Πλήρης Οδηγός Δώρων Gaming οθονών από την AOC

Author: Δέσποινα Κανέλη Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Πλήρης Οδηγός Δώρων Gaming οθονών από την AOC

Οδηγός Δώρων – ανακαλύψτε το ιδανικό τεχνολογικό δώρο Gaming της AOC για λάτρεις του ανταγωνισμού, εξερευνητές, στρατηγικές ιδιοφυΐες, κλασικούς παίκτες, περιπετειώδεις εξερευνητές της πλοκής ή επαγγελματίες αθλητές esports.

Οδηγός Δώρων Gaming οθονών της AOC

Αυτές τις γιορτές, εξερευνήστε το ταξίδι των pixel, με τον οδηγό δώρων της AOC σχεδιασμένο για πολλούς τύπους gamer. Ανακαλύψτε το ιδανικό τεχνολογικό δώρο κατάλληλο για λάτρεις του ανταγωνισμού, εξερευνητές, στρατηγικές ιδιοφυΐες, κλασικούς παίκτες, περιπετειώδεις εξερευνητές της πλοκής ή επαγγελματίες αθλητές esports.

Θα τα βρείτε όλα στον Οδηγό Δώρων Gaming της AOC που ακολουθεί.

 AOC οδηγό δώρων

Ο λάτρης του ανταγωνισμού με την AOC GAMING CU34G2X/BK

Για τον παίκτη που λατρεύει την ένταση των Multiplayer Online Battle Arenas (MOBA) και των First-Person Shooters (FPS), η AOC GAMING 25G3ZM/BK αποτελεί το απόλυτο δώρο, σύμφωνα με τον οδηγό δώρων της AOC. Διαθέτοντας χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 240 Hz, αυτή η οθόνη εξασφαλίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χαρίζοντας ομαλό και ευέλικτο παιχνίδι, δίνοντας στους χρήστες το πάνω χέρι σε κάθε εικονική μάχη.

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής AOC GAMING 25G3ZM/BK: € 199.00

Ο περιπλανώμενος εξερευνητής με την AGON AG405UXC

Οι κυνηγοί της τύχης μπορούν να ζήσουν απίθανες περιπέτειες και να ανακαλύψουν μεγάλη γκάμα open-world παιχνιδιών με την AGON AG405UXC. Αυτή η οθόνη προσφέρει οπτική εμπειρία με υψηλή ανάλυση ultrawide QHD (3440×1440) στο εντυπωσιακό μέγεθος 40 ιντσών και έχει υποστήριξη HDR. Έτσι, χαρίζει τη δυνατότητα εμβύθισης σε τοπία που κόβουν την ανάσα και την εμπειρία των παιχνιδιών όπως ποτέ άλλοτε, κάνοντας κάθε περιπέτεια ένα οπτικά εντυπωσιακό ταξίδι.

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής AGON AG405UXC: € 599.00

Η στρατηγική ιδιοφυΐα με την AOC GAMING CU34G2X/BK

Οι αρχηγοί μπορούν να ηγηθούν των στρατών τους και να κατακτήσουν βασίλεια με την AOC GAMING CU34G2X/BK. Ιδανική για παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (Real-Time Strategy) και στρατηγικής βασισμένης σε γύρους (Turn-Based Strategy), η εξαιρετικά ευρεία αναλογία διαστάσεων της παρέχει τη στρατηγική επισκόπηση που απαιτείται για την απόλυτη κυριαρχία. Κάθε κίνηση μπορεί να σχεδιαστεί με ακρίβεια για να παρακολουθήσετε τις στρατηγικές να ξεδιπλώνονται ομαλά σε αυτήν την τεράστια οθόνη.

 AOC οδηγό δώρων

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής AOC GAMING CU34G2X/BK: € 389.00

Ο λάτρης της πλοκής επιλέγει AOC GAMING CQ27G2S/BK

Οι τολμηροί μπορούν να βουτήξουν σε συναρπαστικές ιστορίες και σε οπτικά εντυπωσιακές περιπέτειες με την AOC GAMING CQ27G2S/BK. Προσαρμοσμένη για παιχνίδια που βασίζονται στην ιστορία, αυτή η οθόνη διαθέτει σωστή αναλογία αντίθεσης χρωμάτων, καθώς και ζωντανή αναπαραγωγή χρωμάτων. Ο καμπυλωτός σχεδιασμός ενισχύει την καθηλωτική εμπειρία, ενώ η υποστήριξη HDR10 φέρνει βελτιωμένες φωτοσκιάσεις. Κάθε ανατροπή και συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή του παιχνιδιού αποτυπώνεται με κινηματογραφική απόδοση, ζωντανεύοντας την ιστορία του παιχνιδιού.

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής AOC GAMING CU34G2X/BK: € 269.00

Ο “καθημερινός παίκτης” AOC GAMING Q27G2S/EU

Για ξεκούραστες στιγμές παιχνιδιού με φίλους, η AOC GAMING Q27G2S/EU είναι το ιδανικό εργαλείο. Σχεδιασμένη για casual gaming είτε για πολλούς παίκτες είτε για έναν παίκτη, οι άνετες γωνίες παρακολούθησης και η χρωματική ακρίβεια δημιουργούν έναν πυρήνα κοινωνικού παιχνιδιού. Το IPS panel και οι ευρείες γωνίες θέασης εξασφαλίζουν ότι όλοι συμμετέχουν στη δράση χωρίς να χάνουν στιγμή. Στο ιδανικό μέγεθος των 27 ιντσών, με ανάλυση QHD και ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, η οθόνη είναι υψηλά στη λίστα επιλογών από πλευρά προσιτής τιμής, απόδοσης και ευκρίνειας.

 AOC οδηγό δώρων

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής AOC GAMING Q27G2S/EU: € 299.00

Ο επαγγελματίας αθλητής esports με AGON PRO AG276QZD

Για όσους στοχεύουν στη νίκη και στη δόξα στους τίτλους esports, όπως στο CS:GO και το League of Legends, η AGON PRO AG276QZD είναι η απόλυτη επιλογή. Με εξαιρετικά χαμηλό χρόνο απόκρισης χάρη στην τεχνολογία OLED, τον πολύ υψηλό ρυθμό ανανέωσης των 240 Hz, τη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και τη συμβατότητα NVIDIA G-SYNC, αυτή η οθόνη εξασφαλίζει ότι κάθε κίνηση εκτελείται με ακρίβεια. Αναβαθμίστε τις επιδόσεις σας στα esports και αγωνιστείτε στο υψηλότερο επίπεδο.

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής AGON PRO AG276QZD: € 999.00

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

«17 Κλωστές»: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα της νέας σειράς

Next Article

Microsoft & ReGeneration: δωρεάν εκπαίδευση 1000 ατόμων & απορρόφηση του 50% εξ αυτών