Τα Abura switches και Wi-Fi access points στην Ελλάδα

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
aruba-westnet

Την έναρξη της διάθεσης των επαγγελματικών λύσεων δικτύωσης της εταιρίας Aruba, θυγατρικής του Ομίλου Hewlett Packard Enterprise (HPE), ανακοίνωσε η Westnet.

Μέσα από αυτή τη διεύρυνση της ήδη μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον παγκόσμιο τεχνολογικό κολοσσό HPE, η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, εμπλουτίζει περαιτέρω το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο με τις συσκευές switches και Wi-Fi access point της εταιρίας Aruba, προσφέροντας λύσεις ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης που ανταποκρίνονται και στις πλέον απαιτητικές εφαρμογές χρήσης δικτύωσης.

Σήμερα, που οι εφαρμογές mobile internet και IoT αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς την αγορά και δημιουργούν συνεχώς νέες προκλήσεις για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, η Aruba είναι ο συνεργάτης με τα κατάλληλα εργαλεία τα οποία μπορούν να στηρίξουν την επιτυχή μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή. Αλλάζοντας τους κανόνες του networking με έτοιμες λύσεις για τους developers και τους partners, η Aruba τοποθετεί στο κέντρο τον πελάτη, θέτοντας ως στόχο την αντιμετώπιση των πιο δύσκολων προκλήσεων που μπορεί να συναντήσει στο πλαίσιο των επιχειρησιακών του λειτουργιών.

Αναφορικά με τη νέα αυτή συνεργασία, ο γενικός διευθυντής της Westnet Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε: «Οι επαγγελματικές λύσεις της Aruba είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις ασύρματης και ενσύρματης δικτύωσης της σημερινής εποχής, εξασφαλίζοντας τον επιτυχή ψηφιακό μετασχηματισμό που αποτελεί ζητούμενο για κάθε είδους επιχείρηση στις μέρες μας. Με τη νέα προσθήκη στο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο ακολουθούμε πιστά τη στρατηγική μας, βασικά σημεία της οποίας αποτελούν η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας, αλλά και η στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων με αξιόπιστα εργαλεία ψηφιακής -και όχι μόνο- ανάπτυξης».

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίου τύπου της Westnet.

Previous Article

LG XBoom RK7 για συναρπαστικά καλοκαιρινά πάρτι!

Next Article

Το YouTube Music στην Ελλάδα