Το YouTube στο Android TV πρόσθεσε βασικό feature

Author: No Comments Share:
Το YouTube στο Android TV μόλις πρόσθεσε βασικό feature μετά από 6 χρόνια

Από το YouTube για το Android TV κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2015, με μία βασική παράλειψη: δεν υπήρχε η επιλογή ταχύτητας.

Το YouTube για το Android TV που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2015, με μία βασική παράλειψη: δεν υπήρχε η επιλογή ταχύτητας αναπαραγωγής. Ακόμα και μετά από 30 updates το feature δεν υπήρχε πουθενά αναγκάζοντας τους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο στην κανονική ταχύτητα τους. Ο χρήστης δεν μπορούσε να επιβραδύνει τα βίντεο για να παρατηρήσει λεπτομέρειες, ούτε όμως και να τα επιταχύνει σε κουραστικές σκηνές.  Όλα αυτά όμως μέχρι τώρα. Απο σήμερα η εφαρμογή του YouTube στο Android TV ή στο Chromecast διαθέτει την επιλογή ταχύτητας σε κάθε βίντεο.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει playback speed ανάμεσα σε 0,25x, 0,5x, κανονική, 1,25x, 1,5x και 2x

Sonos Roam banner

Η επιλογή ταχύτητας είναι διαθέσιμα στο μενού του κάθε βίντεο ανάμεσα στα κουμπιά add to playlist και thumbs up. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ταχύτητα ανάμεσα σε 0.25x, 0.5x, κανονική, 1.25x, 1.5x και 2x. Σε αντίθεση με τα κινητά, δεν διαθέτει τις επιλογές 0.75x και 1.75x.

Τα speed controls εμφανίστηκαν πριν λίγους μήνες στην εφαρμογή του YouTube για τις Smart TV, αλλά μόλις έφτασαν στις συσκευές Android TV. Οι επιλογές είναι διαθέσιμες με την έκδοση v2.13.08 της εφαρμογής, που υπάρχει εδώ και λίγες εβδομάδες, όποτε φαίνεται να είναι αλλάγη στους server και όχι λόγω αναβάθμισης της.

Subscribe to our newsletter!

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Την καμπάνια Life’s Good για το 2021 εγκαινιάζουν οι Charlie Puth και Jackson Tisi

Next Article

Galaxy Watch 4: διέρρευσαν μπαταρία και χρόνοι φόρτισης