Τα δίνει όλα η Lenovo! 3 χρόνια δωρεάν υποστήριξη Lenovo Premium Care στο χώρο σας!

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Lenovo Premium Care δωρεάν

Με κάθε Lenovo Yoga, Lenovo Legion ή Lenovo LOQ 8ης σειράς, η υπηρεσία Lenovo Premium Care σας εξασφαλίζει προνομιακή εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας, εντελώς δωρεάν για 3 χρόνια.

Σε μια απίστευτη δωρεάν προσφορά προχωρά η Lenovo, η οποία περιλαμβάνει εντελώς δωρεάν υποστήριξη στον χώρο σας (on-site), για 3 χρόνια, συν προνομιακή εξυπηρέτηση. Η προσφορά ισχύει με κάθε αγορά Lenovo Yoga, Lenovo Legion ή Lenovo LOQ 8ης σειράς.

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία Lenovo Premium Care;

ΕΠΙΛΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Το τηλεφωνικό κέντρο (Lenovo Premium Care, +30 2103006962) είναι διαθέσιμο καθημερινές μεταξύ 9:00π.μ. και 5:00μ.μ. εκτός τις αργίες και εθνικές εορτές και περιλαμβάνει υποστήριξη διαγνωστικών ελέγχων και αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, εξ αποστάσεως.

H ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Επίσης, αν κριθεί απαραίτητο, στο πλαισίο της Lenovo Premium Care, η ομάδα μας θα προγραμματίσει επίσκεψη στον χώρο σας (εντός ελληνικής επικράτειας) για διάγνωση και επισκευή της συσκευής.

ΕΥΚΟΛΙΑ & ΑΝΕΣΗ

Με την υπηρεσία Lenovo Premium Care, σας παρέχεται καθοδήγηση από τα πρώτα βήματα για τον τρόπο λειτουργίας του νέου σας υπολογιστή και υποστήριξη σχετικά με το λογισμικό, την εγκατάσταση και την επίλυση προβλημάτων.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Lenovo Premium Care

Κατόπιν αιτήματός σας, ένας εκπρόσωπος θα σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μία φορά το χρόνο και περιλαμβάνει βελτιστοποίηση ρυθμίσεων και περιήγησης internet, έλεγχο ρυθμίσεων και χαρακτηριστικών λειτουργικού συστήματος σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα, βαθμονόμηση μνήμης RAM και έλεγχο της μονάδας αποθήκευσης.

Subscribe to our newsletter!

H Lenovo είναι ένας τεχνολογικός κολοσσός αξίας US$62 δισεκατομμυρίων, που κατατάσσετε στο #217 στη λίστα Fortune Global 500, με 77.000 εργαζομένους και δραστηριότητα σε 180 αγορές σε όλον τον κόσμο. Εστιάζοντας σε ένα τολμηρό όραμα για την παροχή πιο έξυπνης τεχνολογίας για όλους, η Lenovo, με βάση την επιτυχία της ως η κορυφαία εταιρεία κατασκευής υπολογιστών στον κόσμο, επεκτείνεται σε νέους τομείς ανάπτυξης υποδομών «Νέων IT» (πελάτης, edge, cloud και νοημοσύνη) συμπεριλαμβανομένων λύσεων server, αποθήκευσης, κινητής τηλεφωνίας, λογισμικού, λύσεων και υπηρεσιών. O μετασχηματισμός αυτός, σε συνδυασμό με την καινοτομία της Lenovo που αλλάζει τον κόσμο, στοχεύει στο να χτίσει μια πιο αξιόπιστη και βιώσιμη ψηφιακή κοινωνία για όλους, παντού. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: https://www.lenovo.com

Previous Article

TCL 40 NXTPAPER – Smartphones με “οθόνη σαν χαρτί”!

Next Article

Baseus: Παρουσίασε φορτιστές desktop, laptop και MagSafe