Έρχονται νέα Acer Swift AI laptop με Copilot+ και AMD Ryzen AI 300

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Acer Swift 14 AI SF14 11T

Τα νέα Acer Swift laptop με AI είναι εφοδιασμένα με περισσότερους πυρήνες CPU και GPU και εξαιρετικά αποδοτική NPU και θα λάβουν δωρεάν ενημερώσεις στο Copilot+ όταν αυτές θα είναι διαθέσιμες.

Η Acer ανακοίνωσε ότι η σειρά των λεπτών και ελαφριών laptop Swift, από το 3ο τρίμηνο του 2024 θα διαθέτει μοντέλα με τους νέους επεξεργαστές AMD Ryzen AI 300 Series. Αυτή η κατηγορία AMD-powered PC είναι εφοδιασμένη με περισσότερους πυρήνες CPU και GPU, ενώ έρχεται εξοπλισμένη και με εξαιρετικά αποδοτική NPU.

Οι επεξεργαστές AMD είναι έτοιμοι να προσφέρουν επαναστατική ταχύτητα και απόδοση στη νέα γενιά AI PC της Acer. Τα νέα μοντέλα για μοναδικές εμπειρίες[[i]] PC θα λάβουν δωρεάν ενημερώσεις στο Copilot+ όταν αυτές θα είναι διαθέσιμες.

Acer Swift 14 AI SF14 11T
Acer Swift 14 AI SF14 11T [Acer]

«Η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να αναδιαμορφώνει τις προσδοκίες των πελατών μας για PC που είναι κατάλληλα για gaming, δημιουργία περιεχομένου, επαγγελματική αλλά και καθημερινή χρήση.» δήλωσε ο Jerry Kao, COO, Acer Inc. «Με την AMD, προσφέρουμε περισσότερες εμπειρίες με δυνατότητες AI στους πελάτες μας, για απαράμιλλη ισχύ και απόδοση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τους επόμενους μήνες θα ανακοινώσουμε νέα συστήματα με επεξεργαστές AMD Ryzen AI 300 Series.»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Acer στους λεπτούς και ελαφρούς υπολογιστές Swift AI επόμενης γενιάς», δήλωσε ο Jack Huynh, senior vice president & GM, Computing & Graphics Group της AMD. «Δημιουργούμε μια νέα κατηγορία υπολογιστών τεχνητής νοημοσύνης με την Acer που διαθέτει επεξεργαστές AMD Ryzen AI 3ης γενιάς με την πιο ισχυρή NPU στον κόσμο με 50 TOPS, την πιο ισχυρή CPU στον κόσμο με αρχιτεκτονική Zen 5 επόμενης γενιάς και τα καλύτερα γραφικά στον κόσμο για gaming.»

Βασισμένοι στη νέα αρχιτεκτονική υψηλής απόδοσης Zen 5, οι επεξεργαστές AMD Ryzen AI 300, με έως και 12 πυρήνες υψηλής απόδοσης και 24 threads, προβλέπεται να προσφέρουν next-level απόδοση σε αυτά τα εξαιρετικά λεπτά laptop. Ως μέρος της AMD Ryzen AI, οι νέοι επεξεργαστές αξιοποιούν τη νέα τεχνολογία AMD XDNA 2 με έως και 45+ TOPs απόδοση επεξεργασίας[[ii]] AI, για να επιτρέπει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης όπως τοπική λειτουργία generative AI apps, Large Language Models και AI assistants απευθείας στα πολυαναμενόμενα Acer Swift laptop.

Οι επεξεργαστές AMD Ryzen AI 300 Series είναι βελτιστοποιημένοι για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ακόμα και κατά τη διάρκεια υψηλού υπολογιστικού φόρτου εργασίας. Επίσης, φέρουν έως 36 MB cache για ταχύτατη παραγωγικότητα και απόδοση. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία γραφικών AMD Radeon 800M, παρέχουν ποιότητα υψηλής ανάλυσης και επιταχυνόμενη κωδικοποίηση με ή χωρίς αυτόνομη κάρτα γραφικών [[iii]].

Subscribe to our newsletter!


[[i]] Απαιτεί δωρεάν ενημερώσεις, όταν αυτές θα είναι διαθέσιμες. Ο χρόνος αυτός διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή και την περιοχή. Δείτε aka.ms/nextgenaipcs

[[ii]] Το Ryzen™ AI ορίζεται ως ο συνδυασμός μιας αποκλειστικής μηχανής AI, μηχανής γραφικών AMD Radeon™ και πυρήνων επεξεργαστή Ryzen που επιτρέπουν δυνατότητες AI. Απαιτείται ενεργοποίηση OEM και ISV. Ορισμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης ενδέχεται να μην έχουν ακόμη βελτιστοποιηθεί για επεξεργαστές Ryzen AI. Η Ryzen AI είναι συμβατή με επεξεργαστές AMD Ryzen 7040 και 8040 Series εκτός από τους επεξεργαστές Ryzen 5 7540U, Ryzen 5 8540U, Ryzen 3 7440U και Ryzen 3 8440U. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του συστήματός σας για τη διαθεσιμότητα των χαρακτηριστικών πριν από την αγορά. GD-220a.

[[iii]] Η επιτάχυνση κωδικοποιητή βίντεο (συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον των κωδικοποιητών HEVC (H.265), H.264, VP9 και AV1) υπόκειται και δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τη συμπερίληψη / εγκατάσταση συμβατών συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων. GD-176.

Previous Article

Canon EOS C400 με τριπλό ISO και o πρώτος υβριδικός σταθερός φακός RF

Next Article

mAiGreece: Ψηφιακός βοηθός για τον τουρισμό στην Ελλάδα