Φορητή οθόνη 15,6″ AOC I1601FWUX

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
aoc i1601fwux portable monitor

Η AOC I1601FWUX είναι φορητή οθόνη 15,6″, με πάνελ IPS, FHD ανάλυση και σύνδεση τροφοδοσίας και σήματος εικόνας με USB-C.

aoc i1601fwux portable monitor
(φωτό: AOC)

Η I1601FWUX χρησιμοποιεί τεχνολογία USB Type-C για τη σύνδεση του σήματος οθόνης και της τροφοδοσίας. Αντίθετα με τις παλαιότερες οθόνες με θύρα USB, η είσοδος USB-C περιλαμβάνει το σήμα υψηλής ποιότητας DisplayPort και τη σύνδεση ισχύος σε ένα καλώδιο, μειώνοντας την ακαταστασία. Το μέγεθος οθόνης 15,6″ αντιστοιχεί στο κοινό μέγεθος οθονών των περισσότερων multimedia φορητών υπολογιστών, ενώ το ύψος της βάσης επιτρέπει τη ρύθμιση στο ίδιο επιπέδο ύψους με το φορητό υπολογιστή σας.

Η οθόνη I1601FWUX χωράει στις περισσότερες τσάντες για φορητούς υπολογιστές. Ζυγίζει 800gr και έχει πάχος μόνο 8,5mm

Η οθόνη διαθέτει επίσης τη λειτουργία Low Blue Light της AOC, μειώνοντας το ενδεχομένως επιβλαβές μπλε φως και αποτρέποντας την κόπωση των ματιών των χρηστών ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τα διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, σύμφωνα με την AOC, με φωτεινότητα 220 cd/m².

Η οθόνη IPS του μοντέλου I1601FWUX έχει χρόνο απόκρισης pixel στα 5 ms. Όταν η οθόνη χρησιμοποιείται, η θήκη μετατρέπεται σε βάση για κάθετη και οριζόντια λειτουργία. Η αλλαγή του προσανατολισμού της οθόνης είναι επίσης δυνατή με τη λειτουργία της αυτόματης περιστροφής (Auto-Pivot ) που ενεργοποιείται από το λογισμικό i-Menu της AOC, το οποίο ευθυγραμμίζει αυτόματα την οθόνη στο σωστό προσανατολισμό όταν αυτή περιστρέφεται.

Η οθόνη AOC I1601FWUX έχει ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης  €229.

  LG 24MD4KL-B UltraFine 4K monitor για Mac
Previous Article

H Schneider Electric 12η στη λίστα Supply Chain Top 25

Next Article

TP-Link: Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στην RSF Hellas