Αρχίζει το Ήχος Εικόνα Show 2017

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ηχος Εικόνα Show 2017

Σάββατο και Κυριακή 25-26/11 λαμβάνει χώρα το Ήχος Εικόνα Show 2017.

Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το «Ήχος Εικόνα Show 2017», η ετήσια έκθεση οπτικοακουστικών. Οι φίλοι του του ήχου, κυρίως, αλλά και της εικόνας, μπορούν να δουν και να ακούσουν συσκευές υψηλού επιπέδου.
Με βάση τα στοιχεία του διοργανωτή, η έκθεση θα φιλοξενηθεί σε περισσότερα από πενήντα δωμάτια και μεγάλες αίθουσες του ξενοδοχείου. Θα επιδειχθούν προϊόντα από περισσότερους από 300 κατασκευαστές που εκπροσωπούνται στην ελληνική αγορά. Σε αυτές περιλαμβάνονται μπράντες όπως Audio Harmony, Audio Design, Audio Soul Ultra, Aurion, Athens Pro Audio, BenQ, Chameleon Audio, Epson, Exclusive Audio, Orpheus Audio, MF Audio, Samsung, Sound Gallery, Ακουστική Κρήτης, Βιντεορυθμός,
Παρόντες θα είναι Έλληνες κατασκευαστές, με τα brands Ideon Audio, LAB12, Core-Amps, Signal Projects, Echo Diastasis, ΤLA και Tsakiridis Devices.
Το Ήχος Εικόνα Show 2017 θα λάβει χώρα, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, 106 82. Η είσοδος είναι δωρεάν, 10:00 – 21:00, και για τις δύο ημέρες.

Info: highend.show

Previous Article

Κωτσόβολος “Thanks to Tech”

Next Article

Sony KD-55A1 review – 4K HDR OLED TV