Έρευνα: “Η διαφήμιση μέσα από τα μάτια των καταναλωτών”

Author: No Comments Share:
Έρευνα: "Η διαφήμιση μέσα από τα μάτια των καταναλωτών"

Η πανελλαδική έρευνα Η διαφήμιση μέσα από τα μάτια των καταναλωτών που διενέργησε η Focus Bari για την Acrossmedia241 παρουσιάστηκε σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου για το λανσάρισμα των Humanads, έδειξε ότι: 

  • Εξαιτίας των διάφορων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική κοινωνία, ειδικά μετά την πανδημία, οι Έλληνες έχουν αναθεωρήσει προτεραιότητες και αξίες, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στην κοινωνική ευθύνη, εκτιμώντας ιδιαίτερα οργανισμούς και επωνυμίες/brands που είναι αυθεντικά κοινωνικά ευαίσθητες. 
  • Παράλληλα, όλοι οι Έλληνες είναι πλέον online, με διαφορετικά επίπεδα τεχνογνωσίας ο καθένας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη και τη χρησιμότητα της διαφήμισης στην καθημερινότητα τους.
  • Οι καταναλωτές φαίνεται να εκτιμούν την ποιότητα αλλά όχι την ποσότητα των διαφημίσεων, ειδικά στο digital περιβάλλον, δηλώνοντας πως είναι ενοχλητικές έως και εκνευριστικές.

Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα προαναφερθέντα, η Acrossmedia241 προτείνει μια νέα υπηρεσία που προσφέρει premium διαφημίσεις, που προσελκύουν περισσότερο τους καταναλωτές στο να αλληλεπιδράσουν, δίνοντας τους και ένα κίνητρο παραπάνω ως ανταμοιβή για το χρόνο τους καθώς η Acrossmedia241 με την υπηρεσία humanads, θα αποδίδει μόνιμα το 10% των κερδών της σε επιλεγμένους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, στην επιλογή των οποίων θα μπορεί να συμμετέχει ο καταναλωτής. Με αυτό τον τρόπο τα humanads φέρνουν στη διαφήμιση μια νέα δύναμη, μέσω της κοινωνικής ευαισθησίας και της συμμετοχής των ανθρώπων. 

Μπορείτε να δείτε όλη την παρουσίαση της έρευνας Η διαφήμιση μέσα από τα μάτια των καταναλωτώνεδώ.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Τα Xiaomi 13 έφτασαν στη Vodafone με μοναδικά δώρα και ευκολίες πληρωμής

Next Article

Samsung Galaxy A54 5G και Galaxy A34 5G: Τα διαχρονικά smartphone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *