Δυνατά ηχεία LG ΧΒΟΟΜ για το γλέντι της Καθαράς Δευτέρας

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Δυνατά ηχεία LG ΧΒΟΟΜ για το γλέντι της Καθαράς Δευτέρας

Ηχεία LG XBOOM με δυνατά μπάσα, αδιάβροχη κατασκευή και ανθεκτική μπαταρία για να γλεντήσετε όπως σας αξίζει την Καθαρά Δευτέρα.

Η Καθαρά Δευτέρα είναι προ των πυλών και όλοι έχουμε ξεκινήσει να σχεδιάζουμε την καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωσή μας για λαγάνα και χαρταετό, παρέα με τους φίλους και τις οικογένειές μας, μουσική και χορό.

Τα καινοτόμα portable speakers της LG έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αναδείξουν το κέφι της Καθαράς Δευτέρας και συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία ήχου με λειτουργικότητα που ταιριάζει απόλυτα στις εορταστικές σας ανάγκες.

Με υπέροχο σχεδιασμό, τεχνολογία Bluetooth, ανθεκτική μπαταρία και αδιάβροχη κατασκευή τα φορητά ηχεία της LG εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα ήχου όπου κι αν βρίσκεστε.

Ηχεία LG XBOOM για να γλεντήσετε την Καθαρά Δευτέρα

LG-AV-XG5QBK Δυνατά ηχεία LG ΧΒΟΟΜ για το γλέντι της Καθαράς Δευτέρας
XBOOM Go XG5QBK [LG}

Το ηχείο XBOOM Go XG5QBK διαθέτει Woofer τύπου track και ισχυρή απόδοση 20W και αποδίδει δυνατό και ζωντανό ήχο για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια την Καθαρά Δευτέρα και να προσφέρετε μια ευχάριστη εμπειρία ακρόασης, τηρώντας την παράδοση της καθαρότητας και της αφοσίωσης. Το XG5QBK διαθέτει αλγόριθμο ενίσχυσης ώστε να νιώσετε το μπάσο ακόμα και σε χαμηλή ένταση και να αισθανθείτε κάθε νότα. Αντίστοιχα, με το πάτημα του Sound Boost, θα διευρύνετε το ηχητικό πεδίο και ο ήχος θα γίνει μοναδικός. Με διάρκεια μπαταρίας έως και 18 ώρες1 η μουσική θα παίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να έχετε το άγχος ότι θα σταματήσει η μουσική. Επίσης, το ηχείο διαθέτει προστασία IP672 για να αντέχει στο νερό και τη σκόνη, ώστε να μπορεί να παίζει μουσική όσο και όπου θέλετε.

Δυνατά ηχεία LG ΧΒΟΟΜ για το γλέντι της Καθαράς Δευτέρας
XBOOM Go XG7 [LG]

Με την τελευταία τεχνολογία ήχου της LG, το ηχείο XBOOM Go XG7 προσφέρει βαθύ μπάσο και δυνατό ήχο μαζί. Διαθέτει Woofer τύπου track το οποίο παράγει βαθύ μπάσο και το Dome Tweeter που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί καθαρό ήχο υψηλών συχνοτήτων. Έχει ισχυρή απόδοση 30W και αλγόριθμο ενίσχυσης του μπάσου και επιτρέπει ακρόαση που κάνει την κάθε νότα μπάσου ακόμα πιο ξεχωριστή, ενώ με τη βοήθεια του Sound Boost το ηχητικό πεδίο διευρύνεται για μεγαλύτερη διασκέδαση.

Έχει διάρκεια μπαταρίας 24 ωρών3, ενώ μπορείτε να φορτίσετε ακόμα και το κινητό σας, προστασία IP674 για να αντέχει στο νερό και τη σκόνη, ώστε να μπορεί να παίζει μουσική όσο και όπου θέλετε.

Επιπλέον, το LG XBOOM Go XG7 θα δώσει χρώμα σε κάθε μουσική, αφού διαθέτει μια διευρυμένη επιλογή 16 εκατομμυρίων χρωμάτων για να μπορείτε να αναπαράγετε κάθε τραγούδι μαζί με κάθε χρώμα, για μια εμπλουτισμένη εμπειρία μουσικής. Αντίστοιχα, μέσω της εφαρμογής XBOOM App, το Light Studio, θα δώσει στην κάθε στιγμή ένα χρώμα, έναν ήχο.

Το ηχείο LG XBOOM XL7S προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα ήχου και εντυπωσιακό design, συνδυάζοντας αισθητική, λειτουργικότητα και ακρόαση υψηλής ποιότητας. Με 250W κι ένα τεράστιο Woofer 8 ιντσών η ένταση δυναμώνει τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο, ενώ με τη δυναμική βελτιστοποίηση μπάσων και δυο dome tweeters 2,5 ιντσών, η μουσική θα γεμίσει το χώρο, προσφέροντας έναν ισορροπημένο ήχο χωρίς παραμόρφωση. Χάρη στην τηλεσκοπική λαβή και τους τροχούς, το XBOOM XL7S μεταφέρεται παντού αφού διαθέτει κλίση προς τα πίσω για πανεύκολη μεταφορά και είναι αδιάβροχο, με αξιολόγηση αντοχής στο νερό, IPX45.

Το ηχείο LG XBOOM RNC5 είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τον σύγχρονο ακροατή και διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά που μαγεύουν. Διαθέτει Double Super Bass Boost, X-Shiny Woofer και άλλες διασκεδαστικές δυνατότητες που μετατρέπουν την Καθαρά Δευτέρα σε σκέτη απόλαυση. Με την ασύρματη λειτουργία πάρτι, μέσω Bluetooth μπορείτε να συνδέσετε δύο LG XBOOM RNC5 για να διπλασιάσετε την ένταση του ήχου και να διπλασιάσετε τη διασκέδαση. Επιπλέον, το ηχείο διαθέτει λειτουργία καραόκε6 για μια αξέχαστη Καθαρά Δευτέρα ενώ με την εφαρμογή DJ μπορείτε να αναπαράγετε ηχητικά εφέ σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS7 ή μέσω του DJ Pad στο ηχείο. Το ηχείο έχει το party strobe8 ώστε να μπορείτε να συγχρονίσετε το smartphone σας με τον ρυθμό, να προσθέσετε φως, να συνδέσετε έως τρία smartphone και να τα τοποθετήσετε στη βάση καθώς αναβοσβήνει ο οπίσθιος φωτισμός μαζί με τη μουσική.

Το LG XBOOM CL65 παράγει ήχο υψηλής ευκρίνειας, 950W με δυνατά μπάσα και επιτρέπει τη σύνδεση δυο συστημάτων9 για αύξηση της εξόδου στα 1900W. Το LG XBOOM CL65 δίνει επιλογές διασκέδασης όπως αυτής του καραόκε αφού διαθέτει μηχανισμό ακύρωσης φωνής10 που μειώνει τα λόγια πάνω στο τραγούδι και το πλήκτρο αλλαγής που συγχρονίζει τη μουσική στη φωνή σας. Με πολυχρωματικό φωτισμό 8 χρωμάτων που αναβοσβήνει στον ρυθμό της μουσικής, το ηχείο κάνει την ατμόσφαιρα μοναδική ενώ, επιτρέπει τη σύνδεση έως και 3 συσκευών μέσω Bluetooth και βοηθά στην εύκολη διαχείριση της λίστας αναπαραγωγής της επιλογής σας με οποιαδήποτε από αυτές τις συσκευές, χωρίς διακοπή της μουσικής. Επιπλέον, συνδέεται με επιλογές εισόδου, όπως Bluetooth, 2 θύρες USB, ραδιόφωνο FM και CD.

Τα LG portable speakers αποτελούν την τέλεια συντροφιά για την Καθαρά Δευτέρα και είτε πρόκειται για έναν παραδοσιακό τραπέζι με την οικογένεια, είτε για ένα χαλαρό πικνίκ με φίλους, τα ηχεία της LG είναι η απόλυτη επιλογή για να δώσετε έναν εντυπωσιακό ήχο στις εορταστικές σας στιγμές.

Subscribe to our newsletter!


1  Η 18ωρη διάρκεια μπαταρίας βασίζεται στη χρήση του ηχείου με ένταση στο 50% και χωρίς φωτισμό. Με βάση τη δική μας αξιολόγηση της πηγής ήχου. Ο ήχος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον χρήσης του χρήστη.

2  Η βαθμολογία IP67 είναι συνδυασμός των IP6X και IPX7. IP6X σημαίνει στεγανό σε σκόνη, ώστε να μην εισχωρεί σκόνη, και πλήρη προστασία από επαφή. IPX7 είναι η προστασία από τις επιπτώσεις της βύθισης στο νερό, με βάση τις συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε νερό έως και 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

3 Η 24ωρη διάρκεια μπαταρίας βασίζεται στη χρήση του ηχείου με ένταση στο 50% και χωρίς φωτισμό. Με βάση τη δική μας αξιολόγηση της πηγής ήχου. Ο ήχος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον χρήσης του χρήστη.

4 Η βαθμολογία IP67 είναι συνδυασμός των IP6X και IPX7. IP6X σημαίνει στεγανό σε σκόνη, ώστε να μην εισχωρεί σκόνη, και πλήρη προστασία από επαφή. IPX7 είναι η προστασία από τις επιπτώσεις της βύθισης στο νερό, με βάση τις συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε νερό έως και 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

5  Διαθέτει αξιολόγηση IPX4. Η θυρίδα ασφαλείας πρέπει να είναι κλειστή για να μην εισρέει το νερό.

6  Δεν περιλαμβάνεται μικρόφωνο. Ο φωνητικός ήχος είναι η ένταση του μικροφώνου για τη δική σας φωνή.

7  Θα διατίθενται ενημερώσεις εφαρμογών.

8  Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί μόνο σε συσκευές Android.

9  Συμβατό μόνο με άλλα ηχεία XBOOM που υποστηρίζουν την ασύρματη λειτουργία πάρτι.

10  Η λειτουργία ενδέχεται να μην ισχύει για ορισμένα μουσικά κομμάτια.

  Η LG συνεργάζεται με τη Meridian Audio
Previous Article

Αγορά μεταχειρισμένου λογισμικού ή αμφιβόλου προέλευσης keys;

Next Article

Αντίστροφη μέτρηση για το Microsoft Data Center στα Σπάτα