Το νέο Xiaomi Watch 2 Pro με WearOS κυκλοφορεί στην Ελλάδα από 19 Οκτωβρίου

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Xiaomi Watch 2 Pro WearOS

Στην Ελλάδα έφθασε το νέο smartwatch, Xiaomi Watch 2 Pro με WearOS και η εταιρεία ανακοινώνει τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά από τις 19 Οκτωβρίου 2023.  

Το Xiaomi Watch 2 Pro είναι το πρώτο προϊόν της Xiaomi που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και διαθέτει λειτουργικό WearOS, προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία χρήσης της πλατφόρμας της Google. Η συσκευή έχει προεγκατεστημένες όλες τις αγαπημένες εφαρμογές από τη σουίτα της Google, όπως Google Assistant, Youtube Music, Google Wallet, Google Maps και άλλα, για εύκολη και γρήγορη χρήση του νέου καθημερινού συμμάχου των Xiaomi Fans.

Xiaomi Watch 2 Pro

Χάρη στην AMOLED οθόνη μεγέθους 1,43 ιντσών, οι χρήστες μπορούν άνετα να ελέγξουν όλες τις λειτουργίες της συσκευής και τις ενημερώσεις που επιθυμούν να λάβουν, καθώς επίσης και να παρακολουθήσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις μέσα από τις 150 αθλητικές λειτουργίες που διαθέτει η συσκευή.

Xiaomi Watch 2 Pro

Το νέο WearOS Wearable της Xiaomi διαθέτει επίσης μετρητές υγείας όπως SpO2, VoMax, δείκτη ζωτικότητας, και άλλα, για ολοήμερη παρακολούθηση της φυσικής τους κατάστασης. Η συσκευή διαθέτει σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει λάβει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης 5 ΑΤΜ.

Xiaomi Watch 2 Pro

Χρώματα και τιμή του Xiaomi Watch 2 Pro

  • Το νέο smartwatch με WearOS της Xiaomi διαθέτει Bluetooth και κυκλοφορεί σε δύο υπέροχα χρώματα: Black και Silver στη τιμή των €299.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από το δίκτυο συνεργατών  της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Subscribe to our newsletter!

Xiaomi Watch 2 Pro
  Xiaomi: Στην κορυφή της Ευρώπης
Previous Article

Huawei Watch Ultimate Design: Όταν η τεχνολογία συναντά την πολυτέλεια

Next Article

Samsung Neo QLED και QLED TVs για θεατές με αδυναμίες στην όραση