Η Xiaomi θα ανακοινώσει Xiaomi WearOS smartwatch!

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
xiaomi wearOS smartwatch

Φήμες ακούγονται ότι η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει smartwatch που θα τρέχει το WearOS με υποστήριξη κάρτας SIM.

Η Xiaomi διαθέτει μια σειρά από smartwatch και έξυπνα βραχιολάκια (band), αλλά ποτέ δεν κυκλοφόρησε φορητή συσκευή που τροφοδοτείται με WearOS από την Xiaomi. Το WearOS 3 είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο λογισμικό smartwatch που χρησιμοποιείται από την Google, τη Samsung και αρκετούς άλλους μεγάλους κατασκευαστές.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του λειτουργικού συστήματος WearOS είναι ότι οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν διάφορες εφαρμογές στο smartwatch τους. Το WearOS είναι ο κύριος ανταγωνιστής του WatchOS της Apple.

Xiaomi WearOS smartwatch

xiaomi wearOS smartwatch certification

Οι φήμες λένε ότι η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartwatch που θα τρέχει το WearOS με υποστήριξη κάρτας SIM. Το επερχόμενο smartwatch αναμένεται να υποστηρίζει e-SIM, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί το ρολόι σε smartphone. Ακόμη δεν είναι βέβαιο εάν το νέο smartwatch θα υποστηρίζει e-SIM, αλλά είναι αναμενόμενο να το υποστηρίζει.

Το επερχόμενο WearOS smartwatch Xiaomi έχει ήδη εμφανιστεί σε πιστοποιήσεις EEC και TUV PLS νωρίτερα. Επιπλέον, το smartwatch έχει πλέον εντοπιστεί στον ιστότοπο NRRA Korea.

Προς το παρόν υπάρχουν λίγες πληροφορίες διαθέσιμες σχετικά με τις προδιαγραφές του νέου Xiaomi smartwatch. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα προσφέρει το νέο έξυπνο ρολόι Xiaomi, αλλά είναι πιθανό να διατεθεί στην αγορά με την επωνυμία «Xiaomi Watch» και ο αριθμός μοντέλου είναι γνωστό ότι είναι «M2235W1». Ωστόσο, το πραγματικό brand με το οποίο θα διατεθεί στην αγορά δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Σύμφωνα με αναφορές, η Xiaomi εργάζεται στο ρολόι που βασίζεται στο WearOS και θα συγκεντρώσει όλες τις υπηρεσίες Google Play. Θα είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία WearOS, η οποία επί του παρόντος είναι περιορισμένη για Samsung, Amazfit και μερικά άλλα έξυπνα ρολόγια επωνυμίας. Ακολουθώντας το ίδιο σχήμα ονομασίας, θα ακολουθήσει το όνομα “Xiaomi Watch”.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Samsung Entertainment Festival: Οι προσφορές ξεκίνησαν!

Next Article

Η United Group συμμετέχει στο Οικουμενικό Σύμφωνο