Η Google λανσάρει πλήκτρο Follow στην Αναζήτηση

Author: Δέσποινα Κανέλη Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Google εισάγει μια πιο προσωποποιημένη εμπειρία αναζήτησης με στόχο να εμφανίζει στους χρήστες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά που τους ενδιαφέρουν απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτό γίνεται με τη χρήση διάφορων νέων feature αναζήτησης της Google, ένα πλήκτρο “Follow“, προσαρμοσμένα αποτελέσματα αναζήτησης, snippet δημιουργών και άλλα.

Πώς να εγγραφείτε. Κάνοντας μια αναζήτηση στη Google εμφανίζεται το πλήκτρο “Follow”, το οποίο μπορείτε να πατήσετε για να εγγραφείτε. Στη συνέχεια σας ενημερώνει ότι ακολουθείτε το συγκεκριμένο θέμα και σας επιτρέπει να ενημερώνεστε για νέα στην αρχική σελίδα, καθώς και όταν ξανακάνετε την ίδια αναζήτηση.

Google πλήκτρο Follow

Μπορείτε να κάνετε unfollow και απεγγραφή οποιαδήποτε στιγμή.

Τι αλλάζει. Η Google μπορεί να προσθέσει μια ενότητα “News for you”, η οποία θα εμφανίζει ειδήσεις και νέο περιεχόμενο γύρω από το θέμα που ακολουθείτε.

Η Google Discover θα έχει τη δυνατότητα να στέλνει ειδοποιήσεις για νέο περιεχόμενο γύρω από το θέμα που ακολουθείτε.

Επίσης, μέσα στο Google Discover, υπάρχουν πλήκτρα αναζήτησης για θέματα στα οποία έχετε εγγραφεί, έτσι ώστε να μπορείτε να τα εξερευνήσετε περισσότερο. Η Google χρησιμοποιεί το “get the latest on” και πολλά άλλα.

Η Google θα εισάγει επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό κατάταξης που εξετάζει ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε συχνά και εμφανίζοντας τες στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Έτσι, αν επισκέπτεστε συχνά μία ιστοσελίδα, η Google κατατάσσει περιεχόμενο από αυτήν πάνω από άλλες ιστοσελίδες που γράφουν για το ίδιο θέμα. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό λειτουργεί ανεξάρτητα από το αν έχετε κάνει “follow” κάποιο θέμα.

Η Google επίσης αναβαθμίζει το χαρακτηριστικό “Perspectives”, έτσι ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να ενημερωθούν από τα αποτελέσματα αναζήτησης άλλωων χρηστών. Πατώντας το φίλτρο “Perspectives” στην Google Αναζήτηση, μπορείτε πλέον να δείτε περιεχόμενο από κοινωνικά δίκτυα, φόρουμ συζητήσεων, αναρτήσεις σε ιστολόγια και άλλες κοινότητες.

Subscribe to our newsletter!

  Bard: Ήρθε στην Ελλάδα η A.I. της Google και θα μιλάει ελληνικά
Previous Article

Η Huawei χορηγός των New Designers Awards με το Huawei Watch GT4 να πρωταγωνιστεί

Next Article

AI Pin: Το νέο wearable της Humane με τεχνητή νοημοσύνη