vivo Y35: Ένα δώρο της vivo στους φίλους του έντονου mobile lifestyle

Author: Electronicanto Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
vivo Y35: Ένα δώρο της vivo στους φίλους του έντονου mobile lifestyle

Είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο τίτλο για να υποδεχτούμε το lifestyle και τεχνολογικά προηγμένο vivo Y35 στην ελληνική αγορά. Αυτό μπορούμε να το πούμε χάρη στα ουσιαστικά και πλούσια τεχνικά χαρακτιριστικά με τα οποία είναι προικισμένο το Y35, σε συνδυασμό κυρίως με την ανταγωνιστική τιμή του.

LG Corporate banner

Πράγματι, το vivo Y35 μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια value for money συσκευή ειδικά για τα κινητά που κινούνται στη μέση κατηγορία τιμής. Πιστεύουμε ότι σε αυτό δεν θα βρούμε κάποιον να φέρει αντίρρηση.

Gold Dawn ή Dark Blue/ Black;

Πέραν όμως από τον πολύ καλό λόγο απόδοσης προς τιμή προς που επιδεικνύει το Υ35, εμείς και οι φίλοι μας από κάθε φύλο, έχουμε ακόμη έναν λόγο να λατρέψουμε -κυριολεκτικά- το νέο smartphone της vivo. Αυτός δεν είναι άλλος από την ε-ξαι-ρε-τι-κή εμφάνιση του Υ35 που έχουμε στα χέρια μας, αυτό με τον Gold Dawn. Είναι γεγονός ότι οι σχεδιαστές της vivo έχουν στη διάθεσή του μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξουν για τις πίσω όψεις των smartphone της εταιρείας και η vivo μας έχει συνηθίσει πλέον κάθε συσκευή της να αποτελεί μια σχεδιαστική έκπληξη. 

Με το Y35 όμως, οι σχεδιαστές της κορυφαίας εταιρείας Smartphones της Κίνας ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, καθώς δεν είναι μόνο η δυνατότητα επιλογής χρώματος, είναι και η έμπνευση που οδηγεί σε σε αυτό!

vivo Y35: Ένα δώρο της vivo στους φίλους του έντονου mobile lifestyle - Dark Blue
(vivo)

Πέρα από τον Gold Dawn χρωματισμό, εμπνευσμένο από τα χρώματα της λάμψης μετά την ανατολή του Ηλίου -Dawn Afterglow λέγεται και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να πιστέψουμε στα μάτια μας ότι τον βλέπουμε- είναι και η σκούρα απόχρωση Dark Blue/Black που διατίθεται το Υ35 και η οποία είναι επίσης ξεχωριστή. Η μικρο-επεξεργασία της επιφάνειας του Y35 στην πίσω όψη είναι τέτοια που θυμίζει “αστρόσκονη”.

  Με camera Olympus 200MP έρχεται το Samsung Galaxy S22

Με αυτές τις σκέψεις θεωρούμε ότι το vivo Y35 είναι ίσως το smartphone που δηλώνει πιο έντονα από κάθε άλλο “Υ” έναν ανάλαφρο και χαλαρό lifestyle προσανατολισμό του ιδιοκτήτη του, με τα πρωτεία -κατά τη δική μας άποψη, πάντοτε- να αποδίδονται στο Gold Dawn. 

Οι δύο χρωματισμοί Gold Dawn και Dark Blue/Black σε συνδυασμό με το συμμετρικό πλαίσιο του Y35 και με τις μεγάλες κάμερες που συνδυάζονται με αυτό, κάνουν το vivo Y35 απλά μοναδικό.

Η λάμψη των υπέροχων χρωματισμών και του design δεν πρόκειται να χαθεί ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση, καθώς η vivo φροντίσει να υπάρχει ειδική επίστρωση κατά της δημιουργίας δακτυλιών (και γρατζουνιών) στην επιφάνεια του πλαισίου και της “πλάτης” του ολοκαίνουργιου Υ35.

Το Y35 έχει προστασία IPX5 για το νερό και τη σκόνη.

vivo Y35: Ένα δώρο της vivo στους φίλους του έντονου mobile lifestyle - Down Gold
Y35, Dawn Gold (vivo)

vivo Y35 με στιλ και πλούσιο εξοπλισμό!

O Snapdragon 680 ως κινητήρια δύναμη, οποίος τροφοδοτείται από μια τεράστια μπαταρία 5.000mAh, η οποία “γεμίζει” με flash charge 18W, η 8GB + 8GB RAM είναι ο βασικός εξοπλισμός που κρύβουν μέσα τους τα πανέμορφα πλαίσια του vivo Y35.

Η επικοινωνία με τον χρήστη γίνεται μέσα από μια οθόνη 6,58”, FHD+, με σάρωση στα 90Hz.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος έξυπνα στο πλάι της συσκευής και συνεπικουρείται από δυνατότητα Face Wake για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

Τα Multi Turbo και Ultra-Game Mode εντείνουν τις επιδόσεις του Y35 κάτω από απαιτητικές συνθήκες χρήσης.

Τέλος, τα 8GB Extended RAM 3.0 προέρχονται από την ενσωματωμένη μνήμη αποθήκευσης 128GB του Y35, η οποία εκτείνεται έως το 1TB μέσω της αποσπώμενης κάρτας μνήμης.

  Επίσημη παρουσίαση της σειράς Huawei Mate 20

Το vivo Y35 “τρέχει” FunTouch OS 12 βασισμένο στο Android 12. 

vivo Y35: Ένα δώρο της vivo στους φίλους του έντονου mobile lifestyle - Dark Blue
Y35, Dark Blue (vivo)

Φωτογραφική πανδαισία

Τον πολύ καλό εξοπλισμό και την αισθητική πανδαισία συνοδεύει μια προηγμένων επιδόσεων, ηλεκτρονικά σταθεροποιημένη (EIS) στο video, 50MP τριπλή κύρια κάμερα, συνεπικουρούμενη από μια 2MP bokeh και μια 2MP macro camera. Ανάμεσα στις δυνατότητες της είναι οι ευκολίες Super Night Camera mode, Multi Style Portrait mode, Rear Camera Bokeh Flare Portrait. 

Η εμπρόσθια κάμερα είναι έχει ανάλυση 16MP.

vivo Y35: Win με κάθε τρόπο!

Είναι ενδιαφέρον αλλά, όλα τα παραπάνω ενσωματώνονται στο vivo Y35, το οποίο διατίθεται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των 299,90€, αφήνοντας έντονο το αποτύπωμά του στη μεσαία κατηγορία τιμής.

Previous Article

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Sony Pro Conference 2022 στη Θεσσαλονίκη

Next Article

O πρώτος LED projector με λειτουργία λευκού θορύβου είναι γεγονός