Τσάκι + Μικρός Κλέφτης… έκλεψαν την παράσταση στο Hype Festival

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Οι Τσάκι + Μικρός Κλέφτης, οι headliners του Hype Festival, έδωσαν μαζί μια συναυλία που από καιρό ήταν αποθημένο των φίλων της ραπ μουσικής και των ίδιων των μουσικών.

Τσάκι και Μικρός Κλέφτης… τσάκισαν κόκαλα στο Hype Festival
[Electronicanto]

Στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, ο Τσάκι + Μικρός Κλέφτης, ως headliners του event έκλεισαν, με τον πιο hype τρόπο, ένα διήμερο που ήταν γεμάτο από μουσική και κάθε είδους παιχνίδια.

Τσάκι και Μικρός Κλέφτης, επιτέλους μαζί, τα δίνουν όλα! [Electronicanto]
Τσάκι και Μικρός Κλέφτης, επιτέλους μαζί, τα δίνουν όλα! [Electronicanto]

Κάθε πιθανός τρόπος αύξησης της ντοπαμίνης ήταν στη διάθεση των επισκεπτών του Hype Festival, με video games, φυσικά παιχνίδια και διαγωνισμούς, μουσική χορό και πολύ κόσμο με διάθεση να γνωριστεί με άλλους και να περάσει όμορφα με κάθε τρόπο.

Τσάκι + Μικρός Κλέφτης… τα “σπάνε”

@
KPSN [Electronicanto]

Στο αποκορύφωμα του διημέρου, 29 και 30 Ιουνίου, οι γνωστοί ράπερ Τσάκι και Μικρός Κλέφτης, κράτησαν τον κόσμο εκεί έως και μετά τα μεσάνυχτα, δίνοντας μια εξαιρετική performance – αν και χωρίς πρόβα, όπως “μαρτύρησε” ο Μικρός Κλέφτης, λόγω απόστασης τις προηγούμενες ημέρες. Με ή χωρίς πρόβα, το δίδυμο τα’ σπάσε κάνοντας σχεδόν όλους τους παρευρισκομένους να χορεύουν, να καπνίζουν ακατάπαυστα και να τραγουδάνε — όσοι προλάβαιναν τουλάχιστο να ακολουθήσουν τους καταιγιστικούς σε ρυθμό και γεγονότα στίχους.

Μικρός Κλέφτης [Electronicanto]
Μικρός Κλέφτης [Electronicanto]
Τσάκι [Electronicanto]
Τσάκι [Electronicanto]

Διάσημοι καλλιτέχνες που μπορούν και ζουν ως “κανονικοί” άνθρωποι ανάμεσά μας, με τους ίδιους φίλους που είχαν πριν γίνουν πασίγνωστοι, καλλιτέχνες που ζουν τη ζωή όχι “δήθεν”, αλλά στο κανονικό maximum, με εμπειρίες που τροφοδοτούν τους στίχους τους και στίχους που τροφοδοτούν τη ζωή τους και των ακροατών τους – και το αντίθετο.

Οι συντλεστές του live των Τσάκι + Μικρός Κλέφτης στο Hype Festival, μαζί με τους δύο μουσικούς στο τέλος της βραδυάς [Electronicanto]
Οι συντλεστές του live των Τσάκι + Μικρός Κλέφτης στο Hype Festival, μαζί με τους δύο μουσικούς στο τέλος της βραδυάς [Electronicanto]

Χωρίς “μπινελίκια” για επίδειξη και εντυπωσιασμό και με εφευρετικότητα στους ρυθμούς και στους μελωδικούς ρυθμούς, η μουσική των δύο ράπερ και η σκηνική τους παρουσία δικαιολόγησαν πλήρως το μεγάλο κοινό που τους ακολουθεί φανατικά και απέδειξαν πόσο πολύ ταιριάζουν σε κοινά live.

[Electronicanto]

Ακόμη και για φίλους άλλων μουσικών ειδών, όπως είναι ο υπογράφων, η ραπ μουσική των δύο καλλιτεχνών μπορεί να είναι ελκυστική και με νόημα – γιατί αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της.

Από τον δικό μας χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών, η Xiaomi ήταν Επίσημος Χορηγός του πρώτου Gamers Lounge Hype Festival (GLHF), στην Ελλάδα με τη σειρά smartphone Redmi Note 13, που είναι αναπόσπαστο μέρος του οικοσυστήματος της IoT.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Galaxy Unpacked Ιούλιος 2024: Ξεδιπλώστε τη δική σας ιστορία

Next Article

8 χρόνια Xiaomi Stores — γενέθλια με μοναδικές προσφορές!