Απόβαση της Apple στο The Mall Athens

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Apple Premium Partner Store, iStorm, Απόβαση της Apple στο The Mall Athens, Όμιλος Quest

Το πρώτο Apple Premium Partner Store, ο απόλυτος Apple προορισμός, καταφθάνει στο The Mall Athens από την iStorm!

Η iStorm κάνει μια έκπληξη άνευ προηγουμένου στους φίλους της Apple στην Αθήνα, εγκαινιάζοντας το πρώτο Apple Premium Partner Store στην Ελλάδα στο The Mall Athens τον Νοέμβριο!

Η iStorm, Apple Premium Partner, και μαζί της η Apple, έρχεται στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens! Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στις 13:00 η iStorm εγκαινιάζει το πρώτο Apple Premium Partner Store.

Η iStorm γίνεται ο μοναδικός Apple Premium Partner στην Ελλάδα επιτυγχάνοντας το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με την Apple, ύστερα από μία επιτυχημένη πορεία 13 ετών και μία εκτεταμένη αλυσίδα 14 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Apple Premium Partner, θα είναι μια μεγάλη γιορτή για όλους τους φίλους της Apple με πολλές εκπλήξεις και προσφορές.

Οι καταναλωτές θα ανακαλύψουν ένα πρωτοποριακό κατάστημα με ανανεωμένο σχεδιασμό, εξελιγμένο χώρο και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, το οποίο θα αποτελέσει τον απόλυτο Apple προορισμό, φέρνοντας στην ελληνική αγορά μία ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία που μόνο η iStorm μπορεί να προσφέρει.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια εξατομικευμένη & υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple, ενώ θα βρουν πλήρη γκάμα Apple προϊόντων, σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ. Εξειδικευμένα σεμινάρια, για αρχάριους έως προχωρημένους, θα εισάγουν τους καταναλωτές στο μοναδικό οικοσύστημα της Apple προσφέροντάς τους ολιστική γνώση για τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Ως Επίσημο Επισκευαστικό Κέντρο της Apple (Apple Authorised Service Provider) με έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς, θα παρέχει κορυφαίας ποιότητας τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνοντας την επισκευή όλων των προϊόντων της Apple και αποτελώντας την καλύτερη επιλογή ώστε να διατηρείται αναλλοίωτη η μοναδική εμπειρία χρήσης τους.

Το πρώτο Apple Premium Partner Store είναι στο The Mall Athens από την iStorm – Η πρόσκληση

Η iStorm σας προσκαλεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στα εγκαίνια του πρώτου Apple Premium Partner Store στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, για να ανακαλύψετε τον απόλυτο Apple προορισμό. Μία συναρπαστική εκδήλωση γεμάτη διασκέδαση, διαγωνισμούς, μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Apple και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, σας περιμένει στις 13:00 στο επίπεδο 2 του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης και θα υποδεχθεί τον τραγουδιστή και συνθέτη Κωστή Μαραβέγια, τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό και τον χρυσό Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το οικοσύστημα της Apple σε μία σειρά από διαδραστικά Apple Talks.

Το δέκατο πέμπτο κατάστημα iStorm και πρώτο Apple Premium Partner Store, αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ειδική σελίδα της iStorm.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Xiaomi 14: Tο flagship κινητό της Xiaomi με Snapdragon 8 Gen 3 και κάμερες Leica

Next Article

Xiaomi Watch S3: Mε αποσπώμενο δακτύλιο και HyperOS