ViewSonic all-in-one LED, οθόνες με βελτιωμένη αξιοπιστία και ευελιξία

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
ViewSonic all-in-one LED 2024

Οι οθόνες all-in-one LED της ViewSonic διαθέτουν προστασία GOB, αποσπώμενο κουτί ελέγχου και καλαίσθητο σχεδιασμό για επαγγελματικούς χώρους.

Η ViewSonic Corp., κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης και EdTech, λανσάρισε all-in-one LED οθόνες 2ης γενιάς (σειρά LDM), οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματική και εκπαιδευτική χρήση. Η εταιρεία λέει ότι η σειρά LDM ενισχύει την αξιοπιστία, την οπτικοακουστική απόδοση και την ευελιξία εγκατάστασης με τρεις επιλογές μεγεθών έως και 231 ίντσες. Οι οθόνες υιοθετούν την τεχνολογία Glue-on-Board (GOB), βελτιώνοντας την ανθεκτικότητά τους κατά των περιβαλλοντικών κινδύνων. Λέγεται ότι αυτή η σειρά είναι έτοιμη να μεταμορφώσει την οπτική επικοινωνία, συνδυάζοντας κορυφαία ευκρίνεια εικόνας, συνεργατικά χαρακτηριστικά και εξαιρετικά κομψή σχεδίαση χωρίς πλαίσιο, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε ποικίλα περιβάλλοντα.

«Η ViewSonic επεκτείνει τη σειρά οθονών all-in-one LED με συνεχή καινοτομία, προσφέροντας μια πιο ευέλικτη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την ικανοποίηση των διαφορετικών αναγκών των πελατών. Η πιο πρόσφατη σειρά LDM που προσφέρουμε, αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός στην παροχή οθονών επαγγελματικών χώρων, οι οποίες δεν είναι απλώς αξιόπιστες, αλλά ευέλικτες και ιδανικές για χρήση σε διάφορες εφαρμογές, ενώ διαθέτουν και υπέροχη αισθητική», δήλωσε ο Dean Tsai, General Manager of Projector & LED Display Business Unit της ViewSonic. «Κατανοώντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι οθόνες μεγάλου μεγέθους στους εμπορικούς και εκπαιδευτικούς χώρους, έχουμε επικεντρωθεί στη βελτίωση τόσο των οπτικοακουστικών όσο και των λειτουργικών χαρακτηριστικών, για να προσφέρουμε λύσεις που παρέχουν ευκολία στην υιοθέτηση και μειωμένο κόστος συντήρησης».

Ανθεκτικότητα και αισθητική στις καινούργιες ViewSonic all-in-one LED

Δεδομένου του μεγάλου φάσματος εφαρμογών που έχουν οι οθόνες LED – από εταιρικές αίθουσες υποδοχής και κοινόχρηστους χώρους σχολείων, έως αίθουσες προκαθορισμένων ή πολλαπλών χρήσεων, στις οποίες συχνάζουν πολλοί άνθρωποι – η υιοθέτηση της τεχνολογίας προστασίας οθόνης «GOB» στη σειρά LDM ενισχύει σημαντικά την ανθεκτικότητα. Αυτή η προηγμένη λύση οδηγεί σε πιο αξιόπιστη λειτουργία, με μεγαλύτερη προστασία από προσκρούσεις, σκόνη και υγρασία, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα της εικόνας στην πάροδο του χρόνου. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται μακροπρόθεσμα το κόστος ιδιοκτησίας, διασφαλίζοντας στους πελάτες μια αδιάλειπτη και κορυφαία οπτική εμπειρία.

Πέρα από τη βελτιωμένη αξιοπιστία της, η σειρά LDM 2ης γενιάς διαθέτει εκλεπτυσμένη αισθητική, με μειωμένο πάχος – από 35mm σε 31mm – και πιο λεπτό πλαίσιο – από 10mm σε 6mm – σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Επιπλέον, το αποσπώμενο κουτί ελέγχου μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από την οθόνη για να επιτευχθεί η αξιοσημείωτη αναλογία 99% screen-to-body. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει την τέλεια ενσωμάτωση των μοντέλων αυτής της σειράς σε όλους τους χώρους, ανεξάρτητα από τον τρόπο της εσωτερικής τους διακόσμησης.

Η συγκεκριμένη σειρά έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την ευκολία εγκατάστασης και λειτουργίας. Επιπλέον, το αποσπώμενο κουτί ελέγχου μπορεί να τοποθετηθεί έως και 10 μέτρα μακριά από την οθόνη, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στα συστήματα ελέγχου – ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία.

Οπτικοακουστική εμπειρία

Πέρα από την αξιοπιστία και την κομψή σχεδίαση, η σειρά LDM 2ης γενιάς προσφέρει αναβαθμισμένη οπτικοακουστική εμπειρία σε ποικίλα περιβάλλοντα. Με διαθέσιμα μεγέθη των 136, 163 και 231 ιντσών, οι οθόνες διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα, στα 600 nits, με 100 επίπεδα ρύθμισης, που αυξάνουν τη δυνατότητα προσαρμογής σε ποικίλα περιβάλλοντα φωτισμού. Επιπρόσθετα, η βελτιωμένη αναλογία αντίθεσης 6.500:1 συμβάλλει στην αναπαραγωγή λεπτομερειών με μεγαλύτερη ακρίβεια και διαύγεια, που σε συνδυασμό με τα διπλά σετ ηχείων 30W προσφέρουν συναρπαστικές οπτικοακουστικές εμπειρίες.

Η προσθήκη των λειτουργιών προβολής Picture-by-Picture (PBP) και Picture-in-Picture (PIP) βελτιώνει την αποτελεσματικότητα προβολής περιεχομένου, επιτρέποντας την ταυτόχρονη κοινή χρήση πολλαπλών πηγών, καθιστώντας τα μοντέλα αυτά ιδανικά για υβριδικά meetings και σεμινάρια που διενεργούνται σε επαγγελματικές αίθουσες συνεδριάσεων ή διαλέξεων, όπου οι δυναμικές και διαδραστικές παρουσιάσεις είναι το κλειδί για την αποτελεσματική συνεργασία και μάθηση.

Οι οθόνες LED παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αναπαραγωγή των μηνυμάτων και της εικόνας του brand κάθε εταιρείας στους επισκέπτες και το κοινό. Η ViewSonic προσφέρει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα all-in-one LED οθονών υψηλής ποιότητας, που προσφέρουν εύκολη εγκατάσταση, διαισθητική λειτουργία και ελάχιστη ανάγκη συντήρησης, βελτιώνοντας την αξιοπιστία, την προσαρμοστικότητα και την εμπειρία χρήστη σε διάφορες εφαρμογές. Οι καινοτομίες της σειράς LDM 2ης γενιάς βασίζονται στην υπάρχουσα σειρά και εξερευνούν νέες δυνατότητες, για την κάλυψη διαφορετικών απαιτήσεων και πολλαπλών τομέων.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να ανακαλύψετε τις βελτιωμένες δυνατότητες της σειράς LDM επόμενης γενιάς.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

TCL 505: Ακόμη ένα μοντέλο της σειράς 50 κάνει ντεμπούτο στην ελληνική αγορά

Next Article

Η εποχή Samsung AI TV έφτασε + MicroLED – οι τηλεοράσεις του 2024