Από τα Redmi Note 13 στα αυτοκίνητα, Every Shot Iconic

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Από τα Redmi Note 13 στα αυτοκίνητα, Every Shot Iconic

Τα smartphone της σειράς Redmi Note 13 ήταν το θέμα παρουσίασης “Every Shot Iconic” που έκανε η Xiaomi σε δημοσιογράφους από την ανατολική Ευρώπη και τις βαλκανικές χώρες. H εκδήλωση έλαβε χώρα στις 23 Ιανουαρίου στο Βουκουρέστι.

Τα νέα μοντέλα στη δημοφιλή σειρά Redmi Note έρχονται με το σλόγκαν “Every Shot Iconic”, το οποίο αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τη βαρύτητα που έχει δώσει η Xiaomi στον σχεδιασμό και υλοποίηση των νέων φωτογραφικών smartphone.

Ένα “Iconic Shot” με την ελληνική αποστολή της Xiaomi στο Βουκουρέστι για την παρουσίαση των Redmi Note 13. Στο υπόβαθρο είναι το Παλάτι της Βουλής, που παλαιότερα ήταν γνωστό ως το Παλάτι του Λαού. Είναι το μεγαλύτερο κτήριο της Ευρώπης και το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο μετά το Πεντάγωνο στις ΗΠΑ.

Κατά την άποψή μας, η σειρά Redmi Note περιλαμβάνει μερικά από τα περισσότερο επιτυχημένα φωτογραφικά smartphone, ανεξαρτήτως κατασκευαστή, τα οποία διακρίνονται παράλληλα για την ευχρηστία τους. Διαχρονικά και με βάση τη δική μας εμπειρία και άποψη, οι προσεγμένες φωτογραφικές κάμερες στη σειρά συνοδεύονται από αξιόλογες οθόνες, ένας συνδυασμός που οδηγεί στις ολοκληρωμένες συσκευές αποτύπωσης και απεικόνισης Redmi Note.

Το ίδιο το event έχει αξία από μόνο του για μια σειρά από λόγους που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει πολλές άλλες φορές, οι παρουσιάσεις που έγιναν από στελέχη και συνεργάτες της Xiaomi ήταν επί της ουσίας, στον μέγιστο βαθμό που αυτό είναι δυνατό όταν το κοινό απαριθμείται με εκατοντάδες. Χωρίς υπερβολικούς χαρακτηρισμούς και με εστίαση στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις σχεδιαστικές καινοτομίες των συσκευών στη σειρά Redmi Note. 

Η ελληνική αποστολή (πολύ καλά οργανωμένη, παρά τον ελάχιστο χρόνο που ήταν διαθέσιμος για τη διευθέτηση λεπτομερειών) ήταν -διακριτικά μεν, αλλά όντως ήταν- σε περίοπτη θέση ανάμεσα στις υπόλοιπες. Αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά πηγάζει από τις επιδόσεις και τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας και των συνεργατών της που είναι επιφορτισμένοι με τη διάθεση των προϊόντων. Δε θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι η εν λόγω συνεργασία αποτελεί υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση για άλλες χώρες, τόσο ως προς τον τρόπο με τον οποίο έχει δομηθεί πάνω στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, όσο και για τα αποτελέσματά της. Τα οφέλη τέτοιων συνεργασιών για εμάς τους καταναλωτές γίνονται από φανερά μέσα από την υψηλή διαθεσιμότητα, το service και τις εκπτώσεις που απολαμβάνουμε με διάφορους τρόπους. 

Κλείνοντας αυτό το σχόλιο, θα αναφέρω ότι αναρωτιέμαι σε ποια επίπεδα θα μπορούσε να οδηγήσει αυτή η δυναμική, υπό την προοπτική η Xiaomi να εισέλθει (για τα καλά) και στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ίσως, σχετικά σύντομα να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Επί του παρόντος, επιστρέφουμε στην απολαυστική εμπειρία που μας προσφέρει το Redmi Note 13 Pro 5G το οποίο έχουμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε.

Από τα Redmi Note 13 στα αυτοκίνητα, Every Shot Iconic
(Electronicanto)

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G—Elegant με flat display και 200MP camera

Next Article

Huawei: Οι 10 κυρίαρχες τάσεις στα Data Center το 2024