Η LG Createboard με Smart Viewing βελτιώνει την εκπαιδευτική εμπειρία στην τάξη

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

LG Corporate banner

Σχεδιασμένες για ψηφιακό εκπαιδευτικό περιβάλλον, οι λύσεις διαδραστικών οθονών της σειράς LG CreateBoard με Smart Viewing προσφέρουν εξατομικευμένα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διδασκαλία συναρπαστική και τη διαχείριση απλή. 

Η LG Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς LG CreateBoard, που περιλαμβάνει ψηφιακούς διαδραστικούς πίνακες (μοντέλα 86TR3DK, 75TR3DK, 65TR3DK και 55TR3DK) για εκπαιδευτικούς χώρους. Ιδανική για ψηφιακές αίθουσες διδασκαλίας, η σειρά LG CreateBoard διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής 40 σημείων1 που εξασφαλίζει μια άνετη, διαδραστική εμπειρία γραφής και σχεδίασης. Προσφέρει επίσης συνεργασία με ειδικές εφαρμογές ψηφιακής μάθησης και απομακρυσμένη διαχείριση με μια εύχρηστη λύση που βασίζεται στο cloud2

Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ψηφιακές μαθησιακές ανάγκες των σημερινών μαθητών και εκπαιδευτικών, όλα τα τελευταία μοντέλα LG CreateBoard είναι εξοπλισμένα με οθόνη ανάλυσης 3.840 × 2.160 (UHD) που παρέχει λειτουργικότητα πολλαπλής αφής 40 σημείων. Τα ευέλικτα, νέα προϊόντα καθιστούν ευκολότερες τις ευχάριστες, διαδραστικές εκπαιδευτικές εμπειρίες και είναι ιδανικά για μαθησιακά παιχνίδια, ομαδικές δραστηριότητες και πολλά άλλα. 

LG CreateBoard με λειτουργία Smart Viewing

LG CreateBoard με λειτουργία Smart Viewing
LG CreateBoard με λειτουργία Smart Viewing (LG)

Ανάμεσα στα πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά για τους εκπαιδευτικούς που προσφέρουν οι νέες οθόνες εκμάθησης της LG είναι η πρόσβαση μέσω QR και η λειτουργία Smart Viewing. Με την επιβεβαίωση QR, οι εκπαιδευτικοί μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στο δικό τους Google Drive και Microsoft OneDrive στην οθόνη LG CreateBoard και να μοιράζονται γρήγορα το διδακτικό υλικό με τους μαθητές χωρίς να χρειάζεται να το εκτυπώσουν.

Παράλληλα, η λειτουργία Smart Viewing καθιστά δυνατή την προβολή δύο ή περισσότερων αρχείων στην οθόνη, είτε σε ξεχωριστά παράθυρα είτε επικαλυπτόμενα σε λειτουργία picture-in-picture3. Αυτή η λειτουργία βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τις οδηγίες και το διδακτικό περιεχόμενο, καθώς τους επιτρέπει να προβάλλουν ταυτόχρονα πολλά έγγραφα, βίντεο ή άλλο υλικό. 

«Η LG CreateBoard προσφέρει στους επαγγελματίες της εκπαίδευσης και στους μαθητές μια συναρπαστική, διαδραστική εμπειρία και είναι κατάλληλη για τα σημερινά ψηφιακά εκπαιδευτικά πλαίσια και μεθόδους», δήλωσε ο Paik Ki-mun, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της μονάδας Information Display της LG Electronics Business Solutions Company. «Αξιοποιώντας την εξαιρετική μας τεχνολογία προβολής, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε λύσεις αιχμής που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες του εκπαιδευτικού τομέα». 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LG CreateBoard, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα LG.com/gr/business/digital-signage

Subscribe to our newsletter!


1 Ανιχνεύονται έως 40 σημεία στο περιβάλλον Windows, ενώ στο περιβάλλον Android αναγνωρίζονται έως 32 σημεία. 

2 Απαιτείται συνδρομή για την cloudbased λύση LG ConnectedCare DMS. 

3 Η λειτουργία πολλαπλών παραθύρων ενδέχεται να μην λειτουργεί για ορισμένες εφαρμογές, ενώ η λειτουργία pictureinpicture είναι διαθέσιμη για οθόνες εξωτερικής πηγής. 

  H LG βραβεύτηκε για το Πρόγραμμα ΕΚΕ "LG Αθλητές του Αύριο" στα Retail Business Awards 2019
Previous Article

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Next Article

Samsung Galaxy S23 Ultra – Παντοδύναμο