Ο 110oς Ποδηλατικός Γύρος Γαλλίας στη Nova!

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ο 110oς Ποδηλατικός Γύρος Γαλλίας στη Nova!

Μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες αθλητικές διοργανώσεις, o 110oς Ποδηλατικός Γύρος Γαλλίας, ξεκινάει το Σάββατο 1/7 στο Μπιλμπάο της Ισπανίας και ολοκληρώνεται την Κυριακή 23/7 στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι.

Περιλαμβάνει συνολικά 21 ετάπ με τη συμμετοχή 22 ομάδων, με περισσότερες από 4,5 ώρες μετάδοσης καθημερινά στο Eurosport 1.

Το Eurosport μεταφέρει στους φίλους της ποδηλασίας την απόλυτη εμπειρία του 110ου Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας και οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες αθλητικές διοργανώσεις, που διεξάγεται φέτος από το Σάββατο 1 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 23 Ιουλίου.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να απολαύσουν ζωντανά στο Eurosport 1 το φετινό Tour de Franc με τα 21 ετάπ και τη συμμετοχή 22 ομάδων, καθώς και τις εκπομπές που θα πλαισιώσουν τις μεταδόσεις με την ομάδα των ειδικών αναλυτών του καναλιού.

Με περισσότερες από 4,5 ώρες μετάδοσης καθημερινά, από την 1η Ιουλίου με την έναρξη να γίνεται στο Μπιλμπάο της Ισπανίας, έως τις 23 Ιουλίου και τη θριαμβευτική είσοδο του νικητή και των υπόλοιπων ποδηλατών στο Παρίσι και τα Ηλύσια Πεδία, οι συνδρομητές θα απολαύσουν μοναδικές στιγμές!

Η Nova που είναι πλέον η μοναδική πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα όπου μεταδίδονται μέσω δορυφόρου τα κανάλια της Warner Bros. Discovery, μεταξύ αυτών και τα κανάλια Eurosport, συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια στους συνδρομητές της τη μοναδική εμπειρία θέασης περιεχομένου υψηλού επιπέδου.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift, που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για κάποια συγκεκριμένη φάση.

Previous Article

Η Cegeka με συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης ήρθε στην Ελλάδα

Next Article

Ο Κωτσόβολος κάνει «Παράδοση με ραντεβού»