Επιτέλους! Nova 5G Home Internet και σταθερό με €26/μήνα

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Nova 5G Home Internet και σταθερό με €26/μήνα

Το Nova 5G home Internet και σταθερό είναι μια νέα προηγμένη λύση internet και σταθερής τηλεφωνίας σε καλή τιμή, €26/μήνα, που σκοπεύει να αφήσει πίσω το χαλκό έτσι ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν με αξιοπιστία υπερυψηλές ταχύτητες. Και η Nova υπόσχεται απλή ενεργοποίηση με πρόσβαση στο Internet από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Η Nova, μέλος της United Group, παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοίνωσε το Nova 5G Home Internet που υποκαθιστά το σταθερό. Πρόκειται για μια νέα, καινοτόμο υπηρεσία σταθερής, που αφήνει πίσω την τεχνολογία χαλκού, προσφέροντας με αξιοπιστία υπερυψηλές ταχύτητες.    

Με το 5G Home Internet και σταθερό, η Nova προσφέρει μια νέα, προηγμένη λύση internet και σταθερής τηλεφωνίας, που είναι λιγότερο επιρρεπής σε βλάβες. Η υπηρεσία ενεργοποιείται άμεσα, χρησιμοποιώντας ένα plug‘n play Wi-Fi 6 router με εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο internet από την πρώτη μόλις ημέρα της εγκατάστασης.

Αυτή η νέα εμπειρία παρέχει στους πελάτες πρόσβαση σε υπερυψηλές ταχύτητες, με απρόσκοπτη και ταυτόχρονη χρήση για streaming, gaming, εργασία, πλοήγηση και τηλεφωνία. Συγκεκριμένα, οι πελάτες απολαμβάνουν:

  • Απεριόριστο internet σε ταχύτητες έως 100Mbps.
  • Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά δίκτυα.

Το Nova 5G Home Internet με σταθερό συνδυάζει καινοτομία και προσιτή τιμή, μόλις με 26 ευρώ το μήνα. Ταυτόχρονα, οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν τη νέα αυτή προσφορά με την συνδρομητική πλατφόρμα της EON για να απολαμβάνουν τους πιο premium, κορυφαίους αθλητικούς αγώνες, υπηρεσίες όπως το «timeshift» και το EON Sports Mode, κορυφαίο κινηματογραφικό περιεχόμενο με περισσότερες από 6.000 ταινίες και σειρές, οκτώ κανάλια EON Kids, 12 κανάλια ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Το 5G Home Internet σε συνδυασμό με την EON ξεκινά μόνο από 32 ευρώ το μήνα.

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer της Nova, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Σήμερα, τηρώντας αυτή την υπόσχεση, παρουσιάζουμε μια πρωτοποριακή υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας και internet. Απεριόριστες κλήσεις και  αξιόπιστο internet σε πολύ υψηλές ταχύτητες που βασίζεται στο 5G αντί του χαλκού και έχει άμεση ενεργοποίηση. Οι πελάτες πλέον μπορούν να απολαμβάνουν μια νέα εποχή συνδεσιμότητας με εξαιρετικά προσιτές τιμές και απρόσκοπτη σύνδεση σε όλο και περισσότερες περιοχές της χώρας».     

Subscribe to our newsletter!

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στο Nova.gr

Nova 5G Home Internet και σταθερό με €26/μήνα
Previous Article

Cosmote 5G+: Αυτά είναι τα συμβατά Samsung και Xiaomi smartphones στην Ελλάδα

Next Article

Τηλεοράσεις LG QNED: Ετοιμαστείτε για μοναδικές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις