Ξεκίνησε η δημόσια πώληση του BTMT Token

Author: Δέσποινα Κανέλη Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων BITmarkets ανακοίνωσε τη δημόσια πώληση του native token της πλατφόρμας, BTMT, η οποία ξεκινά την 1η Νοεμβρίου 2023. Η συνολική προμήθεια BTMT κατά τo άνοιγμα είναι 300 εκατομμύρια token, ενώ μια κατανομή στους λογαριασμούς δημόσιας πώλησης αντιστοιχεί σε 60 εκατομμύρια token (20%). Η αρχική τιμή έχει οριστεί σε 1 BTMT = 0,166 MATIC και η τιμή token θα αυξηθεί γραμμικά κατά τη δημόσια πώληση σε αξία έως και 1 BTMT = 0,200 MATIC.

«Με τον ενσωματωμένο αποπληθωριστικό μηχανισμό, η τελική προσφορά του token θα μειωθεί στα 200 εκατομμύρια. Η αποπληθωριστική διαδικασία που θα αφαιρέσει οριστικά τα tokens από την κυκλοφορία θα κάνει την τιμή όλο και πιο ελκυστική. Μετά την προπώληση, η αξία των token αναμένεται να αυξηθεί μέχρι την τελική εισαγωγή, η οποία αναμένουμε να γίνει το επόμενο έτος», δήλωσε ο Peter Sumer, Διευθύνων Σύμβουλος της BITmarkets, και πρόσθεσε: «Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα περισσότερα από τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται από τις πωλήσεις token για περαιτέρω ανάπτυξη, βελτιστοποίηση της πλατφόρμας, ενέργειες μάρκετινγκ και εξαγορές».

 BTMT

Το BITmarkets Token (BTMT) είναι ένα εγγενές διακριτικό ανταλλαγής (native exchange token), το οποίο προσφέρει στους κατόχους του μια μοναδική ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετα οφέλη όπως είναι η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων με σημαντικά χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά και η αποκλειστική υποστήριξη και καθοδήγηση από την ομάδα ειδικών της BITmarkets. Επιπλέον, η αγορά υποστηρίζει έργα ESG (έργα βιωσιμότητας, κοινωνικής υπευθυνότητας και εταιρικής διακυβέρνησης) τα οποία θα επιλέγονται από τους εκάστοτε κάτοχους BTMT token.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Η Samsung Χρυσός Χορηγός στο Ladies Run για 7η χρονιά

Next Article

Η Black Friday φέτος διαρκεί έναν μήνα