Πιστή στο ραντεβού: Πάσχα με απεριόριστα data από την Cosmote

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Πάσχα με απεριόριστα data από την Cosmote

Δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες προσφέρει και φέτος το Πάσχα σε όλους τους συνδρομητές της η COSMOTE, για να μπορούν να σερφάρουν ξένοιαστα από το κινητό τους, να ψυχαγωγούνται και να μοιράζονται online αγαπημένες στιγμές με τους φίλους τους, όπου κι αν βρίσκονται. Η προσφορά διατίθεται έως και τις 7 Μαΐου, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής COSMOTE.

Μέσα από το COSMOTE app και το WHAT’S UP app, όλοι οι συνδρομητές κινητής (συμβολαίου, COSMOTE Neo, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής), μπορούν να ενεργοποιήσουν την Πασχαλινή προσφορά, εύκολα και γρήγορα, και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data φέτος το Πάσχα, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της για περισσότερα data, η COSMOTE για μια ακόμη φορά απελευθερώνει την εμπειρία του Internet στο κινητό. Διαθέτοντας τα μεγαλύτερα δίκτυα κινητής στη χώρα, με κορυφαίες ταχύτητες και αξιοπιστία, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους πελάτες της υψηλού επιπέδου συνδεσιμότητα. Το δίκτυο 4G της COSMOTE καλύπτει ήδη το 99% του πληθυσμού της χώρας, ενώ το COSMOTE 5G έχει ξεπεράσει το 90% σε πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη[1] με ταχύτητες πάνω από 1 Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές. Μάλιστα το 2023 το δίκτυο COSMOTE διακρίθηκε για 7η συνεχή χρονιά ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα από την Ookla®[2], την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως για μετρήσεις internet.

Επιπλέον προσφορές σε απεριόριστα data για το Πάσχα από την COSMOTE

Οι συνδρομητές συμβολαίου, COSMOTE Neo και καρτοσυμβολαίου που θέλουν να σερφάρουν από το κινητό τους με απεριόριστα data, για έναν ολόκληρο μήνα, μπορούν να αποκτήσουν το πακέτο Unlimited Data για 30 μέρες με 11,90€. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι και τις 14 Μαΐου και ενεργοποιείται, επίσης, μέσω του COSMOTE app.

Πάσχα με απεριόριστα data από την Cosmote

Αντίστοιχα, για τους πελάτες καρτοκινητής της εταιρείας διατίθεται η προσφορά 70GB για 30 μέρες με 13,50€, που ισχύει επίσης μέχρι και τις 14 Μαΐου και ενεργοποιείται μέσω των apps COSMOTE και WHAT’S UP.

Subscribe to our newsletter!


[1] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

[2] Βασισμένο σε ανάλυση της Ookla των Speedtest Intelligence δεδομένων για το 1ο εξάμηνο 2023. Τα εμπορικά σήματα της Ookla χρησιμοποιούνται με άδεια χρήσης και ανατυπώνονται με άδεια.

Previous Article

Η εποχή Samsung AI TV έφτασε + MicroLED – οι τηλεοράσεις του 2024

Next Article

TCL 50 SE: Καθηλωτικές εμπειρίες στην ημερήσια διάταξη