Καινούργιο Mega κατάστημα Κωτσόβολος!

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Mega κατάστημα Κωτσόβολος

Νέα εποχή με ένα νέο Mega κατάστημα Κωτσόβολος! Μία νέα εποχή ξεκινά για την Κωτσόβολος, καθώς μέσα από την πλήρη ανακαίνιση του καταστήματός της στη Λεωφόρο Συγγρού, καλωσορίζει τη Νέα Εμπειρία των καταστημάτων της, όπου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες συμβαδίζουν για να καλύψουν κάθε σου ανάγκη.

To νέο Mega κατάστημα Κωτσόβολος επί της Λεωφόρου Συγγρού 257-259, στη Νέα Σμύρνη, παρουσιάζει τον νέο κόσμο καταστημάτων που δημιουργεί η Κωτσόβολος. Ένας κόσμος γεμάτος, όχι μόνο με προϊόντα για το σπίτι και τις επιχειρήσεις, αλλά και με ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

Στα 3.020 τ.μ. που εκτείνεται το κατάστημα, μπορεί να βρει κάποιος τεράστια γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, Κ2Β spot όπου εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα σου προτείνουν την κατάλληλη λύση για την επιχείρησή σου, Service point με υπηρεσία Fix&Go για επισκευή smartphone, tablets & laptops μέσα σε μόλις 1 ώρα, αλλά και Quick point για την άμεση παραλαβή της ηλεκτρονικής σου παραγγελίας. Παράλληλα, το κατάστημα διαθέτει Apple shop νέας γενιάς και ένα μοναδικό gaming area, για να παίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια, ενώ ένας ολόκληρος όροφος είναι αφιερωμένος στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις που σου εξασφαλίζει η Κωτσόβολος.

Επίσης, το νέο Mega κατάστημα Κωτσόβολος είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ, διαθέτει express ταμεία για γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή στα ταμεία και δωρεάν parking. Φυσικά, εδώ μπορείς να ανακυκλώσεις και οποιαδήποτε συσκευή σου, αφού το κατάστημα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα σημεία ανακύκλωσης.

Από την Πέμπτη 25 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου μοναδικά happenings και εκπλήξεις θα πραγματοποιηθούν σε κάθε όροφο του ανανεωμένου καταστήματος, με παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και την Μαντώ Γαστεράτου. Θα μπεις σε μία full party διάθεση με DJ, Photo booth, γευστικές δοκιμές, κυνήγι Χαμένου Θησαυρού, live εκπομπή με τον HIT 88.9, barbering & styling event, Meet n’ Play gaming event και πολλά άλλα happenings, ενώ θα σε περιμένουν κορυφαίες προσφορές*, για να γιορτάσουμε μαζί τη Νέα Εμπειρία Κωτσόβολος στο νέο Mega κατάστημα Κωτσόβολος.

Η Κωτσόβολος αλλάζει και μπαίνει πλέον σε μια νέα Εποχή. Συνεχίζοντας τις επενδύσεις  στο δίκτυό της, αναβαθμίζει συνεχώς την εμπειρία Κωτσόβολος, όπου η καινοτομία, η κομψότητα, αλλά και ένας ολοκληρωμένος συναρπαστικός κόσμος προϊόντων και υπηρεσιών πρωταγωνιστούν και έρχονται να προσφέρουν μία Καλύτερη Ζωή για όλoυς, μέσα από την Τεχνολογία.

Τέλος, η Κωτσόβολος έχει νέα εταιρική σελίδα.

Subscribe to our newsletter!

* Με τις αγορές σου παίρνεις το δεύτερο προϊόν στη μισή τιμή, όλα τα προϊόντα έως και 36 δόσεις με το πλάνο δόσεων Κωτσόβολος, για αγορές με όλες τις κάρτες bonus της Alpha Bank κερδίζεις με κάθε 1 ευρώ αγορά = 20 bonus πόντους.

Mega κατάστημα Κωτσόβολος
Previous Article

TCL 50 SE: Καθηλωτικές εμπειρίες στην ημερήσια διάταξη

Next Article

4η συνεχή χρονιά (2024) eco-friendly οι τηλεοράσεις LG OLED evo