Απεριόριστα Data για 15 ημέρες με 6,90€ από την Vodafone

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Απεριόριστα Data για 15 ημέρες με 6,90€ από την Vodafone

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και η Vodafone επεκτείνει την καλοκαιρινή προσφορά 2024 με απεριόριστα data για 15 ημέρες με 6.90€ μέχρι και τις 28/8, ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις αγαπημένες τους στιγμές χωρίς περιορισμούς καθώς και να μπουν σε κλήρωση με δώρο 4 Smart τηλεοράσεις Samsung.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και η Vodafone επεκτείνει την καλοκαιρινή προσφορά με απεριόριστα data για 15 ημέρες με 6.90€ μέχρι και τις 28/8, ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις αγαπημένες τους στιγμές χωρίς περιορισμούς καθώς και να μπουν σε κλήρωση με δώρο 4 Smart τηλεοράσεις Samsung.

Αναλυτικότερα, όλοι οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστα data για 15 μέρες με 6,90€ έως και τις 28/8 ενεργοποιώντας την προσφορά είτε μέσω του My Vodafone App ή ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://bit.ly/vfsummeroffer24.

Επιπλέον, με την ενεργοποίηση της προσφοράς έως και 28/8 όλοι/ες συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό διεκδικώντας 4 TV SAMSUNG 65’’ Q60D QLED 4K.

Περισσότερα για τους όρους του διαγωνισμού: Διαγωνισμοί < Vodafone Ελλάδας | Vodafone.gr

Επιπλέον, με την ενεργοποίηση της προσφοράς έως και 28/8 όλοι συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό διεκδικώντας 4 TV SAMSUNG 65’’ Q60D QLED 4K.

Περισσότερα για τους όρους του διαγωνισμού: Διαγωνισμοί < Vodafone Ελλάδας | Vodafone.gr

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

8 χρόνια Xiaomi Stores — γενέθλια με μοναδικές προσφορές!

Next Article

Η Xiaomi, Official Partner στο Gamers Lounge Hype Festival!