Super-Premium Micro LED TV 89″ δείχνει η Samsung στο ΑWE 2023

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Micro LED 89" AWE

Η Samsung Electronics παρουσιάζει Micro LED TV 89 ιντσών στη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων της Κίνας, AWE 2023.

Η Samsung Electronics παρουσιάζει micro LED 89 ιντσών για πρώτη φορά στην Κίνα στο AWE (Appliance & Electronics World Expo) 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης της Κίνας που πραγματοποιείται στο Νέο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Σαγκάης (SNIEC) από τις 27 έως τις 30 Απριλίου, με στόχο την αγορά με προϊόντα super-premium.

Το AWE είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες εκθέσεις της βιομηχανίας οικιακών συσκευών και ηλεκτρονικών στον κόσμο και είναι μια εκδήλωση για τον εντοπισμό των τάσεων και των αναγκών των καταναλωτών στην κινεζική αγορά. Περίπου 1.200 εταιρείες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο φετινό AWE, προβάλλοντας τεχνολογίες και τάσεις αιχμής.

«Θα κυριαρχήσουμε στην αγορά super-premium τηλεοράσεων στην Κίνα»

Kim Chul-ki, Αντιπρόεδρος του τμήματος visual display της Samsung Electronics
Micro LED 89" AWE
(Samsung)

Ξεκινώντας με την πρώτη κυκλοφορία Micro LED 89 ιντσών στην κινεζική αγορά φέτος, η Samsung Electronics σχεδιάζει να διαθέσει τα προϊόντα της στην Κορέα, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Η Samsung Micro LED TV 89″ στο AWE show είναι μόνο η αρχή

Η Samsung Electronics παρουσίασε micro LED 110 ιντσών στην Κίνα πέρυσι και έλαβε ευνοϊκές κριτικές από τους καταναλωτές. Φέτος, ξεκινώντας με τη micro LED 89 ιντσών, σχεδιάζει να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της στις διαστάσεις 76″, 101″ και 114 ιντσών για να διευρύνει το φάσμα των επιλογών των καταναλωτών και να στοχεύσει στην αγορά προϊόντων εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας και εξαιρετικά μεγάλης κλίμακας.

Η τεχνολογία εικόνας Micro LED επιτυγχάνει καλύτερη ποιότητα εικόνας εκπέμποντας φως και χρώμα αυτόφωτα, χωρίς οπίσθιο φωτισμό ή φίλτρο χρώματος. Μπορεί να εγκατασταθεί με τη μορφή μονάδας, έτσι ώστε το σχήμα, η αναλογία και το μέγεθος να μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα, επιτρέποντας στον χρήστη να ολοκληρώσει μια προσαρμοσμένη οθόνη.

Micro LED 89" AWE
(Samsung)

Σε αντίθεση με τις υπάρχουσες τηλεοράσεις, δεν υπάρχει πλαίσιο, για να παρέχει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης που καθιστά αδύνατη τη διάκριση του ορίου μεταξύ του τοίχου και της οθόνης σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Εκτός από τo Micro LED στην έκθεση AWE 2023, η Samsung Electronics τράβηξε την προσοχή των επισκεπτών παρουσιάζοντας τηλεοράσεις Neo QLED, OLED, Lifestyle TV, Bespoke Living Appliances και τη σειρά Galaxy S23.

«Στην AWE 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης της Κίνας, μπορέσαμε να παρουσιάσουμε την τεχνολογία Samsung TV μέσω διαφόρων προϊόντων όπως Micro LED, Neo QLED και OLED», δήλωσε ο Kim Chul-ki, αντιπρόεδρος του τμήματος visual display της Samsung Electronics. «Θα κυριαρχήσουμε στην αγορά τηλεοράσεων super-premium στην Κίνα».

Subscribe to our newsletter!

Δ.Τ.

Previous Article

Τελευταία ημέρα σήμερα! Προλάβετε απεριόριστα data για 1 μήνα με 10,90€ από την Cosmote

Next Article

realme 11 Pro 5G series: Κυκλοφορούν σε χρυσή απόχρωση “αλά Gucci”