Προσφορές Ticket Offers σε αεροπορικά εισιτήρια από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Οι προσφορές Ticket Offers υλοποιούν ακόμα ένα σημαντικό προωθητικό εργαλείο μάρκετινγκ του ΔΑΑ, το οποίο είναι στη διάθεση των αεροπορικών εταιρειών που αναπτύσσουν το δίκτυό τους στην αγορά της Αθήνας. (www.aia.gr)

Η υπηρεσία με προσφορές Ticket Offers, στην ιστοσελίδα του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ενημερώνει τον επισκέπτη live για ελκυστικές τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια από, ή προς, την Αθήνα.

Η ιστοσελίδα του αεροδρομίου της Αθήνας στην προσπάθεια της να προσφέρει συνεχώς στον κάθε διαδικτυακό επισκέπτη μία σύγχρονη και φιλική εμπειρία πλοήγησης, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες και προτιμήσεις του, εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία, το Ticket Offers.

Το Ticket Offers προσφέρει στον επισκέπτη της σελίδας του αεροδρομίου live ενημέρωση για προσφορές σε τιμές εισιτηρίων από τις αεροπορικές εταιρείες που πετούν από ή προς την Αθήνα ή χρησιμοποιούν την πόλη ως ενδιάμεσο σταθμό. Η νέα υπηρεσία φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για το σύγχρονο ταξιδιώτη που αναζητά διαρκώς τρόπους να απλοποιεί και να βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία του στο σύνολό της.

Προσφορες ticket offers Παράλληλα, μέσα από την ενότητα «Πτήσεις και Προορισμοί», ο επισκέπτης του site του αεροδρομίου έχει πρόσβαση σε πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, στο δίκτυο απευθείας πτήσεων από την Αθήνα, στη νέα ενότητα δρομολογίων «Μέσω Αθήνας» και βέβαια, στο «Ticket Offers».

Οι προσφορές Ticket Offers υλοποιούν ακόμα ένα σημαντικό προωθητικό εργαλείο μάρκετινγκ του ΔΑΑ, το οποίο είναι στη διάθεση των αεροπορικών εταιρειών που αναπτύσσουν το δίκτυό τους στην αγορά της Αθήνας.

Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου με προσφορέςTicket Offers” από τις Emirates, Swiss, Blue Air, Royal Jordanian, Ryanair κ.α. Καθημερινά εμπλουτίζεται με νέες προσφορές προσφέροντας στους χρήστες εύκολη και γρήγορη πλοήγηση καθόλο το 24ωρο.

Σημειώνεται ότι, οι τιμές των προσφορών αντιστοιχούν σε ταξίδια μετ’ επιστροφής και περιλαμβάνουν όλους τους σχετικούς φόρους.

Previous Article

Η Zenit επιστρέφει με Mirrorless camera το 2018

Next Article

Νέα GK Gaming Monitor από την LG για γρήγορους παίκτες

sonos move