15 ημέρες προσφορές σε Asus laptop

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
15 ημέρες προσφορές σε Asus laptop

Οι fans της Asus στην Ελλάδα και των φορητών υπολογιστών έχουν στη διάθεσή τους λιγότερες από 15 ημέρες για να συμμετέχουν στη μοναδική καλοκαιρινή προσφορά της Asus. Η προσφορά ισχύει και για αγορές που έχουν ήδη γίνει.

Με την αγορά οποιουδήποτε φορητού υπολογιστή Asus με επεξεργαστή Intel Core i, όλοι αποκτούν δωρεάν μια καταπληκτική συλλογή παιχνιδιών και προγραμμάτων αξίας 250-320€.  

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η προσφορά ισχύει για κάθε φορητό υπολογιστή Asus με επεξεργαστή Intel Core iΜετά την αγορά (i) θα πρέπει να γίνει εγγραφή (i) στο https://www.asusplus.gr/gr/gift/ και κατόπιν επιβεβαίωσης (iii) αυτής, αποστέλλεται ένα email με οδηγίες για την πρόσβαση στο δώρο (iv). Ακολουθώντας τις οδηγίες μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια και προγράμματα από το πακέτο (vi).

Η αξία του δώρου για laptops με Intel Core i3 και Core i5 είναι περίπου 250€, ενώ για notebooks με Core i7 το δώρο κοστίζει περίπου 320€.

Η προσφορά ισχύει για Asus notebooks με επεξεργαστές Intel Core i, που αγοράστηκαν από τις 20 Μαΐου 2018 μέχρι τα τέλη Ιουνίου 2018, ενώ η μεταφόρτωση των δώρων μπορεί να γίνει μέχρι τα τέλη Ιουλίου 2018.

Previous Article

LG UK6100 σειρά – 4K TV με IPS πάνελ

Next Article

Public: δώρο 5 χρόνια εγγύηση σε τηλεοράσεις