TCL 50 5G: Αποκορύφωση αποδόσεων και ταχύτητας

Author: Electronicanto Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
TCL 50 5G

Σχεδιασμένο για να προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης κάθε ημέρα, για όλη την ημέρα, το TCL 50 5G, προσθέτει στο επιτυχημένο μείγμα της σειράς 50 την παγκόσμια συνδεσιμότητα και απογειώνει την εμπειρία του χρήστη.

Βασισμένο στις αξίες που εκδημοκρατίζει το TCL 50 SE με την εξαιρετικής ποιότητας οπτικοακουστική εμπειρία, η ναυαρχίδα της σειράς 50 προσθέτει το χαρακτηριστικό της ταχύτατης σύνδεσης 5G και λειτουργίας για να ικανοποιήσει τον επαγγελματία και τον πιο απαιτητικό gamer.

Παράλληλα, το TCL 50 5G διαθέτει την αξιοπιστία, την ευελιξία και προσφέρει την ασφάλεια για να είναι πιστοποιημένο ως Android Enterprise Recommended συσκευή από τη Google.

Όλα ξεκινούν από την οθόνη του TCL 50 5G

Φτιαγμένο για εργασία και παιχνίδι, η ναυαρχίδα της σειράς TCL 50 διαθέτει μια υποδειγματική οθόνη TCL NXTVISION με σάρωση 90Hz και μεγάλο μέγεθος, 6,6 ίντσες, σε ανάλυση HD+.H τεχνολογία NXTURBO που ενσωματώνεται επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις γραφικών κατά 30%.

Η προηγμένη οθόνη συνοδεύεται από αντίστοιχων επιδόσεων τρισδιάστατο ήχο DTS για να δημιουργήσουν μαζί ένα συνδυασμό που μπορεί εύκολα να απομακρύνει τον χρήστη από την καθημερινότητα και να τον τοποθετήσει στο επίκεντρο μιας ζηλευτής εμπειρίας πολυμέσων.

Την ίδια στιγμή, η μεγάλη επίπεδη οθόνη είναι, η βάση της τετράγωνης κομψής σχεδίασης του TCL 50 5G.

Android 14 σε chipset MediaTek Dimensity

Υπεύθυνο για τις υψηλές επιδόσεις είναι το chipset Dimensity 6100+ της MediaTek, το οποίο προσφέρει την ταχύτητα και τη συνδεσιμότητα 5G. 

Το πιο σύγχρονο λειτουργικό σύστημα Android, το Android 14, είναι ο ενορχηστρωτής των εμπειριών που προσφέρει η ναυαρχίδα της σειράς TCL 50. Μαζί, Android 14 και Dimensity 6100+ οδηγούν στην πιστοποίηση Android Enterprise Recommended που έχει απονείμει η Google  στο TCL 50 5G.

Τις επιδόσεις ταχύτητας συμπληρώνουν η επεκτάσιμη RΑΜ 8GB (4GB + 4GB) και ο άφθονος αποθηκευτικός χώρος των 128GB που επαυξάνεται με κάρτα microSD.

Κάνοντας πραγματικότητα την παγκόσμια συνδεσιμότητα, το TCL 50 5G υποστηρίζει eSIM, ενώ παράλληλα διαθέτει υποδοχή για παραδοσιακή κάρτα SIM.

Εξάλλου, με το TCL Link οι διαφάνειες μπορούν να προβληθούν στην τηλεόραση, ενώ το περιεχόμενο της οθόνης από το TCL 50 5G μπορεί να προβληθεί στον υπολογιστή και να μεταφερθούν σε αυτόν τηλεφωνικές κλήσεις.

Εμφατική καθιέρωση με 50 MP AI κάμερα και τεράστια μπαταρία

Το TCL 50 5G καθιερώνεται με τρόπο μη αμφισβητήσιμο, καθώς ο επίλογος των δυνατοτήτων του περιλαμβάνει, για αρχή, μια υβριδική κάμερα 50 MP AI με zoom για αποτύπωση με εύκολο τρόπο εκπληκτικών λεπτομερειών σε λήψεις macro, αλλά και πανοραμικών πλάνων, στον αντίποδα.

Επιπλέον, το χαρακτηριστικό ProFocus AI συμβάλει οδηγεί σε υψηλότερη ευκρίνεια και καταγραφή περισσότερων λεπτομερειών στα κινούμενα θέματα.

Η τεράστια μπαταρία 5010mAh, με τη συμβολή του NXTURBO που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 17%, καθιστούν τον χρήστη αυτόνομο για όλη την ημέρα.

Κορύφωση με τιμή διάθεσης €179

To TCL 50 5G είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 15 Μαΐου στην απίστευτη προτεινόμενη τιμή λιανικής των €179, για αποθηκευτικό χώρο 128GB και χρωματισμό Space Gray. Και όχι μόνο αυτό: η ναυαρχίδα της σειράς TCL 50 είναι προγραμματισμένο να λάβει δύο αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος, ενώ καλύπτεται από ενημερώσεις ασφαλείας για μια πενταετία.

Previous Article

Το soundbar LG S70TY ανεβάζει την οικιακή ψυχαγωγία στα ύψη

Next Article

Διευκρινίσεις της ACS για τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου