B2B for the Win — Beyond 2024

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
B2B for the Win — Beyond 2024

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις και ένα σημαντικό πλεονέκτημα της Beyond γενικά και της Beyond 2024 είναι οι Β2Β συναντήσεις που πραγματοποιούνται στη διάρκειά της.

Κεντρικό στοιχείο της αποστολής της Beyond είναι, άλλωστε, να φέρνει σε επαφή μεταξύ τους καινοτόμες επιχειρήσεις και να επιταχύνει την ανάπτυξή τους μέσω συνεργασιών.

Ως εκ τούτου, οι εκθέτες ενθαρρύνονται να επωφεληθούν από τις πολυάριθμες ευκαιρίες να συμμετάσχουν σε γόνιμα workshops, αλλά και σε στοχευμένες συναντήσεις με υψηλόβαθμα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Φέτος, με αφορμή τη Beyond 2024, o Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), μέλος του Enterprise Europe Network, διοργανώνει μια σημαντική εκδήλωση γνωριμίας επιχειρήσεων στις 26-27 Απριλίου, στους χώρους της ΔΕΘ-HELEXPO.

Η Β2Β εκδήλωση UNLOCKPOTENTIALB2B@BEYOND2024 αποσκοπεί να φέρει σε επαφή την ελληνική καινοτομία και τις νεοφυείς επιχειρήσεις με πιθανούς εμπορικούς συνεργάτες στο χώρο της τεχνολογίας από το εξωτερικό. Οι συναντήσεις θα φέρουν κοντά εταιρείες, ερευνητικά ιδρύματα και άλλους σχετικούς φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα από μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών χωρών, αποτελώντας μια μοναδική ευκαιρία για τη σύναψη νέων επιχειρηματικών σχέσεων και συμφωνιών.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης και οι δηλώσεις συμμετοχής θα έχουν γίνει προηγουμένως ηλεκτρονικά. Εξασφαλίστε τη θέση σας για το πρόγραμμα Β2Β συναντήσεων κάνοντας κλικ εδώ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Beyond 2024 έχει αρχίσει! Μην ξεχάσετε να σημειώσετε στο ημερολόγιό σας τη φετινή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

B2B for the Win — Beyond 2024

Περισσότερα για τις B2B συναντήσεις  

Οι Β2Β συναντήσεις UNLOCKPOTENTIALB2B@BEYOND2024 θα πραγματοποιηθούν τη δεύτερη και τρίτη μέρα της έκθεσης (26-27 Απριλίου). Εκτός από τις Β2Β συναντήσεις, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται παράλληλα με την έκθεση με επίκεντρο τις αναδυόμενες τεχνολογίες.

Γιατί όμως να συμμετάσχετε και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις Β2Β συναντήσεις;

• Παρουσιάστε τα προϊόντα, τα έργα, τις υπηρεσίες ή τις επιχειρηματικές/τεχνολογικές/ερευνητικές σας ανάγκες σε άλλους συμμετέχοντες.
 • Προγραμματίστε σημαντικές προκαθορισμένες συναντήσεις.
 • Κάντε νέες επαφές και συναντήσεις με σύντομο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.
 • Βρεθείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό, διασφαλίζοντας μια διακριτή παρουσία στην έκθεση.


5 κορυφαίοι στόχοι για μια επιτυχημένη συμμετοχή:

• Γνωρίστε πιθανούς συνεργάτες ή/και πελάτες.
 • Ανακαλύψτε νέα προϊόντα, τεχνολογίες ή/και υπηρεσίες.
 • Προετοιμάστε κοινά έργα ή κοινοπραξίες.
 • Γνωρίστε πιθανούς νέους προμηθευτές ή/και κάντε νέες αγορές.
 • Ενημερωθείτε για τις τελευταίες καινοτομίες και εξελίξεις του κλάδου.
Εξασφαλίστε τη θέση σας σήμερα κάνοντας εγγραφή εδώ.

Γίνετε εκθέτης στη Beyond 2024 


 Γίνετε εκθέτης στη Beyond 2024. Ξεκλειδώστε νέες δυνατότητες σε ένα επιχειρηματικό τοπίο που τροφοδοτείται από την καινοτομία.

• Συναντήστε τους ηγέτες του κλάδου και μάθετε τα πάντα για τις τελευταίες τάσεις, τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τη δυναμική της αγοράς.
 • Παρακολουθήστε διαδραστικές ομιλίες, ημερίδες και εργαστήρια που κεντρίζουν την σκέψη και στα οποία συμμετέχουν οραματιστές που διαμορφώνουν το μέλλον.
 • Επιταχύνετε την επαγγελματική σας εξέλιξη μέσω πολύτιμων επαφών και ανταλλαγής σημαντικής γνώσης.
 • Αδράξτε την ευκαιρία για δικτύωση, παρουσιάστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και οικοδομείστε στρατηγικές συνεργασίες με ένα εξειδικευμένο κοινό από την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.
Γίνετε ο καταλύτης της αλλαγής. Κλείστε τη θέση σας τώρα και γίνετε μέρος της τεχνολογικής επανάστασης. Αντλείστε έμπνευση και γίνετε συμμέτοχος σε ένα μέλλον που προδιαγράφεται συναρπαστικό.

Η Beyond 2024βσας περιμένει.

Subscribe to our newsletter!

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Sony Pro Conference 2022 στη Θεσσαλονίκη
Previous Article

Οδηγός αγοράς LG Smart TV – Συμβουλές και μυστικά για να επιλέξετε

Next Article

Το Huawei Watch GT 3 Pro αναβαθμίζεται στο HarmonyOS 4 με γιγαντιαίο update 157 MB!