Τα Samsung Galaxy S24 σε προ-παραγγελία στη Vodafone

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Galaxy S24 Vodafone

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S24 είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στη Vodafone και όλοι οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα πιο σύγχρονα smartphones της αγοράς παίρνοντας δώρο διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο και επιπλέον όφελος 100€ με την επιστροφή της παλιάς τους συσκευής.

Αναλυτικότερα, έως και τις 30/1, οι νέες συσκευές Samsung Galaxy S24 |S24+ | S24 Ultra είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία στο Vodafone eShop με δυνατότητα αγοράς έως 48 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, καθώς και επιπλέον προνόμια όπως αγορά της έκδοσης με την μεγάλη χωρητικότητα στην τιμή της μικρότερης, αλλά και έκπτωση 100€ επιστρέφοντας την παλιά συσκευή μέσω του Samsung Members.


Τα Galaxy S24 Ultra|S24+|S24 βοηθούν τους χρήστες να βρουν γρήγορα όλα όσα χρειάζονται. Με το «Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google» μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες απλά κυκλώνοντας το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει στην οθόνη. H ολοκαίνουργια σειρά Samsung Galaxy S24 συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την καινοτομία και την κομψότητα καθώς διαθέτει μια εκπληκτική οθόνη με ζωντανά χρώματα και έντονες αντιθέσεις ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους με τη βοήθεια του Vision Booster. Ακόμη ξεχωρίζει για το σύστημα κάμερας που απαθανατίζει στιγμές με εκπληκτική ευκρίνεια και για το Photo Assist, τον νέο τρόπο δημιουργικής επεξεργασίας βασισμένης στο AI για την άμεση βελτίωση των φωτογραφιών. Με το Photo Assist οι χρήστες μπορούν γρήγορα και εύκολα να αφαιρέσουν την αντανάκλαση ή τις σκιές καθώς και να συμπληρώσουν το φόντο κατά την ευθυγράμμιση της εικόνας. Επιπλέον, το  space zoom με τηλεφακό 50 megapixel καταγράφει ένα νέο επίπεδο λεπτομέρειας και χρωμάτων.  

Με την αγορά της νέας Samsung Galaxy συσκευής από το Vodafone eShop, οι πελάτες της Vodafone μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone, όπου οι ειδικοί της ομάδας Ready, μπορούν να παρουσιάσουν όλες τις δυνατότητες της νέας συσκευής. Ενώ, στο Vodafone eShop θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία σύγχρονων αξεσουάρ Samsung για να τα συνδυάσουν με τη νέα συσκευή.

Περισσότερες πληροφορίες

Subscribe to our newsletter!

Galaxy S24 Vodafone
Previous Article

Circle to Search – Πώς λειτουργεί

Next Article

oppo A58 – Όμορφο με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh