Τα Audiobooks είναι στα Public

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Audiobook Public

Τα Public παρουσιάζουν τα audiobook εμπλουτίζοντας περαιτέρω την κατηγορία του πολιτισμού με μία νέα εμπειρία μέσα από τη συνεργασία τους με το Bookvoice.gr.

Audiobooks Public, Τζωρτζίνα Λιώση και Ντένης Μακρής
Τζωρτζίνα Λιώση και Ντένης Μακρής (Public)
Public Audiobooks, Πέγκυ Σταθακοπούλου
Πέγκυ Σταθακοπούλου (Public)

Η συγκεκριμένη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των Public και του Bookvoice.gr ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία των Public, που θέτουν διαχρονικά στο επίκεντρο της δραστηριότητάς τους τον πολιτισμό, συμπληρώνοντας τις εμπειρίες που απολαμβάνουν καταναλωτές με μία σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες. Όλα αυτά, καθώς το αναγνωστικό κοινό, παράλληλα με την αγάπη του για το χάρτινο βιβλίο, αναζητά online και άλλους τρόπους ανάγνωσης και ψυχαγωγίας.

Public Audiobooks, Μέμος Μπεγνής
Μέμος Μπεγνής (Public)

Άλλωστε, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, με το εξειδικευμένο του προσωπικό, τις εκατοντάδες επιτυχημένες εκδηλώσεις, τον καθιερωμένο, πια, θεσμό των Βραβείων Βιβλίου Public αλλά και το Bookfriends.gr, τη μεγαλύτερη ψηφιακή κοινότητα βιβλιοκριτικών στη χώρα, έχει εδώ και χρόνια αποδείξει την έμπρακτη στήριξή του προς τους επαγγελματίες και το βιβλιοφιλικό κοινό.

Public Audiobooks, Νίκος Ορφανός
Νίκος Ορφανός (Public)

Με 2 χρόνια παρουσίας και με περισσότερα από 30.000 Downloads, το Bookvoice.gr έχει κερδίσει την αγάπη του ελληνικού αναγνωστικού κοινού, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα τίτλων από την ελληνική και ξένη πεζογραφία, την παιδική και εφηβική λογοτεχνία, δοκίμια, θρίλερ, αλλά και αστυνομικά διηγήματα, εκδόσεις αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και well-being που αφηγούνται πάνω από 145 αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Αθηνά Μαξίμου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Άρης Σερβετάλης, η Μαρία Καβογιάννη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Πέμη Ζούνη, η Κατερίνα Λέχου, Ο Δημήτρης Καταλειφός, κ.α.

Public Audiobooks, Λουκία Παπαδάκη
Λουκία Παπαδάκη (Public)

Οι τίτλοι των ηχογραφημένων βιβλίων που προσφέρει η πλατφόρμα υπολογίζονται σε 500, από 31 εκδοτικούς οίκους. 

Αγοράζοντας Audiobook από το Bookvoice.gr στο Public

Η διαδικασία αγοράς ενός audiobook από το Bookvoice.gr μέσω του Public.gr

  • Βήμα 1: Ο καταναλωτής επιλέγει για αγορά το αγαπημένο του audiobook, από τη λίστα με τους διαθέσιμους δημοφιλείς τίτλους 
  • Βήμα 2: Κατεβάζει την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet και κάνει εγγραφή με το ίδιο email που χρησιμοποίησε για να πραγματοποιήσει την αγορά
  • Βήμα 3: Ακούει το βιβλίο που επέλεξε στην κινητή συσκευή, είτε μέσω streaming, είτε κάνοντας download για να μπορεί να το απολαύσει και χωρίς σύνδεση Internet

Γιορτάζοντας την έναρξη της συνεργασίας τους, τα δύο brands προσφέρουν στους επισκέπτες του public.gr το πρώτο τους audiobook του Bookvoice.gr δωρεάν, από μια προτεινόμενη λίστα τίτλων, για περιορισμένο χρονικό διάστημα «γνωριμίας». 

Public Audiobooks
(Public)

Η συνεργασία με την πλατφόρμα Bookvoice.gr επιβεβαιώνει τη δέσμευση του Public Group για συνεργασίες με scale-up εταιρείες που διαθέτουν αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο, με στόχο να παρέχει περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές, ώστε να απολαμβάνουν τη ζωή όπως οι ίδιοι επιθυμούν. 

O Νίκος Βαρβαδούκας VP Omni, Brand & Customer του Public Group δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουμε τη συνεργασία με το Bookvoice.gr, την πρώτη μεγάλη πλατφόρμα audiobooks στην Ελλάδα, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια νέα συναρπαστική υπηρεσία στους πελάτες μας. Τα audiobooks κερδίζουν μέρα με τη μέρα έδαφος παγκοσμίως, καθώς οι αναγνώστες αναζητούν συμπληρωματικούς τρόπους ψηφιακής ψυχαγωγίας και πρόσβασης στην αναγνωστική εμπειρία στο χρόνο και χώρο που τους εξυπηρετεί. Τα Public αποτελούν, μεταξύ άλλων, εδώ και χρόνια τον κορυφαίο προορισμό προϊόντων πολιτισμού σε Ελλάδα και Κύπρο, ως εκ τούτου με ενθουσιασμό θα προσφέρουμε κορυφαία ελληνικά audiobooks από φωνές γνωστών καλλιτεχνών και με σύμμαχο μια πολύ ταλαντούχα ομάδα».

O Βασίλης Ζαρκαδούλας, CEO του Bookvoice.gr δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε με τα Public. Όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ένα βιβλίο. Τα audiobooks αποτελούν μια μοναδική εμπειρία “ανάγνωσης” βιβλίων και στόχος μας είναι και τα επόμενα χρόνια το bookvoice.gr να συνεχίσει να ηγείται της συγκεκριμένης αγοράς. Συνέργειες και συνεργασίες όπως η συγκεκριμένη αποτελούν ‘θεματοφύλακα’ του σκοπού αυτού! Καλή σας ακρόαση!»  

Ο συγγραφέας έχει άποψη για το Audiobook του;

Public Audiobooks
(Public)

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των Audiobooks στα Public, είχαμε την ευκαιρία μιας σύντομης συνομιλίας με τον CEO και Συν-ιδρυτή του Bookvoice.gr, Βασίλη Ζαρκαδούλα για τη διαδικάσια του “casting”, της επιλογής δηλαδή του κατάλληλου αφηγητή για το κάθε ένα βιβλίο.

Το ερώτημά μας πηγάζει από το γεγονός ότι η αφήγηση ενός βιβλίου παίζει καθοριστικό ρόλο στον ειρμό και στο νόημα που παραλαμβάνει ο ακροατής του, άποψη με την οποία συμφώνησε κατά τη συνομιλία μας ο κύριος Ζαρκαδούλας.

Ο κύριος Ζαρκαδούλας μας εξήγησε ότι η επιλογή των ηθοποιών που θα αφηγηθούν ένα βιβλίο γίνεται από τον ίδιο και οι συγγραφείς των βιβλίων έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν σε αυτή την επιλογή με τη δική τους άποψη.

Επιπλέον, όποιοι συγγραφείς το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα, να είναι παρόντες κατά τις ηχογραφήσεις του βιβλίου τους, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τον αφηγητή με στόχο την καλύτερη απόδοση των εννοιών που θα ήθελαν μέσω του έργου τους να επικοινωνήσουν με τον ακροατή τους (πλέον).

Στην παρουσίαση είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε κοντά με κάποιους από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς.

Subscribe to our newsletter!

Με πληροφορίες από δελτίο τύπου των Public

Previous Article

Xiaomi Fan Festival 2023 με απίθανες προσφορές – δείτε τις τιμές

Next Article

H TP-Link παραμένει ο no1 πάροχος προϊόντων WiFi (WLAN) για 12 συναπτά έτη