Δώρα για όλους και μια σούπερ κλήρωση για τα 10 χρόνια e-Lenovo!

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Δώρα για όλους και μια σούπερ κλήρωση για τα 10 χρόνια e-Lenovo!

Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του, το e-Lenovo γιορτάζει και προσφέρει δώρα τεχνολογίας για όλους, αλλά και μια σούπερ κλήρωση για έναν (+ έναν = 2)!

Το e-Lenovo.gr συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας αποτελώντας τον απόλυτο e-technology προορισμό για το σύνολο των σειρών Laptop, Tablet, All-in-One & Desktop PC, Accessories και Servers της Lenovo, του Νο1 κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο.

Το e-Lenovo.gr με την εγγύηση της Lenovo φέρνει επανάσταση στην εμπειρία των online αγορών εδώ και μια δεκαετία, ενώ παράλληλα παρέχει και προσωπική εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών από χωριστά τμήματα Β2Β με λύσεις Lenovo
Η εξειδίκευση, η αξιοπιστία, η top class εξυπηρέτηση πελατών, η τεράστια γκάμα προϊόντων, αλλά και το εξαιρετικά μεγάλο στοκ για άμεση δωρεάν παράδοση πανελλαδικά το καθιστούν τον απόλυτο προορισμό τεχνολογίας,

Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του, το e-Lenovo.gr γιορτάζει και προσφέρει δώρα τεχνολογίας για όλους:

Επισκεφτείτε το e-lenovo.gr και απαντήστε σωστά στις ερωτήσεις για να κερδίσετε αυτόματα κουπόνι με όφελος -10% για την επόμενη σου αγορά. Αλλά τα δώρα δεν τελειώνουν εδώ!

Ένας υπερ-τυχερός θα… πετάξει από τη χαρά του, γιατί με κάθε συμμετοχή μπαίνει στην κλήρωση για ένα ταξίδι 2 ατόμων στην Ευρώπη, προσφορά του e-Lenovo.

10 χρόνια e-Lenovo και πετάτε από τη χαρά μας!

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Τρώτε… από το What’s Up και… κερδίζετε συνεχόμενες εκπτώσεις στο Box

Next Article

South-East Europe Beyond Leadership Dialogue, Beyond 2023