Πρακτική άσκηση στη Schneider Electric

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Schneider Electric αναζητά 6 ταλαντούχους νέους για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης διάρκειας 10 μηνών. Η αφίσα της ανακοίνωσης.

Schneider Electric αναζητά 6 ταλαντούχους νέους για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης διάρκειας 10 μηνών.

LG Corporate banner

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Beyond Green Skills, δίνοντας τη δυνατότητα στη νέα γενιά, μέσα από τη διαθέσιμη πλατφόρμα, να κάνει τα πρώτα της βήματα στην αγορά εργασίας, σε έναν πολύ ενδιαφέρον κλάδο.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες περιβαλλοντικές τάσεις μέσα από τις 4 θεματικές ενότητες του διαγωνισμού και να υποβάλουν μια καινοτόμο ιδέα. Η ομάδα της Schneider Electric διοργανώνει 4 workshops που θα  βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν την ιδέα τους και να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία.

Schneider Electric αναζητά 6 ταλαντούχους νέους για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης διάρκειας 10 μηνών. Η αφίσα της ανακοίνωσης.

Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία υποβολής της ιδέας έως 30 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν στο δεύτερο στάδιο της συνέντευξης και να διεκδικήσουν μία θέση αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε μία από τις πιο βιώσιμες εταιρείες στον κόσμο.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει 6 ταλαντούχους νέους που θα γίνουν μέλη της εταιρείας ξεκινώντας την 10-μηνη πρακτική τους άσκηση τον Οκτώβριο. Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης απευθύνεται σε τελειόφοιτους και νέους απόφοιτους Πολυτεχνικής ή Οικονομικής Σχολής, που διαθέτουν λιγότερο από δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας.

Το Beyond Green Skills είναι μια πρωτοβουλία της Schneider Electric για την ενδυνάμωση και τη στήριξη της νέας γενιάς ταυτόχρονα με την ενίσχυση της καινοτομίας για ένα βιώσιμο μέλλον. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα της εταιρείας στον ακόλουθο σύνδεσμο: Beyond Green Skills.

Subscribe to our newsletter!

  Schneider Electric: Προηγμένες λύσεις για τα Data Center του μέλλοντος στο CyberTechCon
Previous Article

Meta Platforms: Νέο πρόστιμο 1,2 δισ. ευρώ από την ΕΕ

Next Article

Η πρώτη παγκοσμίως Dual Screen Smart TV διανέμεται δωρεάν