13 νέοι εκθέτες στο Black Box Audio Video Show

Author: No Comments Share:
Black Box Audio Video Show

Με σημαντικά ονόματα από τον χώρο της τεχνολογίας εμπλουτίζεται η Έκθεση Black Audio Video Show, που θα διεξαχθεί 21 & 22 Μαρτίου στο InterContinental.

Με σημαντικά ονόματα από τον χώρο της τεχνολογίας εμπλουτίζεται η Έκθεση Black Audio Video Show, που θα διεξαχθεί 21 & 22 Μαρτίου στο InterContinental με στόχο να συστήσει εκ νέου σε ένα ευρύτερο κοινό τα συστήματα ήχου και εικόνας υψηλών επιδόσεων.

Ειδικότερα, στη λίστα των εκθετών του Black Box Audio Video Show έχουν προστεθεί 13 νέα ονόματα από την Ελλάδα, με διεθνή και εγχώρια ταυτότητα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η Samsung, η οποία θα παρουσιάσει τηλεόραση 8Κ αλλά και η CPI, η οποία στο πλαίσιο της Έκθεσης θα παρουσιάσει κορυφαία μοντέλα των εταιρειών BENQ, OPTOMA & COMTEVSION, όπως τον πολυβραβευμένο 4K BENQ HOME CINEMA W5700 που έχει εντυπωσιάσει τους λάτρεις της εικόνας, αλλά και τον OPTOMA laser HZ40 που κάνει την τεχνολογία laser πιο προσιτή από ποτέ. Παράλληλα, στην έκθεση θα συμμετάσχει η ελληνική εταιρία Lab12 στο περίπτερο της οποίας, μεταξύ άλλων θα φιλοξενηθεί το πολυαναμενόμενο DAC1 reference, ο διάδοχος του θρυλικού πλέον DAC1 SE, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό.

Επιπλέον, η Ακουστική Κρήτης, που αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη της γερμανικής εταιρίας Dual και της Perpetuum Ebner στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει το πρώτο από τα 100 συλλεκτικά χειροποίητα Primus Maximus της Dual που έχουν βγει στην παραγωγή, τα νέα Audio products της γερμανικής εταιρίας, καθώς και το κορυφαίο πικάπ PE 4040 MK II, τα οποία το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει για πρώτη φορά στο Black Box Audio Video Show 2020. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην Έκθεση θα συμμετάσχει και η Orpheus Audio με ηχοσυστήματα σπιτιού, high end συσκευές ήχου, πικάπ και γενικά λύσεις για ήχο με υψηλές απαιτήσεις καθώς και η MF AUDIO με τις καλύτερες επιλογές για ενισχυτικά από την κορυφαία LAMM και τις καλύτερες εταιρείες HIGH END. Η παρουσία της SONUS HI-FI με τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει – Sonus Faber, Mobile Fidelity, Audio Research, AMG και DS Audio θα δώσει έναν διαφορετικό αέρα στο Show.

Ανάμεσα στους εκθέτες του Black Box Audio Video Show θα βρεθεί παράλληλα η Audio Vetrerans παρουσιάζοντας κομψά ηχεία GALLO, η Stepcom με ενισχυτικά HEGEL και συσκευές ήχου και ηχεία από την Fyne Audio, η ULTIMATE AUDIO με συσκευές ήχου Advance Paris, Cayin, Chario και καλώδια από την Kimber Kable, η Rois Acoustics μαζί με την FIM AUDIO, που αποτελεί επίσης μια ελληνική εταιρεία, με πρωτοποριακά ηχεία, η Green Way με τις περισσότερες εταιρείες βινυλίου και Cd προς διάθεση στους επισκέπτες και τέλος η Solid Foundation με ηχεία PMC, πικάπ DYNAVECTOR, κεφαλές πικάπ, ενισχυτικά από την BRYSTON και πολλά ακόμα προϊόντα από την μεγάλη γκάμα της.

Το Black Box Audio Video Show, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως μια έκθεση θεσμός για τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα στον ήχο και την εικόνα καλωσορίζει καθημερινά νέους εκθέτες εμπλουτίζοντας τις συμμετοχές της με αξιόλογα ονόματα που έχουν καθιερωθεί στον κλάδο και στην προτίμηση των καταναλωτών στις μαύρες συσκευές.

BLACK BOX Audio Video Show

Black Box Audio Video Show

Ξενοδοχείο Αthens InterContinental | 21 & 22 Μαρτίου 2020

Γενική είσοδος: €5,00

www.blackboxshow.com

Πληροφορίες: στο τηλέφωνο 216.809.2969 και στο info@blackboxshow.com

Previous Article

LG Soundbars με τεχνολογίες Meridian

Next Article

Cosmote: 7 ημέρες δωρεάν απεριόριστα data