Η σειρά laptop HP OMEN Transcend στην Ελλάδα

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
HP OMEN Transcend 14

Η HP Hellas παρουσίασε το laptop OMEN Transcend 14 για παιχνίδι και δημιουργία στην Ελλάδα.

Σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τόσο τους gamers όσο και τους δημιουργούς περιεχομένου, το OMEN Transcend συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την κομψή σχεδίαση, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς στη βιομηχανία gaming και δημιουργικότητας.

Το νέο OMEN Transcend, το οποίο παρουσιάστηκε στην CES τον προηγούμενο Ιανουάριο, προσφέρει εξαιρετικά ζωντανά χρώματα οθόνης, πολυτελή και συμπαγή σχεδιασμό με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 12 ώρες και αντάπτορα type C που κάνει την φόρτιση εν κινήσει ευκολότερη από ποτέ. Επιπλέον, διαθέτει αυξημένη ταχύτητα και μπορεί να προσφέρει δυνατότητες μέσω AI.

Εξαιρετικά ζωντανά χρώματα οθόνης

IMAX Enhanced Certified 2.8K 120Hz VRR OLED οθόνη για απίστευτες λεπτομέρειες και ζωντανά, αληθινά χρώματα.  Το πρώτο gaming laptop στον κόσμο με πληκτρολόγιο RGB  χωρίς πλέγμα δημιουργεί ένα πολύχρωμο θέαμα που εκτείνεται πέρα από την οθόνη.

HP OMEN Transcend
OMEN Transcend 14 [HP]

Πολυτελής και συμπαγής σχεδιασμός HP OMEN Transcend 14

Οι gamers θέλουν σημαντική ισχύ σε σχέδιασμό που κάνει την φορητότητα εύκολη. Αυτή η συσκευή ζυγίζει 1.637 γραμμάρια, με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 11,5 ώρες  και έναν type-C PD 140W αντάπτορα που κάνει τη φόρτιση εν κινήσει πιο εύκολη από ποτέ.

Επική ταχύτητα μέσω AI

Μεγιστοποιήστε την εμπειρία σας με έναν επεξεργαστή Intel Core Ultra 9 185H  και με GPU NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop για να ασχοληθείτε αβίαστα με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια ή να διεκπεραιώσετε εργασίες υψηλής έντασης. Οι streamers και οι gamers μπορούν να αξιοποιήσουν την NPU της συσκευής και τα πρόσθετα OpenVINO για το OBS studio για να κάνουν το streaming και την αναπαραγωγή παιχνιδιών πιο ομαλή από ποτέ με βελτίωση έως και 24,6% FPS (Frames Per Second).  Επωφεληθείτε πλήρως από το Auto Dynamic Refresh Rate (DRR) στο OMEN Gaming Hub για μια πιο ομαλή εμπειρία gaming, αλλάζοντας αυτόματα μεταξύ διαφορετικών ρυθμών ανανέωσης ανάλογα με το περιεχόμενο και τη λειτουργία ενέργειας, η οποία μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 7%. Αποκτήστε έως και 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία ECO.

Θερμική επανάσταση στη σειρά OMEN Transcend

Κανείς δεν θέλει να θερμαίνεται ο υπολογιστής όταν παίζει, δημιουργεί ή εργάζεται. Ένα επανασχεδιασμένο σασί χρησιμοποιεί την εισερχόμενη ροή αέρα για τη δημιουργία μιας ζώνης υπό πίεση, χρησιμοποιώντας έναν θάλαμο ατμών για άμεση απαγωγή της θερμότητας μέσω των πίσω αεραγωγών. Αυτή η θερμική καινοτομία σε συνεργασία με την τεχνολογία ροής διπλού καναλιού  της Intel παρήγαγε το πιο “δροσερό” gaming laptop 14 ιντσών στον κόσμο, ο οποίος μπορεί να επιτύχει 4x υψηλότερη στατική πίεση με θερμική ικανότητα 80w μέσα σε μια βάση 12 mm.

Παιχνίδι και παραγωγικότητα

Ιδανικό για τον gamer, το OMEN Transcend 14 προσφέρει τόσο τοπικές ΑΙ δυνατότητες μέσω των επεξεργαστών Intel και NVIDIA, όσο και ενσωματωμένη ΑΙ με το Otter.ai για λειτουργίες όπως ζωντανή απομαγνητοφώνηση και υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια συναντήσεων ή μαθημάτων, λειτουργία εγγραφής για απομαγνητοφώνηση ήχου και σημειώσεις που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη.

Το πρώτο gaming laptop στον κόσμο με ήχο ρυθμισμένο από την HyperX

 Η ομάδα ήχου της HyperX συνεργάστηκε στενά με τους μηχανικούς του OMEN Transcend 14 για να ρυθμίσει κατά παραγγελία την ηχητική απόδοση του laptop, αυξάνοντας τη σαφήνεια και τη φασματική ισορροπία για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία ήχου gaming, διασφαλίζοντας ότι οι λεπτές λεπτομέρειες δεν επισκιάζονται από τους δυνατότερους ήχους.

HP Alloy Rise Keyboard
Alloy Rise Keyboard [HP]

Στην εκδήλωση της HP αναδείχθηκαν οι ισχυρές δυνατότητες και τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της σειράς μαζί με τα περιφερειακά της HyperX. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις δυνατότητες αυτής της σειράς μέσα από ένα customized 3D projection mapping, το οποίο δημιουργήθηκε χάρη στον επεξεργαστή Intel Core 13ης γενιάς και τις κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX 40 Series.

Την ίδια ώρα παρουσιάστηκαν περιφερειακά της HyperX που μπορούν να συνδυαστούν με τα laptops της νέας σειράς και να οδηγήσουν το gaming σε άλλο επίπεδο, όπως τα ασύρματα ακουστικά HyperX Cloud III, το Alloy Rise Keyboard και το ασύρματο ποντίκι Haste 2.

HP Haste 2
Haste 2 [HP]

Ο κος Φρίξος ΚουφόπουλοςConsumer PC Category Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλώσε: “Καθώς η βιομηχανία του gaming εξελίσσεται διαρκώς, είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάσαμε στην ελληνική αγορά την νέα σειρά laptop OMEN Transcend, απόδειξη της δέσμευσης μας να παρέχουμε τεχνολογίες αιχμής με απαράμιλλη απόδοση. Η σειρά OMEN Transcend έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία gaming με το ισχυρό υλικό, τα εκπληκτικά οπτικά στοιχεία και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της”.

Ο κος Γιώργος Καραγιαννόπουλος, Peripherals Retail Account Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αδριατική συμπλήρωσε: «Καθώς παρουσιάσαμε τις τελευταίες μας καινοτομίες, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους gamers μία εμπειρία νέου επιπέδου με τα προΐόντα της HyperX. Δεσμευόμαστε να διευρύνουμε τα όρια της απόδοσης και της ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στο κοινό μας.»

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

25 τοις εκατό “crazy” payzy cashback στον Γερμανό

Next Article

H Gigabyte μας κανεί “φίλους” με την AI στην Computex 2024