TCL NXTPAPER 3.0: Η τεχνολογία για οθόνη σαν χαρτί στα smartphone γίνεται ακόμη καλύτερη

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η TCL είναι υπερήφανη που ανακοινώνει ότι το smartphone TCL 40 NXTPAPER, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και διατίθεται σήμερα στην Ευρώπη, τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας CES 2024 για Κινητές Συσκευές.

Η TCL, πρωτοπόρος στην τεχνολογία οθόνης smartphone tablet και συνδεδεμένων συσκευών παρουσίασε στη CES 2024 το TCL NXTPAPER 3.0, την πιο προηγμένη έκδοση της βραβευμένης τεχνολογίας οθόνης. Βελτιστοποιημένη για τα ανθρώπινα μάτια, η τεχνολογία τρίτης γενιάς περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις και μια εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για την προώθηση της υγείας της όρασης.

Από την αποκάλυψή της το 2021, η TCL προωθεί σταθερά τη μοναδική τεχνολογία TCL NXTPAPER που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ έξυπνων συσκευών και ηλεκτρονικών αναγνωστών με αποκορύφωμα την εισαγωγή του NXTPAPER στα smartphones της TCL το 2023. Η TCL είναι υπερήφανη που ανακοινώνει ότι το smartphone TCL 40 NXTPAPER, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και διατίθεται σήμερα στην Ευρώπη, τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας CES 2024 για Κινητές Συσκευές. Γιορτάζοντας αυτή την αναγνώριση, η TCL διευρύνει τώρα περαιτέρω τα όρια της καινοτομίας με ακόμα πιο προηγμένη τεχνολογία και συνεχίζει να κάνει βήματα στην εξανθρωπισμένη τεχνολογία.

“Στην TCL, πιστεύουμε ότι η πρόοδος της τεχνολογίας δεν είναι απλώς η προσθήκη περισσότερων χαρακτηριστικών, αλλά και το να την κάνουμε πιο προσιτή”, δήλωσε ο Stefan Streit, CMO της TCL Communication. “Η επιτυχία του NXTPAPER αποτελεί απόδειξη της αποστολής μας να εξανθρωπίσουμε την τεχνολογία, με έμφαση στην ανάπτυξη προϊόντων βελτιστοποιημένων για τα ανθρώπινα μάτια. Το TCL NXTPAPER 3.0 βασίζεται στην επιτυχία των προηγούμενων συσκευών και προσφέρει στους χρήστες ακόμη περισσότερες επιλογές, καθώς επεκτείνουμε τη σειρά NXTPAPER σε περισσότερες κατηγορίες προϊόντων και μεγέθη οθόνης της TCL το 2024”.

TCL NXTPAPER 3.0: Τεχνολογία βελτιστοποιημένη για τα ανθρώπινα μάτια

Βασιζόμενο στην επιτυχημένη τεχνολογία TCL NXTPAPER για την προστασία των ματιών, η οποία φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%, διατηρώντας παράλληλα ευκρινείς εικόνες, ζωντανά χρώματα, βαθιά αντίθεση και τη φυσική κίνηση, το TCL NXTPAPER 3.0 διατηρεί αυτά τα σημαντικά πλεονεκτήματα και εισάγει μια σειρά από χαρακτηριστικά βελτιστοποιημένα για τις αισθήσεις της όρασης και της αφής. Η κεντρική καινοτομία είναι η εισαγωγή της οθόνης CPL (Circularly Polarized Light), η οποία προσομοιώνει τη διαδρομή “εκπομπή – ανάκλαση – διάθλαση” του φυσικού φωτός. Αυτό παράγει ένα οπτικό αποτέλεσμα που αντικατοπτρίζει στενά την εμπειρία της ανάγνωσης βιβλίων στο φυσικό φως, βελτιώνοντας την εμφάνιση της οθόνης που μοιάζει με χαρτί και παρέχοντας πρόσθετη άνεση για τα μάτια.

Ενισχύοντας αυτή την καινοτομία, η TCL NXTPAPER 3.0 διαθέτει επίσης υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης και τεχνολογία DC dimming για να διασφαλίσει μια εμπειρία θέασης χωρίς τρεμοπαίξιμο σε όλα τα σενάρια. Επιπλέον, η πρόσφατα βελτιωμένη λειτουργία Adaptive Color Temperature, που τροφοδοτείται από αισθητήρα RGB, επιτρέπει στην οθόνη TCL NXTPAPER να προσαρμόζεται αυτόματα και να παρέχει την πιο κατάλληλη θερμοκρασία χρώματος ανάλογα με την ώρα και το φως του περιβάλλοντος. Αυτό εγγυάται μια άνετη εμπειρία θέασης, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Το λογισμικό τεχνολογίας TCL NXTPAPER περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο βοηθό φροντίδας των ματιών για την αποστολή υπενθυμίσεων και την υποστήριξη των χρηστών στην ανάπτυξη πιο υγιεινών συνηθειών ψηφιακής θέασης. Η υπενθύμιση ανάπαυσης ενθαρρύνει τα διαλείμματα κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης, βοηθώντας τους χρήστες να υιοθετήσουν τον κανόνα “20-20-20”, δηλαδή ένα διάλειμμα 20 δευτερολέπτων κάθε 20 λεπτά και εστίαση σε ένα αντικείμενο σε απόσταση 20 μέτρων, μια πρακτική που συνιστάται συχνά από ειδικούς σε θέματα υγείας των ματιών. Επιπλέον, η λειτουργία μπορεί επίσης να ανιχνεύσει τον κακό φωτισμό ή αν ένας χρήστης βρίσκεται πολύ κοντά και να στείλει ήπιες υπενθυμίσεις. Για μια καθηλωτική εμπειρία, οι χρήστες μπορούν εύκολα να απενεργοποιήσουν αυτές τις λειτουργίες με ένα μόνο κλικ.

Το 2024, η TCL θα λανσάρει στην παγκόσμια αγορά μια σειρά από tablets και smartphones εξοπλισμένα με την τεχνολογία NXTPAPER 3.0 αργότερα φέτος, ξεκινώντας με συσκευές για την αγορά των ΗΠΑ, με την ευκαιρία της CES 2024, συμπεριλαμβανομένων του tablet NXTPAPER 14 Pro, του tablet TAB 10 NXTPAPER 5G και των smartphones της σειράς 50. Οι συσκευές TCL με NXTPAPER 3.0 διαθέτουν επίσης πλέον βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη, παρέχοντας 3 σε 1 UI βελτιστοποιημένο για διαφορετικά σενάρια προβολής. Αυτό περιλαμβάνει μια κανονική προβολή για γενική χρήση με προεπιλεγμένο χαμηλό μπλε φως και χωρίς κίτρινη απόχρωση, μια λειτουργία Color Paper με χαμηλή αντίθεση για ανάγνωση κόμικς και μια ασπρόμαυρη λειτουργία Ink Paper για μια αισθητικά ευχάριστη εμπειρία ηλεκτρονικής ανάγνωσης.

TCL NXTPAPER 14 Pro: Tablet με ανώτερη οπτική εμπειρία & ανώτερη ισχύ

TCL NXTPAPER 14 Pro: NXYPAPAER 3.0 tablet με ανώτερη οπτική εμπειρία & ανώτερη ισχύ
NXTPAPER 14 Pro (TCL)

Το TCL NXTPAPER 14 Pro *, το πρώτο tablet που εμποτίζεται με το NXTPAPER 3.0 και αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της TCL για ανώτερη οπτική εμπειρία και άνεση για τα μάτια. Η μεγάλη οθόνη 14″ 2,8K, εξοπλισμένη με τεχνολογία CPL και DC dimming, παρέχει πρωτοφανή άνεση για τα μάτια. Παρά την εκτεταμένη οθόνη του, ο TCL NXTPAPER 14 Pro διατηρεί ένα λεπτό και ελαφρύ προφίλ. Με κινητήρια δύναμη τον MediaTek Dimensity 8020 και την ισχυρή μνήμη RAM 12 GB, το TCL NXTPAPER 14 Pro είναι μια μονάδα παραγωγής εργασίας. Με σημαντική μπαταρία 12000mAh, γρήγορη φόρτιση 33W και ROM 256GB, μπορεί να υποστηρίξει τόσο την εργασία όσο και την ψυχαγωγία.

TCL TAB 10 NXTPAPER 5G: Συνδυάζοντας την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τη βελτιωμένη άνεση των ματιών για μια ανώτερη εμπειρία θέασης

Το TCL TAB 10 NXTPAPER 5G * ζωντανεύει το αγαπημένο σας περιεχόμενο με την οθόνη 10,4″ 2K NXTPAPER. Λειτουργώντας με το πιο πρόσφατο Android 14 και εξοπλισμένο με έναν ταχύτατο οκταπύρηνο επεξεργαστή και συνδεσιμότητα 5G, αυτό το tablet εξασφαλίζει απρόσκοπτη πολυδιεργασία και ροή βίντεο. Είναι ισχυρό, ελαφρύ και κομψό για ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα εν κινήσει για όλη την οικογένεια.

TCL 50 Series Smartphones: Επόμενα μοντέλα της σειράς TCL 50 Series Smartphones

Κατά τη διάρκεια του 2024, η TCL πρόκειται να ενσωματώσει την τεχνολογία NXTPAPER σε μια ευρύτερη γκάμα μοντέλων στα smartphones της σειράς TCL 50, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών TCL 50 XL NXTPAPER 5G και TCL 50 XE NXTPAPER 5G στις ΗΠΑ, καθώς και άλλων.

Subscribe to our newsletter!

*Το μοντέλο έρχεται σε επιλεγμένες περιοχές, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ (δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή EMEA).

Previous Article

TCL 50 και TCL 50 NXTPAPER – Αναβαθμισμένες εμπειρίες, βελτιωμένες επιλογές

Next Article

Τεχνητή Νοημοσύνη για Όλους από την Lenovo με 40 νέες συσκευές