Ταχύτατη gaming οθόνη Alienware 27 ιντσών

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ταχύτατη gaming οθόνη Alienware 27 ιντσών

Η Dell Technologies ανακοινώνει την οθόνη Alienware AW2723DF, 27″ Gaming Monitor.

H οθόνη Alienware AW2723DF, 27″ Gaming Monitor συνδυάζει την κορυφαία απόδοση με τη λειτουργική σχεδίαση. Με το μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 240Hz (υπερχρονισμένο μέχρι τα 280Hz) και χρόνο απόκρισης 1ms GtG, οι παίκτες απολαμβάνουν παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση, με εγγυημένο τρόπο. Το panel τεχνολογίας Fast IPS με διαγώνιο 27″ και ανάλυση QHD υποστηρίζει την τεχνολογία AMD FreeSyncTM Premium Pro και είναι επίσης πιστοποιημένη με NVIDIA G-Sync και VESA AdaptiveSync για να αποδίδει πεντακάθαρα γραφικά χωρίς tearing.

Βυθιστείτε σε ζωντανά χρώματα με ευρείες γωνίες θέασης σε μια οθόνη InfinityEdge με τεχνολογία IPS Nano Color που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε δυναμικά, ζωντανά χρώματα με 95% χρωματική κάλυψη DCI-P3 και πιστοποίηση VESA DisplayHDR 600 για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Για τους παίκτες που δημιουργούν παράλληλα και περιεχόμενο, η προκαθορισμένη λειτουργία Creator Mode επιτρέπει να επιλέγουν μεταξύ χρωματικών συνόλων DCI-P3 (εγγενώς) και sRGB ή να προσαρμόζουν τα επίπεδα γάμμα.

Αυτή η οθόνη της Dell διαθέτει την εμβληματική σχεδίαση Legend 2.0 σε χρώμα Lunar Light με φωτισμό AlienFX, εξαερισμό 360 μοιρών, βελτιωμένη διαχείριση καλωδίων και πλήρως ρυθμιζόμενη βάση. Τέλος, διαθέτει και ενσωματωμένη κρεμάστρα ακουστικών.

H Dell ισχυρίζεται ότι η gaming οθόνη Alienware AW2723DF, 27″, για μια από τις πιο γρήγορες στην αγορά, εξοπλισμένη με τεχνολογία απεικόνισης υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά ομαλό παιχνίδι και βελτιστοποιημένο βιομηχανικό σχεδιασμό που συνδυάζει την ομορφιά με την πρακτικότητα. Είναι από τις πρώτες στη σειρά που διαθέτουν αναδιπλούμενη κρεμάστρα ακουστικών, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός τακτοποιημένου χώρου για gaming.

Subscribe to our newsletter!

Δελτίο Τύπου

  Το Dell Technologies Forum 2022 έρχεται στην Αθήνα
Previous Article

Το iPad 10ης γενιάς, iPad Pro και Apple TV 4K ανανεώθηκαν με Wi-Fi 6, A14 Bionic, M2 και HDR10+

Next Article

Rollable smartphone concept παρουσίασε η Motorola