Ήχος Εικόνα Show 2017 report

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ήχος Εικόνα Show report 2017

Τι είδαμε, τι ξεχωρίσαμε (και τι χάσατε) από την έκθεση Ήχος Εικόνα Show 2017.

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου διεξήχθη το Ήχος Εικόνα Show 2017 στο στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, με εκθεσιακό περιεχόμενο audio / video / mobile. Οι φίλοι της υπέρ υψηλής πιστότητας, κυρίως, είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ακούσουν πολλές από τις περισσότερο ενδιαφέρουσες συσκευές ήχου. Στην έκθεση Ήχος Εικόνα Show 2017 υπήρχε και, σχετικά περιορισμένη, παρουσία εκθετών από το χώρο της εικόνας και του πολυκαναλικού ήχου, που κατά κανόνα τη συνοδεύει. 

Στο παρόν ρεπορτάζ έχουμε καταγράψει τις περισσότερο ενδιαφέρουσες συσκευές εικόνας και πολυκαναλικού, κυρίως, ήχου που εντοπίσαμε στην έκθεση Ήχος Εικόνα Show 2017, είτε για χρήση στο σπίτι, είτε mobile.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα, μοναδικός εκθέτης από τις μεγάλες πολυεθνικές που κινούν τη σχετική βιομηχανία ήταν η Samsung. H εταιρεία εξέθετε τα προϊόντα της σε έναν ιδιαίτερα φωτεινό, φροντισμένο χώρο, στον οποίο οι επισκέπτες μπορούσαν να γνωρίσουν από κοντά τις QLED TV και, κυρίως, τους ποικίλους και διαφορετικούς τρόπους ενσωμάτωσης τους στον οικιακό χώρο.

Η συνέχεια στην εικόνα προερχόταν, κυρίως, από προβολικά μέσα. Από αυτά ξεχωρίσαμε τον επαγγελματικό 4K HDR προβολέα της BenQ. Επιπλέον, είδαμε και μια νέα – για εμάς, τουλάχιστον – εταιρεία στις τηλεοράσεις, την Manta.

Σε ό,τι αφορά τον πολυκαναλικό ήχο, οι εκθέτες επέδειξαν κυρίως συστήματα με υποστήριξη Dolby Atmos. Συστήματα με Dolby Atmos υπήρχαν σε επίδειξη από τη Focal, με υποστήριξη από ηλεκτρονικά της Arcam, και από την Pioneer.

Από τις mobile συσκευές μας άρεσαν τα ηχεία της JBL, αλλά και οι υπέρ φορητοί προβολείς της Optoma.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την έκθεση  Ήχος Εικόνα Show 2017.

Previous Article

Samsung Cinema LED: Έρχονται στην Ευρώπη

Next Article

LG OLED Wallpaper Pro:Centric Smart Hotel TV