Samsung Galaxy FE: Μια οικογένεια ανοιχτή για όλους

Author: Electronicanto Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Samsung Galaxy S23 FE χρώματα

Οι εμπειρίες που προσφέρουν οι flagship συσκευές Galaxy είναι προσιτές σε όλους τους φίλους της Samsung χάρη στην ολοκαίνουργια σειρά Galaxy FE. Στα μέλη της οικογένειας FE περιλαμβάνονται τo Samsung Galaxy S23 FE, το Galaxy Tab S9 FE και τα Galaxy Buds FE. Η νέα σειρά έρχεται με τον αέρα των ισχυρών επιδόσεων, δυνατών καμερών, εκπληκτικής ηχητικής ποιότητας και εμπλουτίζει τους τρόπους ψυχαγωγίας, έκφρασης και δημιουργικότητας. 

Τα πιο πρόσφατα μέλη του οικοσυστήματος Samsung Galaxy αποτελούν κατάλληλο σημείο εισόδου στις δυνατότητες που προσφέρουν οι premium συσκευές της Samsung.

Galaxy S23 FE: Δραστικό, αλλά προσιτό 

Samsung Galaxy S23 FE dark gray
To Samsung Galaxy S23 FE σε graphite χρωματισμό (Samsung)

Το ολοκαίνουργιο Galaxy S23 FE διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της flagship σειράς Galaxy S της Samsung. Η σχεδίαση – σύμβολο της σειράς S, μεταφέρεται στη σειρά FE και πλαισιώνεται με επαγγελματικού επιπέδου κάμερες, απολαυστικό ήχο και επιδόσεις που προκαλούν για παιχνίδι.

Εξοπλισμένη με φακό υψηλής ευκρίνειας και αισθητήρα 50MP, η κύρια κάμερα του Galaxy S23 FE δίνει φωτογραφίες που εμπεριέχουν υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας, όποιο και αν είναι το θέμα. Το οπτικό zoom 3x προσφέρει ευελιξία όταν επιθυμία είναι να γεμίσει το κάδρο, ενώ το Nightography απελευθερώνει τη δημιουργικότητα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός. Επιπλέον, το συνδυασμένο σύστημα με οπτική και ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας, OIS και VDIS αντίστοιχα, συμβάλει στην επιδίωξη οι φωτογραφίες να διαθέτουν οξύτητα και καθαρότητα ακόμη και χωρίς τρίποδο ή άλλου είδους σταθεροποίηση.

Επιπλέον, οι χειροκίνητες φωτογραφικές λειτουργίες που προσφέρονται στην επαγγελματική λειτουργία, δίνουν τη δυνατότητα τελειοποίησης και προσαρμογής των φωτογραφιών για share online, χωρίς να απαιτείται η χρήση υπολογιστή. Τα προσφερόμενα εργαλεία επεξεργασίας και editing μπορούν να δώσουν άλλον αέρα στις εικόνες.

Samsung Galaxy S23 FE cream
Samsung Galaxy S23 FE

Οι περισσότερο προχωρημένοι στη φωτογραφία θα αξιοποιήσουν με τον δέοντα τρόπο τις ρυθμίσεις ταχύτητας κλείστρου, διαφράγματος, ευαισθησίας ISO και άλλες που προσφέρει η επαγγελματική λειτουργία.

Παιχνίδι και ψυχαγωγία

Η μεγάλη επεξεργαστική ισχύς του Galaxy S23 FE υποστηρίζεται από ειδικό θάλαμο ψύξης – Vapor Chamber – που κάνει δυνατό το απαιτητικό gaming on-the-go, χωρίς προβλήματα υπερθέρμανσης. Η μεγάλη μπαταρία των 4.500mAh προσφέρει ενέργεια και ικανή αυτονομία, ενώ εύκολα  ανακτά τις δυνάμεις της γρήγορα – μόλις 30’ φόρτισης αρκούν για να φτάσει στο 50% της χωρητικότητάς της με έναν φορτιστή 25W. 

Samsung Galaxy S23 FE indigo

Η οθόνη Dynamic AMOLED 2X συμβάλει ώστε τα παιχνίδια, όπως και τα video άλλωστε, να είναι ομαλά και φωτεινά. Ακόμη και σε περιπτώσεις έντονου φωτισμού, η τεχνολογία Vision Booster, που έρχεται από τις flagship συσκευές του στόλου της Samsung, φροντίζει η οθόνη να διατηρεί τη ζωντάνια της ακόμη και σε συνθήκες ιδιαίτερα έντονου φωτισμού.

Galaxy Tab S9 FE+ και Tab S9 FE: All round σταθμοί εργασίας και ψυχαγωγίας με premium χαρακτηριστικά

Με μεγάλη οθόνη, ανθεκτικότητα και υποστήριξη S Pen, τα νέα Galaxy Tab S9 FE+ και Galaxy Tab S9 FE μας βοηθούν στις δραστηριότητες που προτιμούμε να εκτελούμε με μεγάλη οθόνη, μεγάλο ήχο, ευελιξία και ανθεκτικότητα για να είναι απολαυστικές και ευχάριστες. 

Samsung Galaxy Tab S9 FE

Οι μεγάλες φορητές οθόνες 12,4” και 10,9” του Galaxy Tab S9 FE+ και του Galaxy Tab S9 FE είναι κατάλληλες για να μεταφέρουν οπουδήποτε ταινίες, σειρές και παιχνίδια. Εξοπλισμένα με ισχυρούς επεξεργαστές και ανανέωση εικόνας έως και 90Hz και τεχνολογία Vision Booster για να εξασφαλίζουν ξεκούραστη θέαση, τα δύο tablet μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναπαραγωγή περιεχομένου και παιχνίδι. Και όχι μόνο αυτά.

Η κάμερές τους είναι ισχυρές και υποστηρίζουν ποιοτικές video κλήσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για επαγγελματικό σκοπό, με ανίχνευση και εστίαση στο πρόσωπο και βελτιστοποίηση εικόνας.

Ταυτόχρονα, ο χρήστης των δύο νέων tablet στη σειρά FE έχει στη διάθεσή του εργαλεία για να απελευθερώνει τη δημιουργικότητα του και να απολαμβάνει χειρόγραφες σημειώσεις, αλλά και να μαρκάρει σε ιστοσελίδες και να τις μοιράζεται. 

Galaxy Buds FE: Μεγάλος ήχος παντού μαζί σας

Φορείς των premium χαρακτηριστικών, τα καινούργια Galaxy Buds FE διαθέτουν ενεργή μείωση του περιβάλλοντος θορύβου (ANC) και προσφέρουν μεγάλο ήχο όπου είναι ο χρήστης. Διακρίνονται από εργονομική σχεδίαση που τα καθιστά άνετα και εύκολα προσαρμόσιμα στα αυτιά για να προσφέρουν ποιοτικό ήχο απαλλαγμένο από τους θορύβους του περιβάλλοντος. Είναι κατάλληλη επιλογή για ταξίδια με αεροπλάνο και με άλλα μέσα μεταφοράς, εντός και εκτός πόλης.

Samsung Galaxy S23 FE dark gray, Buds FE

Το κυριότερο, μπορούν και αναπαράγουν βαθιά μπάσα, καθαρές φωνές και μουσική απαλλαγμένη από το ήχους του περιβάλλοντος με τη λειτουργία ANC. 

Φυσικά, όπως όλα τα μέλη της νέας σειράς Galaxy FE, διαθέτουν μοντέρνο στιλ και προσφέρονται σε χρώματα που ταιριάζουν με το προσωπικό στιλ του χρήστη τους.

Βρείτε τη νέα σειρά FE στο samsung.com/gr με

  • Δωρεάν Standard Παράδοση και σε 
  • Έως 36 άτοκες δόσεις

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Samsung Galaxy S23 FE, Tab S9 FE
Previous Article

Ήρθε στην Ελλάδα το Huawei MateBook D 14 2023 με Intel Core 12ης γενιάς

Next Article

Creative Zen Air Plus & Creative Zen Air Pro: Καθηλωτική εμπειρία ήχου σε φιλική τιμη