Samsung Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Fold4: Γόητρο και εκπληκτικές εμπειρίες

Author: Electronicanto Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Samsung Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Fold4: Γόητρο και εκπληκτικές εμπειρίες

Φέτος, η Samsung παρουσίασε την τέταρτη γενιά αναδιπλούμενων smartphone και στις δύο σειρές που γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά -είναι τα Galaxy Ζ Flip4 και Z Fold4. Πριν δούμε τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά των δύο smartphone, αξίζει να γνωρίζουμε τα πολλά και άκρως ενδιαφέροντα που έχουν μεσολαβήσει.

Όταν η Samsung παρουσίασε την πρώτη εμπορικά διαθέσιμη αναδιπλούμενη συσκευή, άλλαξε άρδην αυτό που ονομάζουμε smartphone. Έπειτα, οι συνεχείς επενδύσεις της εταιρείας με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της, συνέβαλαν θετικά, ώστε τα αναδιπλούμενα smartphones να καθιερωθούν στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού. Το κυριότερο; O καταναλωτής μπορεί να τις κάνει δικές του, καθώς δεν πρόκειται για πειραματικά project, αλλά για εμπορικά διαθέσιμες συσκευές.

Φέτος, η Samsung παρουσίασε την τέταρτη γενιά αναδιπλούμενων smartphones και στις δύο σειρές που γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά -Galaxy Ζ Flip και Ζ Fold. Η εταιρεία έχοντας πλέον μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία στην κατασκευή foldable smartphone, εστιάζει σε νέους τομείς: στην αισθητική αναβάθμιση των smartphones της, στη βελτιστοποίηση του One UI και, φυσικά, στην ενσωμάτωση δυνατού hardware σε αυτές. 

Ο εκπληκτικός σχεδιασμός των Galaxy Z Flip 4 και Galaxy Z Fold4, ενισχύεται με την ανανεωμένη εμφάνιση των συσκευών, που μπορούν να προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες, είτε αυτές είναι η ψυχαγωγία και το social media sharing, είτε η εργασία και η απρόσκοπτη επικοινωνία από παντού. 

To Galaxy Flip4 5G – το smartphone-σύμβολο

Sasung Galaxy Z Flip 4 iconic smartphone
Galaxy Z Flip4 (Samsung)

Το Galaxy Z Flip4 προσφέρει την πλέον πολύπλευρη εμπειρία χρήστη, καθώς είναι ενισχυμένο σε εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι φίλοι του. Η φωτογράφιση από διαφορετικές γωνίες με το FlexCam υποστηρίζεται για γωνίες 75-115 ° , ενώ η ίδια η κάμερα αξιοποιεί έναν κατά 65% φωτεινότερο αισθητήρα με μεγαλύτερα pixel*, αλλά και την ισχύ του Snapdragon® 8+ Gen 1. 

Ανανεωμένη και περισσότερο λειτουργική είναι η Εξωτερική Οθόνη, που είναι ικανή για λήψεις video με Quick Shot, δηλαδή, χωρίς να ανοίξει το smartphone, λήψεις σε Portrait Mode, αλλά και preview με τον πραγματικό λόγο πλευρών της φωτογραφίας. Εξάλλου, μέσω της 1,9 ιντσών Εξωτερικής Οθόνης μπορούν να ενεργοποιηθούν περισσότερες λειτουργίες του Galaxy Z Flip4, να γίνουν κλήσεις, να απαντηθούν μηνύματα, αλλά και να ελεγχθούν συσκευές SmartThings στο έξυπνο σπίτι.

Η μπαταρία των 3.700mAh (τυπική) είναι αρκετή για περισσότερο από μια ημέρα χρήσης, ενώ φορτίζει στο 50% σε μόλις 30 λεπτά χάρις στο Super-Fast Charging.**

Κορίτσι κρατά πίσω της το Samsung Galaxy Z Flip4 5G,
(Samsung)

Σε ό,τι αφορά την αισθητική αναβάθμιση, το Galaxy Z Flip4 έχει μικρότερο μεντεσέ*, λαμπερό μεταλλικό πλαίσιο και διατίθεται στα διάσημα χρώματα Bora Purple και Graphite, όπως και στα νέα Pink Gold και Blue.

Galaxy Z Fold4 5G: συναρπαστικό multitasking στα χέρια σας

Samsung Galaxy Z Fold4 5G multitasking
Galaxy Z Fold4 5G (Samsung)

Η Samsung έχει φροντίσει ο χρήστης του Galaxy Z Fold4 5G να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά του με μια σειρά από στοχευμένες αναβαθμίσεις στο λογισμικό. Έτσι, η πρόσβαση στα περισσότερο χρησιμοποιούμενα apps είναι άμεση χάρις στο νέο Taskbar που μοιάζει με το αντίστοιχο, οικείο σε όλους, αυτό των PC.

Το multitasking απογειώνεται με τα gestures που κάνουν στιγμιαίο το resize των εφαρμογών, το pop-up παραθύρων, αλλά και το split screen που χωρίζει την μεγάλη, κεντρική οθόνη του Galaxy Z Fold4 5G στη μέση.

Στο ίδιο πνεύμα, οι εφαρμογές της Google, όπως το Chrome και το Gmail υποστηρίζουν copy-paste με drag-and-drop.

To Google Meet και η αναπαραγωγή video είναι αναβαθμισμένα έτσι ώστε να αξιοποιούνται με το Galaxy Z Fold4 5G διπλωμένο σε διάφορες γωνίες και με το UI να προσαρμόζεται αυτόματα. Εξάλλου, οι σουίτες της Microsoft, Office και Outlook αξιοποιούν το αναδιπλούμενο display, για να κάνουν την πρόσβαση σε πληροφορίες και την αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο γρήγορες.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G γραφή με S Pen
(Samsung)

Όλα τα παραπάνω, επιτυγχάνονται μέσα από την μεγάλη κύρια οθόνη 7,6 ιντσών που διακρίνεται για το βελτιωμένο sub-pixel rendering και τη σάρωση 120Hz, ενώ φέρει αναβαθμισμένη Under Display Camera*. Για εκείνους που λατρεύουν την αίσθηση γραφής, η κύρια οθόνη είναι συμβατή με προαιρετικό S Pen***, το οποίο μπορεί να τοποθετείται στο, επίσης προαιρετικό, Standing Cover****.

Μια τέτοια οθόνη είναι απόλαυση για την παρακολούθηση Netflix®, αλλά και για τη θέαση των φωτογραφιών που δίνουν οι κατά 23% φωτεινότεροι αισθητήρες*. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ένας νέος ευρυγώνιος φακός με αισθητήρα 50MP. Οι κάμερες του Galaxy Z Fold4 5G δίνουν έως x30 Space Zoom Lens.

Η εξυπνότερη αλλαγή που έχετε κάνει ποτέ!

Galaxy Z Flip4 Standing for photos
(Samsung)

Η Samsung έχει φροντίσει να απλοποιήσει τη μετάβαση από το παλιό σας smartphone στα Galaxy Z Fold4 5G και Galaxy Z Flip4 5G, μέσα από την εφαρμογή Smart Switch που αυτοματοποιημένα μεταφέρει τα δεδομένα σας στο νέο σας smartphone. 

Η αλλαγή σας, συνοδεύεται από 4 μήνες δωρεάν συνδρομή στο YouTube Premium για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας video στις εκπληκτικές οθόνες των νέων αναδιπλούμενων σας, χωρίς διαφημίσεις!*****

Galaxy Z Flip4 Standing for video recording
(Samsung)

*Σε σύγκριση με προηγούμενα Galaxy Foldables

**Η τεχνολογία Super-Fast Charging είναι διαθέσιμη όταν χρησιμοποιείται αντάπτορας 25W και άνω. Ο φορτιστής πωλείται ξεχωριστά. Χρησιμοποιείστε μόνο εγκεκριμένους φορτιστές και καλώδια από τη Samsung.

***Τα S Pen Fold Edition και S Pen Pro πωλούνται ξεχωριστά. Να χρησιμοποιείται μόνο το Samsung S Pen Fold Edition που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Galaxy Z Fold3 5G/Fold4 ή το S Pen Pro. Όλα τα άλλα S Pen ή stylus που δεν έχουν σχεδιαστεί για το Galaxy Z Fold4 (όπως και αυτά από άλλους κατασκευαστές) ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη. Το Galaxy Z Fold4 δεν διαθέτει ενσωματωμένη υποδοχή για το S Pen. Η υποστήριξη του S Pen περιορίζεται στην Κύρια Οθόνη.  

****Το Standing Cover με Pen πωλείται ξεχωριστά.

*****Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Previous Article

Huawei Watch GT 3 Pro με ECG: αναβάθμιση με πιστοποιημένο app Ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ) και στην Ελλάδα!

Next Article

realme C30: Κομψό entry-level smartphone με σχεδίαση κάθετης ρίγας