Samsung Galaxy Tab Active4 Pro – ένα ανθεκτικό tablet

Author: Electronicanto Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Samsung Galaxy Tab Active4 Pro – ένα ανθεκτικό tablet

Αν νομίζετε ότι το Samsung Galaxy Tab Active4 Pro είναι “ένα ακόμη” tablet ή έστω “ένα ακόμη” rugged tablet, τότε… συνεχίστε να διαβάζετε. Ανθεκτικό και ικανό να λειτουργήσει σε απαιτητικές συνθήκες, αποτελεί ένα υπολογιστικό εργαλείο, κατάλληλο για χρήση από επιχειρήσεις. 

LG Corporate banner

Στόχος είναι να συνδυάσει τα γνωστά ποιοτικά χαρακτηριστικά των φορητών συσκευών Galaxy με την αντοχή στην ακούσια κακομεταχείριση που μπορεί να είναι σύνηθες σε δύσκολα, υγρά και βρώμικα εργασιακά περιβάλλοντα. 

Υπερθεματίζοντας, η Samsung φρόντισε να κάνει το Galaxy Tab Active4 Pro ευκολόχρηστο, αξιόπιστο και ασφαλές, για επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Rugged tablet στρατιωτικών προδιαγραφών*

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro

Κατάλληλο ώστε να επιβιώσει ενώ χρησιμοποιείται σε δύσκολα εργασιακά περιβάλλοντα – εκτός γραφείου. Η έκθεση σε σκόνη, χώμα και νερό και η αντοχή στις πτώσεις κάνουν το Galaxy Tab Active4 Pro να ξεχωρίζει**. 

Ένα σπασμένο tablet μπορεί να στοιχίσει τουλάχιστον την εργασία της ημέρας στον χειριστή του, ή ακόμη και πολλά περισσότερα αν ο τελευταίος είναι μέλος μιας ομάδας εργασίας ενός οργανισμού η οποία εργάζεται προς έναν κοινό στόχο. 

Σύμφωνα με την προσφιλή της συνήθεια, η Samsung τοποθέτησε στο ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro μία εντυπωσιακή, υψηλής φωτεινότητας οθόνη, με διαγώνιο 10,1 ίντσες, η οποία προστατεύεται από τις γρατζουνιές με Corning Gorilla Glass 5. Η κατάλληλα προσαρμοσμένη ευαισθησία της επιτρέπει τον χειρισμό του tablet με γάντια εργασίας***. 

Παρά την αντοχή του, το πάχος του Galaxy Tab Active4 Pro δεν είναι μεγαλύτερο από 10,2 χιλιοστά, ενώ το βάρος του περιορίζεται στα 674 γραμμάρια. 

Το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί να αντέξει έχει δοκιμαστεί σε πτώσεις από το ένα μέτρο και από 1,2 μέτρο με προσαρμοσμένο το παρεχόμενο προστατευτικό κάλυμμα**. 

Η ανθεκτικότητα αυτή, ικανοποιεί την προδιαγραφή MIL-STD-810H* του αμερικανικού στρατού, κάτι που σημαίνει ότι πλέον της αντοχής στις πτώσεις, μπορεί να λειτουργεί και σε περιβάλλοντα με υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, υγρασία και σε υψόμετρο. 

Ακόμη και στην περίπτωση που βυθιστεί μέσα σε μια δεξαμενή με νερό έως το 1,5 μέτρο (ατυχήματα συμβαίνουν) μπορεί να μείνει εκεί για 30’. Αν πιάσει βροχή σε εξωτερικό χώρο, ή πέσει πάνω του ένα ποτήρι νερό, ενώ βρίσκεται βρίσκεται στο επίπεδο πωλήσεων ενός καταστήματος, το Galaxy Tab Active4 θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του απρόσκοπτα, καθώς υποστηριζει την προδιαγραφή αδιαβροχοποίησης IP68**. 

  Samsung: Μαζική παραγωγή μνήμης 512GB eUFS 3.0

Rugged Tablet Galaxy Tab Active4 Pro – υψηλή λειτουργικότητα στην εργασία

S Pen & Samsung Galaxy Tab Active4 Pro
Το Samsung Galaxy Tab Active4 Pro συνεργάζεται με S Pen (Samsung)

Η Samsung δεν αρκέστηκε μόνο στην ενσωμάτωση εντυπωσιακής οθόνης, στη συνδεσιμότητα 5G και Wi-Fi 6. Φρόντισε να κάνει το Galaxy Tab Active4 Pro εκτός από  ανθεκτικό, εύκολο στη χρήση, προσαρμόζοντας σε αυτό ένα προσαρμοζόμενο πλήκτρο, στο οποίο ο εργαζόμενος μπορεί να αντιστοιχίσει τη λειτουργία στην οποία θέλει να μεταβαίνει ακαριαία, ή μια που χρησιμοποιεί πολύ συχνά. Το custom αυτό πλήκτρο είναι μεγάλο σε μέγεθος και εύκολα ανιχνεύσιμο ακόμη και στην περίπτωση που ο εργαζόμενος φορά γάντια εργασίας***. 

Πλέον του custom πλήκτρου, το Tablet της Samsung, υποστηρίζει χαρτογράφηση πλήκτρων του από τον εργαζόμενο, έτσι ώστε το Tablet να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του εργαζόμενου και όχι ο εργαζόμενος στο Tablet.

Για να ανταπεξέλθει σε θορυβώδη περιβάλλοντα εργασίας, όπως είναι τα εργοτάξια και τα εργοστασιακά plant floor, το rugged tablet Galaxy Tab Active4 Pro εμφανίζεται ηχητικά δυναμικό, καθώς η μέγιστη έντασή του είναι αρκετά υψηλή. Με αυτή τη δυνατότητα εξασφαλίζεται σε μέγιστο βαθμό η επικοινωνία του εργαζομένου ακόμη και όταν βρίσκεται σε ιδιαίτερα θορυβώδες περιβάλλον.

Καθώς ένα επαγγελματικό ή επιχειρησιακό Tablet χρειάζεται να είναι σε λειτουργία όταν οι συνθήκες το απαιτούν, το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί να τοποθετηθεί σε βάση φόρτισης POGO ή να γίνει χρήση της αποσπώμενης μπαταρίας****. 

Χωρίς μπαταρία, με μόνο εξωτερική τροφοδοσία, το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί να λειτουργήσει στη λειτουργία «Χωρίς Μπαταρία», με το οποίο μπορεί να προστατεύεται η μπαταρία από τη συνεχή φόρτιση και από τη λειτουργία σε ζεστούς χώρους, όπως είναι το εσωτερικό των αυτοκινήτων το καλοκαίρι.

Οι απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο καλύπτονται από την κάρτα microSD**** με χωρητικότητα έως 1TB.

Ασφάλεια Knox

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro
(Samsung)

Στον τομέα της ασφάλειας, η Samsung δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του Galaxy Tab Active4 Pro. Καθώς οι εργαζόμενοι μετακινούνται σε εξωτερικούς χώρους ή ακόμη και μέσα στον ίδιο οργανισμό, οι ψηφιακοί κίνδυνοι ελλοχεύουν. Η πλατφόρμα Knox της Samsung για την ασφάλεια, προστατεύει το λογισμικό και το hardware της συσκευής, διατηρώντας τα ευαίσθητα επιχειρηματικά δεδομένα ασφαλή. 

  Έτοιμα τα Galaxy A52 να λάβουν την αναβάθμιση στο Android 13

Για τους υπεύθυνους IT της επιχείρησης τα ευχάριστα συνεχίζονται, καθώς το Knox Suite κάνει δυνατο το configuration του Galaxy Tab Active4 Pro, μεμονωμένα ή μαζικά, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα με ασφάλεια να αναλυθούν τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτό.

Βασισμένο στο Android με το interface One UI της Samsung, το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί να δέχεται ενημερώσεις ασφαλείας για έως και πέντε έτη και τρεις αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος. 

Προστατευμένο με ψηφιακή ασφάλεια αμυντικού στρατιωτικού επιπέδου, με το Knox Capture, με το NFC και τη λειτουργία «Χωρίς Μπαταρία», το Galaxy Tab Active4 Pro μπορεί να εγκατασταθεί ως barcode reader σε ένα σημείο πωλήσεων (POS- Point of Sale), ή ως φορητό barcode reader (με τη μπαταρία). 

Τέλος, για τους εργαζόμενους που μετακινούνται, μπορεί να συνδεθεί, χάρις στο Samsung DeX, με εξωτερική οθόνη αντικαθιστώντας έναν desktop υπολογιστή, ενώ επιπλέον υποστηρίζεται με πλήθος αξεσουάρ από τη Samsung και άλλους κατασκευαστές για τη λειτουργία του σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Hellas


*Συμβατό με στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ, MIL-STD-810H. MIL-STD-810H: τυποποιημένη μορφή δοκιμών σχεδιασμένη από τον στρατό των ΗΠΑ για την αξιολόγηση περιορισμών της συσκευής.

**Η συσκευή έχει πιστοποιήσεις IP68 και IPX5 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Ο βαθμός αντοχής στη σκόνη ελέγχεται σε εργαστηριακές συνθήκες από τρίτους: 2 κιλά σκόνης ταλκ (μέγιστη διάμετρος 0,05 mm)/κυβικό μέτρο εμφυσήθηκαν σε δοκιμαστικό θάλαμο που στεγάζει τη συσκευή (η πίεση αέρα μέσα σε αυτή διατηρείται κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Αξιολόγηση IP6X. Η αντοχή στη σκόνη ίσως διαφέρει ανάλογα τις συνθήκες χρήσης. Η βαθμολογία αντοχής στο γλυκό νερό βασίζεται στις συνθήκες: εκτόξευση νερού από σωλήνα ακροφυσίου 6,3 mm, 12,5 L/min για 3 λεπτά (IPX5) και βύθιση σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά (IPX8). Δεν συνιστάται χρήση σε παραλία, πισίνα.

***Η ευαισθησία στην αφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το υλικό των γαντιών.

****Βάση φόρτισης POGO, μπαταρία και κάρτα πωλούνται χωριστά.

Previous Article

Νέα γλώσσα εισάγει η Samsung στο Bixby

Next Article

Η Black Friday 2022 ξεκίνησε στη Nova-Wind