της vivo είναι να προσφέρει ό,τι προσφέρουν όλα τα άλλα smartphone στην άκρως ανταγωνιστική μεσαία κατηγορία τιμής, αλλά και μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά, τα οποία εκφράζουν τη μοναδική ικανότητα του μεγάλου Κινέζου κατασκευαστή να κάνει τη διαφορά εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν το περιμένεις λόγω τιμής και γιατί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, σου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι προσφορές και οι δυνατότητες είχαν φτάσει στο μέγιστο δυνατό. Απλά, έκανες λάθος!

(vivo)
(vivo)

Το πρώτο σημείο που εντοπίζεται η διαφορά του V29 Lite 5G – πριν ακόμα και από τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά που ακολουθούν αμέσως παρακάτω – είναι η φιλοσοφία σχεδίασης του «χρυσού» smartphone της vivo: Ο έμπειρος κατασκευαστής έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανταπόκριση σε σενάρια που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα κατά τη χρήση του, με τα οποία ο χρήστης και το smartphone του αναμένεται να έρθουν αντιμέτωποι σε συνθήκες εκτός καθημερινότητας, όπως είναι οι καλοκαιρινές «αποδράσεις»

vivo V29 Lite 5G - H χρυσή ευκαιρία στη μεσαία κατηγορία.
(vivo)

Ξεκινώντας με την οπτικά σταθεροποιημένη κύρια κάμερα των 64MP, την 120Hz οθόνη AMOLED που προστατεύει τα μάτια και με τη γρήγορη φόρτιση 44W – μόλις σε 30′ – της μεγάλης 5.000mAh μπαταρίας για την εξασφάλιση μιας ημέρας χρήσης χωρίς δεύτερες σκέψεις, η vivo φέρνει στο προσκήνιο την επεκτεινόμενη RAM 8GB + 8GB/256GB, σε συνδυασμό με το 5G Snapdragon 695 των 6nm για να διασφαλίσει multi-tasking έως και 27 εφαρμογών, όπως επίσης την αντοχή IP54 στο νερό και στη σκόνη και φυσικά την ανυπέρβλητη σχεδίαση σε Dreamy Gold χρωματισμό.

Για την προστασία των ματιών, πέρα από τα 120Hz, η οθόνη AMOLED ρυθμίζεται στη φωτεινότητά της με παλμούς 2.160Hz και η μέγιστη τιμή της φτάνει τα 1300 nits για να είναι διακριτή ακόμη και κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο στην Ελλάδα.

Με πάχος μόλις 7,89mm και βάρος 117 γραμμάρια, το V29 Lite 5G… μόνο βάρος δεν πρόκειται να σου γίνει ακόμη και με τον ελαφρύ εξοπλισμό (και ιματισμό), ο οποίος θα συνοδεύσει το καλοκαιρινό σου στυλ και φέτος.
Αμφότεροι οι χρωματισμοί (Dreamy Gold και Flare Black) του V29 Lite 5G χαρακτηρίζονται από μοτίβα στο πίσω κάλυμμα που δημιουργούνται σε νανο-κλίμακα και προσθέτουν έξτρα πόντους στην κομψή εμφάνιση και γενικότερη αισθητική. (vivo)

Η κάμερα των 64MP φέρει το expertise της vivo στις σχεδιάσεις φωτογραφικών μηχανών σε smartphone και συνοδεύεται από φακό 2MP για την εκτίμηση βάθους του σκηνικού και την απόδοση του bokeh εφέ. Επιπλέον, συνεργάζεται άψογα με τη selfie κάμερα των 16MP για λήψεις video Dual-View που είναι βέβαιο ότι θα φανεί χρήσιμο για τη social επικοινωνία των καλοκαιρινών σου δράσεων ανά πάσα ώρα και στιγμή, κάτω από το δυνατό φως του ήλιου, δίπλα στο νερό και την άμμο

Κι αν αγχώνεσαι για την «ανθεκτικότητα» του smartphone σου, αρκεί να ενημερωθείς ότι το vivo V29 Lite έχει δοκιμαστεί εκτενώς στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας κατά την περίοδο των τεστ παραγωγής. Στα τεστ περιλαμβάνονταν δοκιμές ανθεκτικότητας του περιβλήματος σε γρατσουνιές, σε 32.000 πτώσεις με διαφορετικές γωνίες πρόσκρουσης και χρήση σε ακραίες συνθήκες από -20 έως 50 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, οι δοκιμές φύλαξης έχουν γίνει σε θερμοκρασίες από -40 έως +75 βαθμούς Κελσίου. Η θύρα USB έχει δοκιμαστεί 6.000 φορές με σύνδεση και αποσύνδεση, ενώ η πιστοποίηση IP54 σημαίνει ότι δε «φοβάται» τη σκόνη, την άμμο και τα πιτσιλίσματα νερού που μπορούν να συμβούν οπουδήποτε.

Το vivo V29 Lite έχει πιστοποίηση  IP54 για ανθεκτικότητα στη σκόνη και στο νερό. (Εlectronicanto) vivo V29 Lite spilled with water
Το vivo V29 Lite έχει πιστοποίηση IP54 για ανθεκτικότητα στη σκόνη και στο νερό και είναι ίσως το μόνο smartphone σε αυτή την τιμή με δυνατότητα eSIM. (Εlectronicanto)

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση η vivo έχει κάνει πάλι… το θαύμα της και πέρα από τον ανυπέρβλητο καλοκαιρινό Dreamy Gold χρωματισμό, το V29 Lite 5G είναι διαθέσιμο και στο στιλάτο Flare Black.
Αμφότεροι οι χρωματισμοί χαρακτηρίζονται από μοτίβα στο πίσω κάλυμμα που δημιουργούνται σε νανο-κλίμακα και προσθέτουν έξτρα πόντους στην κομψή εμφάνιση και γενικότερη αισθητική. Σε συνδυασμό με το πάχος των μόλις 7,89mm και το βάρος των 117 γραμμαρίων, το V29 Lite 5G… μόνο βάρος δεν πρόκειται να σου γίνει ακόμη και με τον ελαφρύ εξοπλισμό (και ιματισμό), ο οποίος θα συνοδεύσει το καλοκαιρινό σου στυλ και φέτος.

  • Η συσκευή διατίθεται στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr
(vivo)

Subscribe to our newsletter!

(vivo)
Previous Article

Η Samsung απογειώνει τα γραφικά με την DRAM GDDR7 (Graphics Double Data Rate 7)

Next Article

L-Stone Capital: Industrial Tech και η στρατηγική επενδύσεων σε startups