Οδηγός αγοράς LG Smart TV – Συμβουλές και μυστικά για να επιλέξετε

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Οδηγός αγοράς LG Smart TV – Συμβουλές και μυστικά για να επιλέξετε

Η LG δημοσιεύει οδηγό αγοράς Smart TV, στον οποίο περιλαμβάνονται συμβουλές χρήσιμες για να γίνει η επιλογή του κατάλληλου τύπου τηλεόρασης.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αλλάξει η σχέση του καταναλωτή με τα Μέσα, αφού όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα smartphones, τα tablet και τους υπολογιστές. Πλέον, έχουμε πρόσβαση σε κάθε τύπο περιεχομένου, ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης που έχουμε μπροστά μας.

Ομοίως με αυτές τις συσκευές, έτσι και η τηλεόραση έχει μετατραπεί σε μέσο ψυχαγωγίας χάρη στην έξυπνη τεχνολογία. Μέσω της τηλεόρασής σας μπορείτε να ακούσετε μουσική, να δείτε φωτογραφίες, να παίξετε παιχνίδια και να παρακολουθήσετε βίντεο. Εάν θέλετε να μάθετε τις δυνατότητες μιας Smart τηλεόρασης LG, σας παραθέτουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές και μυστικά.

Η σημασία των εφαρμογών σε μια Smart TV

Οδηγός αγοράς LG Smart TV – Συμβουλές και μυστικά για να επιλέξετε

Χάρη στην τεχνολογία, οι χρήστες μπορούν να έχουν τον έλεγχο από το LG Content Store. Εδώ, μπορείτε να βρείτε πάνω από 200 εφαρμογές για να προσαρμόσετε την Smart TV ανάλογα με τα δικά σας ενδιαφέροντα. Είτε θέλετε να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια μέσω του Spotify είτε να ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει στον κόσμο με το Newsy.

Χάρη στο webOS, την τάση που δημιουργήθηκε το 2014 για απλά και φιλικά προς τον χρήστη περιβάλλοντα χρήσης, οι εφαρμογές της LG Smart TV είναι απίστευτα εύχρηστες και εύκολες στην εγκατάσταση. Ένας οδηγός χρήσης που εμφανίζεται στην οθόνη, επιτρέπει τη γρήγορη περιήγηση στις εφαρμογές, οι οποίες παραμένουν ενεργές ακόμα και κατά την εναλλαγή από τη μία στην άλλη. Έτσι, μπορείτε να διακόψετε προσωρινά την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή για να δείτε ειδήσεις και στη συνέχεια, να επιστρέψετε αμέσως στη δράση χωρίς να χάσετε ούτε δευτερόλεπτο.

Περιεχόμενο με τέλεια εικόνα

Οδηγός αγοράς LG Smart TV – Συμβουλές και μυστικά για να επιλέξετε

Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί μια προτίμηση προς το 4K Ultra HD περιεχόμενο, που παρέχει βέλτιστη ποιότητα εικόνας και εξαιρετικά χρώματα, χάρη στα 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels. Έτσι, οι διαθέσιμες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με ανάλυση 4Κ ολοένα και πληθαίνουν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η εύρεση τέτοιου περιεχομένου είναι λίγο δύσκολη. 

Ευτυχώς, οι Smart τηλεοράσεις της LG διαθέτουν το 4K calendar που συμβάλλει σε μια μοναδική εμπειρία θέασης. Όχι μόνο θα σας επιτρέψει να απολαύσετε στο έπακρο την εκπληκτική ανάλυση, αλλά θα φροντίσει να μην χάσετε οποιοδήποτε νέο περιεχόμενο.

Όλες οι αγαπημένες εκπομπές σε ένα μέρος, στην LG Smart TV

Με την τελευταία αναβάθμιση[1] της πλατφόρμας webOS για έξυπνες τηλεοράσεις, η LG τηλεόραση μεταμορφώνεται στον απόλυτο οικιακό κόμβο ψυχαγωγίας. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε μια ακόμη πιο εξατομικευμένη τηλεοπτική εμπειρία με μια Αρχική Οθόνη που σας υποδέχεται με εξατομικευμένες προτάσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να απολαμβάνετε εξατομικευμένες επιλογές περιεχομένου και υπηρεσιών και να έχετε πρόσβαση σε αυτά με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Και για να γίνει η διαδικασία ακόμη πιο απρόσκοπτη, το UI Quick Card ταξινομεί διαισθητικά το ποικίλο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες σε κατηγορίες όπως μουσική, παιχνίδια και αθλητικά μέσα σε ένα user-centric interface που μοιάζει με το σχεδιασμό του user interface των κινητών τηλεφώνων.

Εύκολη κοινοποίηση με διαφορετικές τεχνολογίες

Με τη βοήθεια του ThinQ AI που υποστηρίζει Apple AirPlay 2[2]και HomeKit μπορείτε να βρείτε γρήγορα τις αγαπημένες σας εκπομπές, να λάβετε απαντήσεις σε πράγματα που θέλετε να μάθετε και να χειριστείτε εύκολα τις οικιακές συσκευές. Αντίστοιχα, με το AirPlay[3] επωφελείστε από την εύκολη μετάδοση προγράμματος, την κοινοποίηση και την ενεργοποίηση της λειτουργίας mirroring τους αγαπημένου σας περιεχομένου από το iPhone, iPad ή το Mac5 στην LG ThinQ AI τηλεόραση. Μπορείτε επίσης να προβάλλετε το περιεχόμενο σας από την εφαρμογή Apple TV[4] και άλλες εφαρμογές βίντεο ή να δείτε φωτογραφίες απευθείας στην τηλεόραση.

Gaming στη μεγάλη οθόνη

Θυμόσαστε τις ογκώδεις κονσόλες που χρειαζόσασταν για να παίξετε βιντεοπαιχνίδια στην τηλεόρασή σας; Αυτό δεν ισχύει πια, αφού οι LG Smart τηλεοράσεις σας δίνουν τη δυνατότητα να παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια απευθείας μέσω της τηλεόρασής σας. οι LG TVs υποστηρίζουν πλέον το NVIDIA GeForce NOW™, μια πλατφόρμα παιχνιδιών στο Cloud, φέρνει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια υπολογιστή απευθείας στην τηλεόραση, η οποία διαθέτει από τους πιο πρόσφατους επιτυχημένους τίτλους παιχνιδιών για PC και πάνω από 35 παιχνίδια free-to-play σε ανάλυση 1080p και στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, μόνο με ένα συμβατό χειριστήριο και χωρίς πρόσθετο υλικό. Το GeForce NOW™ σας επιτρέπει να παίζετε τίτλους που έχετε ήδη στην κατοχή σας ή να αγοράσετε νέα παιχνίδια από δημοφιλή ψηφιακά καταστήματα.

Απεριόριστη ψυχαγωγία

Πέρα από την επιτυχία που έχουν οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει μία πλατφόρμα που έχει αντέξει στον χρόνο. Το YouTube, που έκανε την εμφάνισή του το 2005, δέχεται πάνω από 30 εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά, ενώ 300 ώρες περιεχομένου ανεβαίνουν κάθε λεπτό.

Με τόσα πολλά βίντεο διαθέσιμα, είναι σημαντικό να μπορείτε να αξιοποιήσετε την τηλεόρασή σας για όλα αυτά. Με μια LG Smart TV έχετε πρόσβαση σε δισεκατομμύρια βίντεο, καθώς και σε πολυάριθμες ταινίες που είναι διαθέσιμες στο site. Επιπλέον, ολόκληρη η οικογένεια θα μπορεί να τις απολαμβάνει στη μεγάλη οθόνη αντί για την οθόνη ενός κινητού, tablet ή υπολογιστή.

Συγκλονιστικές αθλητικές διοργανώσεις 

Οδηγός αγοράς LG Smart TV – Συμβουλές και μυστικά για να επιλέξετε

Θέλετε να δείτε ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Premier League, ποιος θα βγει νικητής στο Davis Cup ή ποιο θα είναι το επόμενο αστέρι του μποξ; Μαζί με ρεαλιστικές, τρισδιάστατες εικόνες και ήχο, μέσα από μια LG TV μπορείτε να απολαμβάνετε μοναδικές λειτουργίες που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για εσάς, όπως το Sports Alert. Η λειτουργία Sports Alert για αθλητικές ειδοποιήσεις[5] σας κρατά ενημερωμένους για τις αγαπημένες σας ομάδες. Ρυθμίστε το Sports Alert και λάβετε ειδοποιήσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια για τις βαθμολογίες, τα τελικά αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, ακόμα κι όταν παρακολουθείτε άλλο περιεχόμενο, για τα αθλήματα που έχουν σημασία για εσάς. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε τις αγαπημένες σας ομάδες σε διάφορα αθλήματα[6] όπως ποδόσφαιρο ή μπάσκετ , για να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις στην αρχή των αγώνων, όταν σημειώνονται γκολ ακόμη και στο τέλος του αγώνα, όπου οι πληροφορίες εμφανίζονται πάνω από τη μετάδοση στο οθόνη μέσω ενός παραθύρου για ειδοποιήσεις.

Όλος ο κόσμος στη διάθεσή σας

Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι μέρες όπου το μόνο που μπορούσε να κάνει ένα τηλεχειριστήριο ήταν η ενεργοποίηση μιας συσκευής και η αλλαγή καναλιών. Με το LG Magic Remote έχετε τον πλήρη έλεγχο της οικιακής ψυχαγωγίας. Το LG Magic Remote είναι το μόνο τηλεχειριστήριο που χρειάζεστε, αφού σας τα παρέχει τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ένα πραγματικά universal τηλεχειριστήριο με δυνατότητες pointing, wheel, drag & drop, αριθμητικό πληκτρολόγιο και πλήκτρα πρόσβασης σε Netflix, Prime Video και Disney+ για ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας. Ζήστε νέες εμπειρίες ψυχαγωγίας με το AI Concierge που σας προτείνει νέο περιεχόμενο να παρακολουθήσετε  σύμφωνα με το ιστορικό φωνητικής σας αναζήτησης. Ταυτόχρονα πείτε «αντίο» στην ακαταστασία και στα πολλά τηλεχειριστήρια, καθώς με το LG Magic Remote έχετε τον έλεγχο της LG τηλεόραση σας αλλά και του συνδεδεμένου soundbar[7].

Συνδέστε την LG Smart TV με το σπίτι σας

Μέσω φωνητικών εντολών, θα μπορείτε να ελέγχετε τις συνδεδεμένες έξυπνες οικιακές συσκευές σας, να χαμηλώνετε τα φώτα για μια κινηματογραφική βραδιά και να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία στον χώρο σας. Όλα αυτά, παρακολουθώντας τις τελευταίες κορυφαίες ταινίες του Χόλυγουντ.

Παρακολουθήστε τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες σε μία LG Smart TV – Οδηγός αγοράς

Αντί να παρακολουθούμε ένα επεισόδιο τη φορά από κάθε σειρά, θέλουμε να έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε ολόκληρη τη σεζόν ή να σταματάμε τη σεζόν στη μέση και να επιστρέφουμε μήνες μετά. Με μια από τις διαθέσιμες LG Smart τηλεοράσεις, έχετε ακριβώς αυτήν τη δυνατότητα με τη λήψη εφαρμογών όπως το Netflix, Amazon Prime, COSMOTE TV και ANT1 +.

Κάντε τη ζωή σας καλύτερη με την LG, επενδύοντας σε τηλεοράσεις που μεταμορφώνουν και ξεκλειδώνουν νέες προοπτικές στην καθημερινότητά σας.

Subscribe to our newsletter!


[1] Οι αναδυόμενες ειδοποιήσεις που προσφέρουν πλήρη αναβάθμιση χωρίς την ανάγκη επιλογής συγκεκριμένου UX, UI ή χαρακτηριστικών αποστέλλονται μόνο στους πελάτες που έχουν συμφωνήσει να τις λάβουν. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η αναβάθμιση δεν καλύπτει την απόδοση, τα χαρακτηριστικά ή την αντοχή του υλικού της τηλεόρασης.

[2] Τα Apple AirPlay 2 και HomeKit ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε ορισμένες χώρες. Τα Apple, AirPlay, iPad, iPad Air, iPad Pro και iPhone είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc.

[3] Τα Apple, AirPlay, iPad, iPad Air, iPad Pro και iPhone είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc.

[4] Παρακολουθήστε Apple TV+ με συνδρομή.

[5] Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα. Στο Sports Alert ο χρήστης μπορεί να λάβει ειδοποιήσεις για Live Score, ειδοποιήσεις βαθμολογίας σε πραγματικό χρόνο και τελικά αποτελέσματα, να ελέγξει εύκολα τους επερχόμενους αγώνες των ομάδων σας και άλλες βασικές πληροφορίες σε ένα πλήθος πρωταθλημάτων και διοργανώσεων.

[6] Τα υποστηριζόμενα αθλήματα και πρωταθλήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα.

[7]Η δυνατότητα κοινής χρήσης της λειτουργίας ήχου τηλεόρασης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης. Η έκδοση του επεξεργαστή AI της τηλεόρασης διαφέρει ανά μοντέλο τηλεόρασης. Ο έλεγχος λειτουργιών soundbar ενδέχεται να διαφέρει ανά μοντέλο soundbar. Η χρήση του τηλεχειριστηρίου τηλεόρασης LG περιορίζεται μόνο σε ορισμένες λειτουργίες.

Previous Article

realme 12 Pro series: Με απίθανη περισκοπική κάμερα πορτρέτου κυκλοφορεί 19 Μαρτίου

Next Article

B2B for the Win — Beyond 2024