Πανίσχυρα MacBook Pro και Mac mini με Apple silicon M2 Pro και M2 Max

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Πανίσχυρα MacBook Pro και Mac mini με Apple silicon M2 Pro και M2 Max - Οι Apple silicon Μ2 Max και M2 Pro στο νέο Mac mini

Οι επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Apple silicon M2, M2 Pro και M2 Max, εξοπλίζουν τα επανασχεδιασμένα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών, καθώς και το νέο Mac mini. Όλη η οικογένεια Mac αλλάζει τα δεδομένα στη χρήση του προσωπικού υπολογιστή.

Η εταιρεία iSquare, o Επίσημος Διανομέας όλων των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων σειρών επαγγελματικών, φορητών υπολογιστών MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών με έως 96GB ενιαίας μνήμης, καθώς και του επανασχεδιασμένου Mac mini με ισχυρές επιδόσεις και δυνατότητες, ενσωματώνοντας τη δεύτερη γενιά επεξεργαστών Apple Silicon M2

Τα νέα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών

Τα Apple MacBook Pro είναι ταχύτατα με τους νέους επεξεργαστές M2 Pro και M2 Max (iSquare)
Τα νέα Apple MacBook Pro 14″ και 16″ είναι ταχύτατα με τους νέους επεξεργαστές M2 Pro και M2 Max (iSquare)

Τα νέα MacBook Pro έρχονται εξοπλισμένα με τους επεξεργαστές Apple silicon Μ2 Pro και M2 Max, που προσφέρουν έως έξι φορές ταχύτερες επιδόσεις σε σχέση με την αντίστοιχη σειρά των μοντέλων με επεξεργαστές Intel. Η τελευταία γενιά επαγγελματικών, φορητών υπολογιστών προσφέρει έως 22 ώρες διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας και ασυναγώνιστη αποτελεσματικότητα σε απαιτητικές εργασίες, όπως η επεξεργασία video ή το rendering. Παράλληλα, υποστηρίζει πρωτόκολλο σύνδεσης Wi-Fi 6E έως δύο φορές γρηγορότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και δυνατότητας σύνδεσης HDMI σε οθόνες ανάλυσης 8K.

Οι επαγγελματικές τους επιδόσεις ξεπερνούν τα PC laptops χάρις στην ενιαία μνήμη έως 96GB του μοντέλου που ενσωματώνει το Μ2 Μax chip. Σε συνδυασμό με την ανανεωμένη οθόνη Liquid Retina XDR, την 1080p FaceTime κάμερα, το σύστημα έξι ηχείων και μικρόφωνα ποιότητας στούντιο τα ολοκαίνουρια MacBook Pro είναι ο απόλυτος σύμμαχος παραγωγικότητας. 

Οι Apple silicon Μ2 Max και M2 Pro στο νέο Mac mini

Πανίσχυρα MacBook Pro και Mac mini με Apple silicon M2 Pro και M2 Max - Οι Apple silicon Μ2 Max και M2 Pro στο νέο Mac mini
Το Apple Mac mini με Studio Display και αξεσουάρ (iSquare)

H δεύτερη γενιά επεξεργαστών Apple silicon Μ2 Max και M2 Pro ανεβάζουν ταυτόχρονα τον πήχη στις δυνατότητες του καινούριου Mac mini, που επιτρέπει την απρόσκοπτη αποδοτικότητα σε κάθε επαγγελματική εργασιία.

Apple Mac mini  με Apple Silicon M2 Pro, M2 Max
To νέο Apple Mac mini (iSquare)
Η πίσω όψη του νέου Mac mini Pro, μαύρο χρώμα, με τους Apple silicon M2 Pro και M2 Max.
Η πίσω όψη του Mac mini (iSquare)

To νέο Mac mini του 2023 προσφέρει ταχύτερες επιδόσεις, ενιαία μνήμη έως 32GB, χώρο αποθήκευσης έως 8T και προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας με τέσσερις θύρες Thunderbolt, δύο θύρες USB-A, υποστήριξη σύνδεσης HDMI έως τριών οθονών συγχρόνως, καθώς και Gigabit Ethernet ή 10Gb Ethernet. Χάρη στις εκπληκτικές του καινοτομίες και το λειτουργικό macOS Ventura το νέο Mac mini φέρνει την πιο ευέλικτη και ισχυρή εμπειρία χρήσης σταθερού υπολογιστή που έγινε ποτέ. 

Τα νέα MacBook Pro και MacBook mini θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple της iSquare

Δελτίο τύπου

  ThinkPad X1 Fold: Ελληνικό ντεμπούτο για το πρώτο αναδιπλούμενο PC παγκοσμίως
Previous Article

ThinkPhone by Motorola: Το επαγγελματικό smartphone της Lenovo

Next Article

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, οι «μάχες» των «αιωνίων», το ισπανικό El Clasico, Μαρσέιγ-Μονακό στη Ligue 1 στα Novasports!