“Εγγύηση ικανοποίησης” με επιστροφή χρημάτων από την Asus

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Asus ZenBook Pro UX501VW

Η “εγγύηση ικανοποίησης” Zenbook Money Back warranty της Asus δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επιστρέψει το Zenbook laptop που έχει αγοράσει και να λάβει πίσω το 100% της αξίας του, εφόσον δε μείνει ικανοποιημένος από αυτό.

Η Westnet ανακοινώνει το Zenbook Money Back warranty, μία νέα ενέργεια της Asus, για να δώσει άλλη διάσταση στην ικανοποίηση των καταναλωτών της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,  η Asus επιθυμεί κάθε πελάτης να μπορεί να αποκτήσει το laptop που επιθυμεί και που καλύπτει τις ανάγκες του, χωρίς «δεύτερες σκέψεις». Έχοντας λοιπόν, πλήρη εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων της, εισάγει την ενέργεια Zenbook Money Back warranty, η οποία καλύπτει όλα τα laptops της σειράς Zenbook μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της. Έτσι, στην περίπτωση που ο χρήστης δεν μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Zenbook του, μπορεί να το επιστρέψει, και να λάβει πίσω το 100% της αξίας του.

Η ενέργεια ισχύει από τις 20/02/2018 και θα διαρκέσει μέχρι τις 30/06/2018. Στο πλαίσιο αυτό, οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους περιθώριο τριών μηνών από την αγορά οποιουδήποτε ZenBook, για να επωφεληθούν του προγράμματος. Μοναδική προϋπόθεση για την αξιοποίηση της ενέργειας είναι η εγγραφή στην online βάση της Asus (http://www.asusplus.gr/gr/moneyback)

Το Zenbook Money Back Warranty δημιουργεί μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία, με την άριστη εξυπηρέτηση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, λέει η Westnet.

Τα Zenbook είναι η premium σειρά laptop της Asus που χαρακτηρίζονται από λεπτό σχεδιασμό και περίβλημα αλουμινίου. Είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να προσφέρουν πανίσχυρες επιδόσεις και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Επιλέγοντας ανάμεσα στα ZenBook Pro (το οποίο βλέπετε στην κύρια εικόνα του άρθρου), ZenBook 3 Deluxe, ZenBook Flip S και ZenBook Classic, ο χρήστης γίνεται μέρος του «Zen Philosophy», αποκτώντας προϊόντα design και επιδόσεων.

  Απαλλαγή από τα τέλη κινητής - πώς γίνεται η αίτηση

Η ενέργεια ”Zenbook Money Back Warranty” είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσα από το δίκτυο φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων των εταιριών Electronet, MediaMarkt, Public και στην Κύπρο μέσα από τα καταστήματα των Bionic, Public και Στεφανής.

Previous Article

Tα Xiaomi Mi MIX 2 και Mi MIX 2 SE ανακοίνωσε η Info Quest

Next Article

Προσιτές κάμερες 8Κ προετοιμάζει η RED