Τριήμερο με 6 τοις εκατό Επιστροφή στα καύσιμα ελίν έως 200 ευρώ

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Προσφορά: 6 τοις εκατό Επιστροφή στα καύσιμα ελίν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Προσφορά: 6 τοις εκατό Επιστροφή στα καύσιμα ελίν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και ετοιμαζόμαστε ήδη για απολαυστικές αποδράσεις είτε σε κοντινούς είτε σε μακρινούς προορισμούς. Οι επιλογές είναι πολλές, ένα όμως είναι το σίγουρο. Με σύμμαχο τα καύσιμα κίνησης ελίν, είτε επιλέξουμε να ταξιδέψουμε, είτε διοργανώσουμε βόλτες με το αυτοκίνητο, θα βγούμε κερδισμένοι!

Ειδικά για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, εφοδιάζοντας το όχημα μας με καύσιμα κίνησης ελίν, μπορούμε να αποκτήσουμε έως 6 τοις Επιστροφή. Συγκεκριμένα, από 15/3 έως και 18/3, πραγματοποιώντας αγορά καυσίμων σε πρατήρια ελίν, κερδίζουμε Επιστροφή 6 τοις με τη χρήση πιστωτικής και 3% με τη χρήση χρεωστικής κάρτας Eurobank. Η προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορές αποκλειστικά στα πρατήρια ελίν που συνεργάζονται με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, για συναλλαγές έως 200€.

Προσφορά: 6 τοις εκατό Επιστροφή στα καύσιμα ελίν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Σε κάθε διαδρομή, η ελίν είναι δίπλα μας με ποιοτικά καύσιμα, δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία του καταναλωτή και του ίδιου του οχήματος από παραβατικές συμπεριφορές και αμφιβόλου ποιότητας καύσιμα. Η εταιρεία αποτελεί τη μοναδική στην Ελλάδα που εφαρμόζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα τριπλού ελέγχου ποιότητας των καυσίμων της, τη «Δέσμευση Ποιότητας» σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής της αλυσίδας, σε συνεργασία με τους κορυφαίους, ανεξάρτητους φορείς παγκοσμίου βεληνεκούς Bureau Veritas και Lloyd’s Register.

Εφοδιάζουμε το όχημα μας με καύσιμα ελίν και είμαστε πανέτοιμοι για το τριήμερο!

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Nexi Ελλάδος: Νέες ευκαιρίες στον κλάδο ψηφιακών πληρωμών

Next Article

Xiaomi Redmi Watch 4 – Lifestyle μετρονόμος ευεξίας