Η Oktabit αναλαμβάνει τη διανομή των CCTV της Holowits στην ελληνική αγορά

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Oktabit αναλαμβάνει τη διανομή των CCTV της Holowits στην ελληνική αγορά

H Oktabit και η Holowits συνεργάζονται για την αποκλειστική διανομή των λύσεων CCTV της Holowits στην ελληνική αγορά από την Oktabit.

Η Oktabit ΑΕ, διακεκριμένη εταιρία στον χώρο της διανομής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας με 30 και πλέον έτη επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, και η Holowits, κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού και λύσεων AIoT με έδρα την Σιγκαπούρη, ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία. H Holowits, υλοποιεί σημαντικό βήμα αναφορικά με τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, ορίζοντας την Οktabit, ως τον κύριο επιχειρηματικό της συνεργάτη.

Η συμφωνία αυτή δημιουργεί εξαιρετικές ευκαιρίες, τόσο για τις δύο εταιρίες όσο και για τους μεταπωλητές, καθώς θα είναι σε θέση να αποκομίσουν άμεσα και αποτελεσματικά τα οφέλη της νέας συνεργασίας προσθέτοντας στις επιλογές τους τα ευφυή προϊόντα της Holowits.

Η Oktabit αναλαμβάνει τη διανομή των CCTV της Holowits στην ελληνική αγορά

Η εταιρία Holowits, σημαντικός πάροχος καινοτόμων προϊόντων CCTV, αναπτύσσει Al-enabled Software Defined Cameras (SDC), intelligent video storage, computing platforms, καθώς και υπηρεσίες Cloud. Στο ενεργητικό της καταγράφει ήδη μεγάλη επιτυχία με τα προϊόντα της στις αγορές της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής.

«Οι λύσεις της Holowits εφαρμόζονται σε μεγάλη ποικιλία σεναρίων και κοινό παρονομαστή την ευφυία και τις έξυπνες τεχνολογίες ανίχνευσης, που βρίσκουν τη θέση τους ολοένα και συχνότερα στην έξυπνη πόλη, στις ευφυείς μεταφορές, στην εκπαίδευση, στην ενέργεια, στον κατασκευαστικό κλάδο, κ.α. Είμαστε ιδιαίτεροι υπερήφανοι για την συνεργασία αυτή καθώς για άλλη μια φορά η εταιρία μας πρωτοπορεί με ισχυρές και σημαντικές συμφωνίες, βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και της καινοτομίας αλλά κυρίως γιατί διευρύνουμε περισσότερο τις λύσεις μας με αξιόπιστα, εύχρηστα και ασφαλή προϊόντα για το δίκτυο των συνεργατών μας που εμπιστεύεται τις εμπορικές μας επιλογές».

Κωνσταντίνα Τσαούση, Εμπορική Διευθύντρια της Οktabit

«Η συνεργασία με την Οktabit για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Holowits – Software Defined cameras στην Ελλάδα, δημιουργεί νέες προοπτικές ανάπτυξης για τα προϊόντα μας. Έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στο κανάλι των συνεργατών της Οktabit τη νέα ολοκληρωμένη γκάμα καμερών και συστημάτων CCTV μεγάλης οπτικής απόδοσης (ημέρα και νύχτα), με ενσωματωμένο ΑΙ, και πολλαπλούς αλγόριθμους ειδοποιήσεων. Οι λύσεις μας διαθέτουν τα καλύτερα υλικά της παγκόσμιας αγοράς αλλά και ένα νέο Λογισμικό Διαχείρισης (S200), έτοιμο να συνοδεύσει την πλειονότητα των απαιτητικότερων και πολυπλοκότερων έργων CCTV».

Weizhonggui (Amos), Business Development, Holowits

Subscribe to our newsletter!


Σχετικά με την Holowits

Η Holowits αποτελεί παγκόσμιο πάροχο προϊόντων και λύσεων έξυπνου Διαδικτύου (AIoT) που βασίζονται σε τεχνολογίες πολυδιάστατης ευαισθητοποίησης και ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως δυνατότητες R&D, παραγωγή, διανομή, πωλήσεις και υπηρεσίες. Ανταποκρινόμενη στη συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για ευφυή συστήματα, η Holowits αναπτύσσει μεταξύ άλλων AI Camera (AIC), AI Video Platforms (AIVP), καθώς και υπηρεσίες cloud. Οι λύσεις της βρίσκουν εφαρμογή σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από την καθημερινότητα ενός χρήστη με υψηλές απαιτήσεις έως τις επαγγελματικές σειρές για μικρά και μεγάλα projects ,όπως στο έξυπνο σπίτι, στην εκπαίδευση , στις μεταφορές κ.α.

Previous Article

Η United Group συμμετέχει στο Οικουμενικό Σύμφωνο

Next Article

Google Pixel Fold: Αυτά είναι τα πιο δυνατά σημεία του νέου foldable